Nieuw

Newly Released FBI Docs Shed Light on Apparent Mossad Foreknowledge of 9/11 Attacks

For nearly two decades, one of the most overlooked and little known arrests made in the aftermath of the September 11 attacks was that of the so-called “High Fivers,” or the “Dancing Israelis.” However, new information released by the FBI on May 7 has brought fresh scrutiny to the possibility that the “Dancing Israelis,” at least two of whom were known Mossad operatives, had prior knowledge of the attacks on the World Trade Center.

Shortly after 8:46 a.m. on the day of the attacks, just minutes after the first plane struck the World Trade Center, five men — later revealed to be Israeli nationals — had positioned themselves in the parking lot of the Doric Apartment Complex in Union City, New Jersey, where they were seen taking pictures and filming the attacks while also celebrating the destruction of the towers and “high fiving” each other. At least one eyewitness interviewed by the FBI had seen the Israelis’ van in the parking lot as early as 8:00 a.m. that day, more than 40 minutes prior to the attack. The story received coverage in U.S. mainstream media at the time but has since been largely forgotten.

Mintpress >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Newly Released FBI Docs Shed Light on Apparent Mossad Foreknowledge of 9/11 Attacks

  1. skeeter // mei 18, 2019 om 18:14 //

    Zullen we de oude Juden Frage maar eens beantwoorden?

    Like

  2. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s