Nieuw

Asielcriminelen pleegden 31 van de 108 moorden in Nederland in 2018 – Mark Rutte vraagt zich af of je wel echt dood bent als je vermoord wordt

Nadat de politie en het ministerie, die elkaar nu de schuld geven, allebei hadden lopen liegen, lekte toch uit dat 0.001% van de aanwezigen ‘door Mark Rutte genodigden’ op het Nederlands grondgebied bijna een derde van alle moorden plegen.

Dat was voor achtereenvolgens Lodewijk Asscher (ja, die nemen we ook maar mee, want we gaan er van uit dat dit niet alleen in 2018 onder de pet gestopt werd), Klaas Dijkhoff, en nu Mark Harbers reden om zich tot het uiterste in te spannen om die mensen voor Nederland te behouden omdat ze zo’n waardevolle bijdrage aan onze samenleving leveren.

Zware delicten als moord en verkrachting werden gerangschikt onder het kopje ‘overig’. Of ooit een van de daders vervolgd is weten we niet. Of ze nu een huis en uitkering op onze kosten hebben weten we niet, maar is meer dan aannemelijk.

Een debat mág er niet over gevoerd worden.

Rutte vraagt zich zelfs af of mensen er daadwerkelijk aan overlijden als ze vermoord worden:

Nou zijn we wel wat woordspelletjes van hem gewend, maar dit slaat alles.

(het getal 108 in de titel komt hier vandaan)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

10 Comments on Asielcriminelen pleegden 31 van de 108 moorden in Nederland in 2018 – Mark Rutte vraagt zich af of je wel echt dood bent als je vermoord wordt

 1. Gladiator // mei 18, 2019 om 12:07 //

  Hoe lang nog,

  Hoe lang moeten we nog naar de pijpen dansen van dit soort topcriminelen welke zich voordoen als de leiders van MIJN land!!!???

  Ik word bij het zien van deze rotkop al misselijk en dan te bedenken dat er nog steeds mensen geloven dat er een politiek correcte oplossing te vinden is om dit onkruid op te ruimen!!

  Mensen, alstublieft, begin eens met echt nadenken.

  Er worden telkens nieuwe ratjes afgericht om wederom de massa te beïnvloeden met als enige échte resultaat dat dit addergebroed weer 4 jaar iedereen in de wacht zet om vervolgens met jullie stem iets te doen wat niemand van jullie ooit gewild heeft!!!

  Het is godverdomme zo overduidelijk en het tuig van de MSM werk er zienderogen aan mee!!!

  Ze doen alsof ze kritieke vragen stellen aan deze opperrat echter alles maar dan ook alles is van te voren afgesproken.

  Dit tuig moet weg en wel in zijn geheel!!

  Dit is nog maar op 1 manier mogelijk en iedereen op dit blog WEET dat ik gelijk heb!!!
  Het is echt ongelooflijk dat het eens zo trotse Nederlandse volk dat geworden is wat het nu is en dat is niets anders dan LOONSLAAF met daarbij de opmerking dat iedereen dit wel prettig vindt zo………

  Nou, mijn zegen hebben jullie echter ………………….nee, laat ook maar!!

  Fijne dag verder,

  Gladiator
  ps wacht maar tot een van jullie ditzelfde van zéér kortbij meemaakt (ik bedoel concreet dat er iemand uit jullie directe omgeving cq kennissenkring of erger nog een GELIEFDE vermoord wordt door zo’n God vervloekte CULTUURPAREL), dat voelt echt niet goed en geloof mij dat dan toch maar eens echt!!!

