Nieuw

Als we willen vluchten gaan we naar België – Daar hebben we de meeste rechten

Germans leaving Silesia for Allied-occupied Germany in 1945. Courtesy of the German Federal Archives (Deutsches Bundesarchiv). Wikimedia Flüchtlinge 1945 In Richtung Westen bewegen sich die zahllosen Flüchtlinge

Een erkenning als vluchteling heeft meer voordelen dan een definitieve regularisatie.

Agentschap integratie & inburgering >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Als we willen vluchten gaan we naar België – Daar hebben we de meeste rechten

 1. Leuk om te weten, maar ik gun het de Belgen van harte, want hun asiel en immigratiebeleid onder druk van Brussel is ruk, Nederlandse immigratie dienst honoreer een status in meer dan 70% van de asieleisers.

  Like

 2. Fransdo // mei 19, 2019 om 13:39 //

  Ik wil ook vluchteling worden.

  Like

 3. Fransdo // mei 19, 2019 om 13:45 //

  Ik ben het zat om te werken voor mijn geld.

  Like

 4. Horatius // mei 19, 2019 om 18:31 //

  Als ik vluchteling was zou ik toch voor Amsterdam kiezen. Want daar zwaait Femke Halsema de scepter, dus een ruim inkomen plus een riant appartement en bij het plegen van misdaden een humaan en mild strafklimaat.
  Het dragen van een boerka is ook geen probleem en heeft men een verleden als IS-strijder dan wacht men hooguit een nieuwe inburgeringscursus.

  Naar welk land wij moeten vluchten als hier de islamitische staat wordt uitgeroepen is nog onderwerp van discussie in Mekka, Brussel en Straatsburg.
  Tegen die tijd is er overigens plek zat in Afrika, dus met de klimaatverandering op komst is daar genoeg werk aan de winkel.
  Kanalen graven in de Saharawoestijn o.l.v. linkse activisten en bronstige zwarte moslims.

  Misschien toch maar op die populisten stemmen a.s. donderdag, dan gaan we in ieder geval strijdend ten onder.

  En uiteindelijk kunnen we niet allemaal naar Argentinië, de beste plekken zijn al besproken en gereserveerd voor ons Koningshuis en onze regering.

  Van daaruit zal men handhaven!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s