Nieuw

Behoort de islam tot Duitsland? 95% zegt “NEE!”

Ter gelegenheid van de jubileumviering van de grondwet en op het gebied van de godsdienstvrijheid heeft de Duitse televisiezender MDR de burgers gevraagd: Behoort de islam tot Duitsland? De meerderheid had een duidelijk antwoord paraat. Slechts 4,66 procent antwoordde “JA”. Daarentegen antwoordde ongeveer 95,34 procent “NEE”. Duidelijker kan een stemming niet zijn. 15.267 deelnemers werden geïnterviewd.

Daarmee spreken de burgers veel politici tegen die de aandacht trokken met hun uitspraak dat de islam tot Duitsland behoort.

Bron:

Gehört der Islam zu Deutschland? 95% meinen Nein

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8007 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Behoort de islam tot Duitsland? 95% zegt “NEE!”

  1. antiislamnu // mei 18, 2019 om 11:51 //

    Kan ook niet anders

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s