Nieuw

LGBT-Terreur: Jongen (12) van school gestuurd omdat hij niet genoeg roze droeg

Een school in Nieuw Zeeland doet onderzoek nadat een student naar huis werd gestuurd op Pink Shirt Day omdat zijn kleding niet genoeg roze had.

Claire Lealiifano vertelde de lokale media dat haar zoon, 12, naar huis was gestuurd door een leraar op de Helensville Primary School in Auckland. Hij kreeg te horen dat zijn kleding niet voldeed aan de eis van de faculteit, die zei dat studenten die niet in de kleur waren hun gebruikelijke uniformen moesten dragen.

Pink Shirt Day, gevierd in verschillende vormen over de hele wereld, is een anti-pestbeweging die bedoeld is om positieve sociale relaties te bevorderen, diversiteit te vieren en mededogen te verspreiden.

Lealiifano vertelde Newshub dat haar zoon in zoveel mogelijk de kleur gekleed was als hij had. Ze klaagde bij de school nadat het kind zonder adequate kennisgeving naar huis was gestuurd .

“Het was Roze Dag dus we stuurden de kinderen naar school met zoveel mogelijk roze als we konden vinden. Uiteraard met een paar jongens, hebben we niet zoveel roze. Het lukte het [mijn zoon] om een shirt te vinden met roze op de rug”, vertelde ze eerder vandaag aan de lokale nieuwsorganisatie.

roze tank – heeft verder niets met het verhaal te maken

“Ik stond net in de keuken klaar om naar een vriend te gaan, toen ik een gebons bij de voordeur hoorde. Mijn zoon was behoorlijk overstuur en zei: “Ik ben naar huis gestuurd om me te verkleden”. Er had van alles kunnen gebeuren met mijn zoon, van alles. Hij alleen naar huis lopend, en ik dan niet thuis zijnde”.

“Blijkbaar was wat hij droeg niet goed genoeg. Dus het hoofd stuurde hem naar huis om zich om te kleden zonder te controleren of ik thuis was”, schreef Lealiifano, toevoegend: #bullyingisnotok.

Ze zei dat haar zoon van streek was geweest en “in tranen was tijdens de vergadering”, meldde TVNZ (1 NEWS).

De Board of Trustees van de Helensville Primary School vertelden Newshub dat het incident om 08:25 had plaatsgevonden en bevestigden dat schoolambtenaren, inclusief de directeur, nu onderzoek deden.

Men verklaarde: “We hebben tijd nodig om een ​​eerlijk proces te volgen. Zoals u begrijpt, kunnen we geen opmerkingen maken over kwesties met betrekking tot individuen. We kunnen bevestigen dat we deze bezorgdheid serieus nemen en advies hebben ingewonnen, zodat we een eerlijk en robuust proces volgens de beste werkwijzen doorlopen. ”

Bron:

BOY, 12, SENT HOME FROM SCHOOL FOR NOT WEARING ENOUGH PINK ON PINK SHIRT DAY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on LGBT-Terreur: Jongen (12) van school gestuurd omdat hij niet genoeg roze droeg

 1. Feniks // mei 18, 2019 om 00:03 //

  Niet genoeg roze (kleur) .
  WTF dat is totale discriminatie,

  Wie zo discrimineer qua kleur en een mens ZO enorn van streek brengt moet worden bestraft.
  Wie een kind ZO enorm belemmert in zijn , zijn dient te worden bestraft/aangepakt!
  Onmiddelijk!

  Like

 2. vangie1206j // mei 18, 2019 om 02:18 //

  Sinds wanneer bepaald een school hoe hij je kleed. Stelletje achterlijke gladiolen.
  En als je al geen hekel aan al die LGTB,ers had dan krijg je dat nu wel geschift volk.

  Like

 3. trebor2110 // mei 18, 2019 om 08:11 //

  “Ik stond net in de keuken klaar om naar een vriend te gaan, toen ik een gebons bij de voordeur hoorde.
  Hij liep alleen naar huis, ik was niet thuis”.

  ??????????

  Like

 4. @trebor2110 // mei 18, 2019 om 08:11

  De beklemtoning is nu aangebracht. Dank voor je aanduiding.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s