  Liked by 1 persoon

 2. Jack vanderVeen // mei 18, 2019 om 13:40 //

  Die smerige pansexuele narcistische criminele (indirect)moordlustige vieze vuile smerige flikker Marc Rutte, beweert dus ook nog:2 31 moorden awel zulle, maar nu moeten we uitzoeken of al deze vermoorde mensen ook daadwerkelijk dood waren. Bij sommigen is dat niet meer na te gaan, zijn gecremeerd, anderen begraven, daar kan men wel controleren of die dood zijn.
  alleen de vermoorde mensen die niet dood waren na de moord, waar zijn die gebleven.
  hoe dom moet men zijn om überhaupt in twijfel te trekken of vermoorde mensen wettelijk wel dood zijn.
  Achterlıjke vieze gore smeerlap Rutte, hier één mededeling voor jou: achter elke moord steekt een lijk. er bestaan wel moorden zonder lijken in wetteljke zin maar fysiek behoordt er een lijk bij elke moord.
  Hoeveel mensen zouden van deze mensen nog leven indien Balkenende en Rutte kabinetten niet persé zoveel zwakzinnige potentiele vriminelen had geimporteerd.

  Liked by 1 persoon

 3. Rutte heeft gelijk, hij doelt op levende doden. Zombies. Het is inderdaad een goed idee om te achterhalen of ze werkelijk overleden zijn. We willen niet weer een een Zombie-epidemie, toch?

  Like

 4. veni vidi foetsie // mei 18, 2019 om 14:34 //

  Bijna een derde van de moorden in Nederland is een gevolg van politiek wan en waanbeleid. Die doden zijn op het hoofd van de politici, over de verminkten en levenslang gehandicapten nog te zwijgen, die cijfers mis ik, net als de indirecte slachtoffers, waarvan er ook zullen overlijden als gevolg van de dood van een kind of partner. let op, cijfers geven niet alle doden weer van misdaden, en mensen die slachtoffer zijn georden maar later overlijden door deze midadd staan niet in de statistieken. Tel je die mee omdat de oorzaak en moord is geweest kom je misschien wel op 50%, of hoger.

  Rutte en co zijn in mijn optiek misdadigers die hun eigen volk tot doelwit maken, en dienen als verraders te worden berecht door een volkstribunaal, niet door hun eigen partijgenotrn die de scepter in de “rechtspraak” zwaaien.

  Onthoud hun namen en misdaden, en weet waar hun huis woont.

  Liked by 1 persoon

 5. Yvonne // mei 18, 2019 om 15:58 //

  Leuk voor de nabestaanden of ze wel dood zijn
  Graaf die begraven zijn op en laat hem vragen of ze na vermoord te zijn daadwerkelijk dood zijn
  Enge vreselijke engerd , hoeveel mensen hadden nog geleefd als ze hun moordenaar allochtoon of Nederlander op proefverlof niet tegen waren gekomen

  Liked by 1 persoon

 6. MGTOW91 // mei 18, 2019 om 19:07 //

  Rutte, een schoothondje van…

  Liked by 1 persoon

 7. Nou ja, ik kan Rutte wel enigszins volgen.
  De VVD bestaat uit dooie!
  Hey,…. VVD het zou kunnen staan voor: Vereniging Van Dooien!

  Beetje jammer dat de crematie bij hun zolang duur, het is al 9 jaar aan het smeulen!

  Like

 8. Kevin Battsen-Heidenmeijer // mei 18, 2019 om 23:04 //


  Carolien(e) Rutte is haar echtte naam. Een Satanistische transgender die het volk oplicht.

  Like

 9. Horatius // mei 19, 2019 om 10:45 //

  We weten helemaal niets over de identiteit van de 31 slachtoffers van deze asielzoekers dus is het niet ondenkbaar dat ze wat onderlinge rekeningen hadden te vereffenen.
  Neemt natuurlijk niet weg het wegmoffelen van de harde feiten door de kliek rondom Mark Rutte.

  Harbers moet aftreden en zich diep schamen!

  Like

 10. ronjaspers // mei 19, 2019 om 19:41 //

  rutte is een marionetpop van de nazi bilderberg groep en voert braaf hun bevelen uit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s