Nieuw

Rand Paul: Bolton is een gevaarlijke gek die op oorlog aanstuurt

Senator Rand Paul heeft ervoor gewaarschuwd dat John Bolton, de nationale veiligheidsadviseur van het Witte Huis, “een “kwaadaardige invloed” heeft en dat hij de VS naar een oorlog met Iran leidt, waarvandaan er geen weg terug is.

Op donderdag sprak hij zijn verontrusting uit over de escalatie van de retoriek tussen de VS en Iran en de inzet van een carrier-group met vliegdekschip en een partij bommenwerpers naar de Perzische Golf.

“Ik vrees dat hij een kwaadaardigheid is, een kwaadaardige invloed heeft op het bestuur, de regering.” Zei Rand Paul. (Over Bolton, de grootste oorlogshitser in dit universum)

“Ik denk dat het belangrijkste is om de regering ervan op de hoogte te stellen dat ze geen toestemming van het congres hebben om ten strijde te trekken tegen Iran, drong Paul aan”.

“We moeten ervoor zorgen dat we niet betrokken zijn bij iets dat provocerend genoeg is om een schermutseling aan te moedigen die tot een grotere oorlog leidt,” voegde de senator eraan toe, waarbij hij waarschuwt dat “provocatie aan beide zijden kan plaatsvinden en we op onze hoede moeten zijn”.

Paul wees op twee recente rapporten van de New York Times die beide suggereerden dat het Witte Huis in beide gevallen de waarschuwingen voor mogelijke aanvallen van Iraanse troepen heeft geëscaleerd.

“Mijn zorg is dat er mensen zijn die overreageren op deze inlichtingen en ons op de een of andere manier betrekken bij een militair conflict waarvan er geen weg terug is,” waarschuwde Paul.

Benjamin Netanyahu met zijn Donald Duck-bom.

Rand Paul wijst er in het begin van het filmpje op dat je geen ‘missile-deal’ van Iran kan verlangen zolang Saoedi-Barbarije een veelvoud aan wapentuig besteed.

Bedenk dat precies dát is wat Trump als eerste deed. Zijn eerste buitenlandse bezoek bracht hem naar de hoofdstad van het Islamitisch Kwaad, Obama ging naar Cairo, maar Trump ging naar Riaad. De godvergeten schande! En Trump verkocht in één dag meer wapens aan de bewakers van de ‘heilige steden’ van het terrorisme dan iemand ooit tevoren deed.

Saoedi-Barbarije is de vierde grootste wapenimporteur ter wereld. Er wonen net aan 20 miljoen mensen, slaven niet meegerekend.

Iran is vast een ontieglijk takkeland, ik ben er gelukkig nooit geweest, maar Saoedi-Barbarij en de daar aan horige golfstaten zijn het die over de hele wereld hun voor ons schadelijke versie van de islam verspreiden.

Er is geen enkele reden Iran wel, of eerst, en Saoedi-Barbarije niet aan te vallen. Behalve één (1, 2, 3, 4).

En, dat het al lang in de Israëlische planning stond natuurlijk en dat ze ziedend zijn nu Rusland, Iran en Syrië hun route naar de onderwerping van álle gentiles voorlopig gedwarsboomd hebben.

Stop the War !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Rand Paul: Bolton is een gevaarlijke gek die op oorlog aanstuurt

  1. themis // mei 18, 2019 om 19:28 //

    Rand Paul is de enige amerikaanse politicus die niet volslagen corrupt en/of knettergek is en hij zou een geweldige president kunnen zijn. Hij is natuurlijk heel anders dan Putin, maar volgens mij zouden ze prima kunnen schakelen met elkaar. De treurige en levensgevaarlijke vertoning die Netanyahu-knechtje Trump en crazy Bolton en al hun joodse vriendjes schaamteloos en ongestraft op ons botvieren kan toch niet ongestraft doorgaan?

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s