Nieuw

Het door de hardcore-moslim Aboutaleb bezette Rotterdam weigert inzage in de etnische relatie met seksueel geweld (tegen blanken)

Het college in Rotterdam zegt niet bereid te zijn tot het laten uitvoeren van een extern onderzoek naar seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel geweld onder Rotterdamse scholieren.

Dat is de reactie van locoburgemeester Bert Wijbenga naar aanleiding van een serie aanrandingen en verkrachtingen in de directe omgeving van Delfshaven waarbij twee tieners zijn opgepakt, die tot de jeugdbende ‘Franselaangroep’ behoren.

Wijbenga vindt ‘’dat er al voldoende aanknopingspunten zijn in afgesloten onderzoeken’’ om het huidig beleid van de Aanpak Seksueel Geweld voort te zetten en verder te ontwikkelen op basis van signalen uit de wijken.

Dagblad 010 >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Het door de hardcore-moslim Aboutaleb bezette Rotterdam weigert inzage in de etnische relatie met seksueel geweld (tegen blanken)

 1. veni vidi foetsie // mei 18, 2019 om 10:43 //

  Komt omdat het voor mislams geen misdaad is om blanke vrouwen te verkrachten of mishandelen. dus welke cijfers?

  komt nog een goeie, de hoeren van IS komen hierheen. https://www.ad.nl/binnenland/onderhandelingen-over-vrije-doortocht-nederlandse-is-vrouwen-en-kinderen~afde8a9a/

  Eenmaal op het consulaat terrein zijn ze op Nederlands grondgebied, en is een vliegticket Schiphol een kwestie van uren….wat is er mis met een nekschot? Dit zijn moordenaars die blijven moorden, allemaal. Eenmaal hier worden ze weerlosgelaten, beloond met gratis geld en huis, en kunnen ze doorgaan met moorden. Een regering die eigen burgers opzettelijk blootstelt aan moordenaars moet aan de hoogste boom zwaaien. Dit is pure opzet en goedkeuring van moordpartijen.

  Rutte en co zijn in mijn optiek ordinaire misdadigers en moordenaars.

  Like

 2. Fransdo // mei 18, 2019 om 10:43 //

  Volstrekt logisch gezien vanuit de globalisten en cultuurverrijkerslobbyisten. Als het een blanke man is dan spreek je als NOS-journaal natuurlijk over een ‘witte man’. Als je vervolgens niet over een ‘witte man’ spreekt maar gewoon over ‘een man’ dan is het een kleurling. Wat dat betreft heeft het NOS-journaal het ons toen wel makkelijk gemaakt.

  Samenvattend: ik heb zo’n onderzoek helemaal niet nodig om de etnische relatie vast te stellen. Wat dat betreft is die stilte oorverdovend en alles zeggend.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s