Nieuw

Sir Bernard Ingham: De EU is corrupt, nutteloos en vol bedrog

Sir Bernard Ingham heeft Groot-Brittannië gewaarschuwd om niet nog eens £ 12 miljard in de corrupte “maffia-riool” van de Europese Unie te gooien. – De Europese Unie is corrupt, nutteloos en vol fraude, zegt Sir Bernard Ingham.

Margaret Thatcher’s voormalige persvoorlichter vraagt zich af waarom Groot-Brittannië “überhaupt ooit lid wil worden” toen hij waarschuwde dat Groot-Brittannië niet nog eens 12 miljard Pond in de corrupte “maffia-riool” van de Europese Unie moet gooien.

– Waarom zou Groot-Brittannië nog eens 12 miljard Pond per jaar voor deze maffia in het criminele rioolwater moeten werpen?, vroeg hij.

Sir Bernard schreef in de Yorkshire Post dat David Cameron niet genoeg had geëist in zijn Neuverhandlungen.

– Het zou nuttig zijn als de Eurofielen zich niet bezighielden met de vraag waarom we in de EU zouden moeten blijven, maar waarom we überhaupt lid zouden moeten worden van een instelling die corrupt is en doordrenkt is van fraude, waarvan de accountants al bijna 20 jaar het gevoel hebben dat men niet in staat is geweest zijn rekeningen af te tekenen, zei hij.

– Het is toegewijd aan wat we niet willen – een steeds nauwere Unie. Het heeft al een groot deel van de Europese economie, doch echter niet die van het Verenigd Koninkrijk, met zijn eenheidsmunt geruïneerd en heeft in haar zuidelijke landen politiek gevaarlijke werkloosheidscijfers veroorzaakt.

Sir Bernard zei ook dat de EU nutteloos is als het gaat om internationale actie en deed alsof ze een diplomatieke dienst had.

– Het huidige EU-model is een wangedrocht en iedereen weet dat we zo niet verder kunnen gaan, zei hij.

Hij waarschuwde de EU voor de machtsaccumulatie ten koste van de lidstaten en de schadelijke gevolgen voor de westerse democratie.

– Wat is er zo beangstigend om in een veranderende wereld op eigen benen te staan en met wie we handel willen drijven? Waar zijn onze tycoons bang voor?, verklaarde hij.

De Europese leiders hebben aangekondigd dat ze volgende maand tijdens een EU-top dringend overleg zullen voeren over de migratiecrisis, waardoor David Cameron’s ambitie om de hervormingen van de EU door te drukken, dreigt te worden overschaduwd.

Auteur: Laura Hughes

Bron:

Sir Bernard Ingham: Die EU ist korrupt, nutzlos und voller Betrug

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Sir Bernard Ingham: De EU is corrupt, nutteloos en vol bedrog

  1. Maar ook Engeland zit met hetzelfde probleem, de islamieten zijn met het paard van Troje al in Engeland, die vallen dus van binnen aan en de wateren rondom Engeland kan ze nu niet helpen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s