Nieuw

Geschiedenis van valse vlag operaties

Toen een passagiersvliegtuig Boeing-777, dat op 17 juli 2014 de vlucht MH17 uitvoerde van Amsterdam naar Kuala-Lumpur, werd vernietigd, vervoerde het toestel 298 passagiers en bemanningsleden. De vlucht werd 50 kilometer binnen de Oekraïense grens neergehaald.

Het had enige troost te weten dat de vluchtrecorders in het oncorrupte Westen zouden worden geanalyseerd. Droom verder. Nooit in de geschiedenis van het luchtvaartonderzoek is er sprake geweest van zo’n post-tragedie in de vertroebeling van het water. De relevante en passende informatie ging sneller van de radarschermen af dan het verdoemde vliegtuig.

De Russen, die meteen zonder dat er enig bewijs was verantwoordelijk werden gesteld voor de vernietiging van de MH17, waren niet aflatend in hun samenwerking. De dwaalsporen en de rookgordijnen die door Westelijke media werden toegepast om de vinger op Rusland te richten bleken later zonder enige substantie te zijn. Maar goedgelovige mediajunkies waren er inmiddels van overtuigd dat vingerafdrukken van Poetin overal op de wandaad aanwezig waren.

Rusland smeekte om de analytische gegevens die de Oekraïense autoriteiten wettelijk verplicht zijn bij te houden. Deze informatie is achtergehouden en nooit vrijgegeven. Ook de door Washington DC gecontroleerde gegevens werden om “veiligheidsredenen” geweigerd.

Met de Oekraïense anti-junta-opstand slecht verlopend, had Kiev dringend een reden nodig om Rusland te demoniseren, anti-Russische sancties te inspireren, de westerse volkeren te psyche om meer anti-Russisch te zijn en een NAVO-reactie te rechtvaardigen. Noch de Russen, noch de Oekraïense separatisten hadden iets te winnen bij het aanvallen van de MH17. Deze laatste beschikten, zoals is bewezen, niet over de middelen om een vliegtuig te vernietigen dat op meer dan 30.000 voet vloog, maar het regime in Kiev wel.

De veel vertraagde (en bespotte) bevindingen van het Nederlandse onderzoek zijn omschreven als onprofessioneel, onvolledig en zeer gebrekkig. Bovendien werd het zelfbenoemde zogenaamde onderzoek ontzegd aan de Oekraïense en de Amerikaanse gegevens die normaal gesproken na een dergelijk incident beschikbaar zijn.

Valse vlag operaties zijn oorlogshandelingen die worden uitgevoerd om conflicten te rechtvaardigen. Amerika en Groot-Brittannië hebben een lange en schandelijke geschiedenis in het organiseren van dergelijke operaties. Het zinken van het Amerikaanse slagschip Maine in 1898 was nooit een Spaanse provocatie, maar een daad van Amerikaanse sabotage. Het is nu niet meer van belang en de waarheid kan worden toegegeven, maar de daaropvolgende Amerikaanse samenzwering heeft Spanje de Filipijnen, Guam en Cuba gekost.

Het Cunard Line passagiersschip Lusitania werd in 1915 getorpedeerd nadat de Duitse consul is New York heimelijk op de hoogte was gebracht van het feit dat wapens ter waarde van 6 miljoen pond illegaal aan boord waren geladen. Door deze illegaliteit werd de neutrale status van het schip opgeheven. Het daaropvolgende verlies van 1.198 passagiers, waarvan 128 Amerikaanse burgers, hielp de VS in de zeer winstgevende Eerste Wereldoorlog.

In september 1939 werd het Britse lijnschip Athenia getorpedeerd met groot verlies van Britse en Amerikaanse levens. Dit inspireerde tot een list om de VS in de oorlog te betrekken, maar kreeg niet de steun van de Amerikaanse bevolking.

De latere Japanse aanval op Pearl Harbour werd geïnstigeerd door de Amerikaanse marine-inlichtingendienst. Door een 8-puntenplan op te stellen om Japan in het Stenen Tijdperk terug te brengen (Iran vandaag), reageerden de Japanners door zich een weg te vechten uit de Amerikaanse handelsembargo hoek. Vanwege het ongelukkige defensieve bondgenootschap was Duitsland verplicht om zich aan de kant van Japan te scharen. Dit bracht de VS op een gunstige manier in de zoveelste zeer winstgevende Europese oorlog, die werd geactiveerd door de half Amerikaanse krijgsheer Winston Churchill.

Het incident in de Golf van Tonkin, waarbij Amerikaanse oorlogsschepen naar verluidt door de Vietnamezen werden aangevallen, werd later erkend als een door de VS geïnspireerde operatie. Die nep-aanval bracht de publieke acceptatie van de zoveelste zeer winstgevende Vietnamoorlog met zich mee. De Vietnamoorlog kostte ook het leven aan 55.000 jonge Amerikanen. Vermenigvuldig deze afschuwelijke roll-call van de doden met tien om te komen tot de daaruit voortvloeiende verminkte en beschadigde militaire mannen en vrouwen.

Valse vlag operaties geactiveerd door de Westerse wapenindustrie-democratieën zijn voorspelbaar. Ze zijn even voorspelbaar als de gelijktijdige reactie van de georkestreerde media. Deze diep corrupte media zingen steevast in de hymne van Washington DC. Misschien is het tijd dat de valse vlag operaties worden omgedoopt tot Cui Bono (Wie Profiteert?) operaties.

Bron:

HISTORY OF FALSE FLAG OPERATIONS

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8670 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Geschiedenis van valse vlag operaties

  1. mijn grote vriend wateen heerlijk ,1000 % waar stuk , inderdaad o.a.waar na 4 jaar en 10 maanden DIE ONZICHTBARE RUSSISCHE BUKRAKET DAN ?? , ZEKER NADE KREET HOLLANDE MERKELE CAMERON ETC, NA 20 MINUTEN putin did it het was een eussische bukraket, 2 uur later , de usa hadden onweerlegbare bewijzen !! dank je wel, dank je, oo jee ik vergeet de ad / televaag koppen op 15 juli 2014 PUTIN MOORDENAAR MET DIKKE ZWARTE LETTERS, WAT EEN SCHITTERENDE MOORD MET VOORBEDACHTE RADE, DAAR WEL EENS IEMAND BIJ NAGEDACHT, als die hele cock[pit vol zit met 3 mm zwaar mitrailleur vuur van een boordkanon op een mig 27 /29 ukraine heeft er zo’n 165 . dank je wel kanjer voor de waarheid, ik heb de film hoor met de kogelgaten u roept maar uitgezonden op 27 juli 2014 10 dagen na de rutte moord met de onderste steen

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s