Nieuw

Duitsland classificeert Israël-kritische boycotbeweging als “antisemitisch”

De Duitse Bondsdag heeft gisteren in een stemming besloten om de Israël-kritische boycotbeweging, internationaal bekend als BDS (Boycott Divestment and Sanctions), als “antisemitisch” te classificeren.

De motie werd ingediend door de liberale partij FDP en werd gesteund door de sociaal-democratische SPD, de christen-democratische CDU, de CSU en de milieupartij Die Grünen.

Volgens de motie is de beweging “antisemitisch” omdat consumenten worden aangespoord om goederen uit de etnostaat Israël te boycotten. Afgezien van het feit dat Israël grote delen van de Westelijke Jordaanoever bezet, staat het ook toe dat illegale joodse nederzettingen worden opgericht ten koste van de lokale bevolking, iets wat door veel zogenaamde “antisemieten” wordt bekritiseerd.

De partijen die niet voor de motie hebben gestemd, zijn immigratie-kritische AfD, die volgens RT de beweging volledig willen verbieden, en de linkse partij Die Linke die een zachtere koers voorstelt waar boycots niet als ‘antisemitisme’ worden bestempeld.

Bron:

BDS = anti-Semitism? Germany passes motion against Palestinian protest movement

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Duitsland classificeert Israël-kritische boycotbeweging als “antisemitisch”

  1. vonpuffelen // mei 18, 2019 om 19:05 //

    Deze bananenlogica volgende ben ik “islamofoob” wanneer ik niet naar de turk ga voor een broodje halal.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s