Nieuw

Duitsland – Somaliër schopt gepensioneerde bijna dood: “Allahu Akbar!”

Een bijzonder wreed geval van asielzoekersgeweld schokt de Bondsrepubliek Duitsland – zoals inmiddels bijna dagelijks het geval is. Het laatste ‘incidentele’ geval deed zich afgelopen donderdag voor in Offenburg in Baden-Württemberg: een 75-jarige gepensioneerde werd het slachtoffer van een 25-jarige Somalische asielzoeker die sinds 2015 op kosten van de Duitse belastingbetaler leeft.

Volgens het dagblad Bild lijdt het slachtoffer van de wrede aanval aan kanker en moest hij vorig jaar de dood van zijn partner berouwen. Hij werd het slachtoffer van de weerzinwekkende aanval toen hij op weg naar huis was van een gezellige bijeenkomst met zijn vrienden en de jonge “vluchteling” Ali M. ontmoette. Men meldt onder andere dat de zinloze daad mogelijk religieus gemotiveerd was.

Slechts een uur later nadat de dader met de trein in Offenburg was aangekomen, zou hij de 75-jarige hebben aangevallen. Een getuige zag hoe de Somaliër op de man die op de grond lag bleef intrappen en “Allahu Akbar” schreeuwde.

Leugenpers: Dader een Offenburger
Ook in dit geval viel in de berichtgeving de Bild weer bijzonder negatief op. In een eerste online rapport over het ‘incident’ was de dader geen Afrikaanse asielzoeker, maar slechts een “gepensioneerde-schopper” en “25-jarige inwoner van Offenburg”. Het onderzoek zal nu uitwijzen of het zich opnieuw om een tragisch “individuele geval” van een “getraumatiseerde vluchteling” of een andere wrede daad van islamitisch terrorisme handelt.

Bron:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Duitsland – Somaliër schopt gepensioneerde bijna dood: “Allahu Akbar!”

 1. Hoeveel incidenten moeten er nog volgen voordat de regeringsleiders “stop immigratie”??

  Like

 2. Dat is net de truc Joke, zolang het “incidenten” zijn hoeft het onderwerp immigratie niet te worden genoemd.

  Hoeveel slachtoffers? tot ze op zijn.

  Like

 3. veni vidi foetsie // mei 19, 2019 om 20:26 //

  …en hoe het zit: politici hebben de pers nodig omdat anders niemand ze kent, de pers heeft de politici nodig omdat nieamnd ze anders leest….de een stelt de onderwerpen ter discusssie op, de ander pakt ze omdat men zo in het nieuws komt.

  Dus wie de pers in eigendom heeft laat de hoeren uit Den Haag dansen….en laat alles pers nu eens uiteindelijk uit hetzelfde zakje hun loon krijgen, dezelfde eindbaas hebben, een Saoedische investerings maatschappij gezeteld in London. Dus als die journalisten en pers bazen en commisarrissen , ze kruiipen allemaal voor de centjes van de Arabieren over onze ruggen.
  Zonder pers valt de politiek in elkaar, en al die jaren betalen wij subsidie om onze eigen slavernij te introduceren.
  Misschein is het tijd de rug naar ze toe te keren en de gegooide stokken als een boomstam terug te geven, gericht en met snelheid.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s