Nieuw

Frans Timmermans: “De islam maakt al 2000 jaar deel uit van Europa”

En omdat het zo leuk was, is hier nog een videoclip van de ZDF-show “Schlagabtausch”. Dit zijn de vazallen en politieke clowns die de toekomst van Europa en van ons allemaal willen bepalen en denken dat ze slimmer zijn. Frans Timmermans op zo’n mooie en warme toon: “…seit 2000 Jahren” (sinds 2000 jaar). Het publiek klapt hun handen blauw. (Wie het niet opvalt: de islam bestaat pas sinds de 7e eeuw, dat wil zeggen ongeveer 1400 jaar).

Bron:

2000 Jahre Islam in Europa

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

18 Comments on Frans Timmermans: “De islam maakt al 2000 jaar deel uit van Europa”

 1. Wim Vreeswijk // mei 17, 2019 om 10:02 //

  Dat is een pertinente leugen van Brusselmans. Er zijn meerdere bloedige oorlogen gevoerd tegen deze indringers, dat moet hij zijn geschiedenisboekjes er maar op nalezen !

  Like

 2. Strike // mei 17, 2019 om 11:02 //

  Fake news, foute informatie, geschiedvervalsing, grove leugen!!!
  Zo zie je hoe mensen systematisch belazerd worden.

  Like

 3. Dagroosje // mei 17, 2019 om 11:05 //

  Frans Timmermans weet weinig van de geschiedenis. Als hij het wel zou weten dan ontkent hij het. Anders zou ik niet kunnen verklaren, dat hij van plan is om Europa naar een soort Midden Oost oorlog te leiden. Persoonlijk denk ik, dat behalve hij een aantal talen vloeiend spreekt en zich kan prijzen als Junckers bediende, absoluut niet in staat zou zijn om Europa te leiden. Wat hij nu op onze belastinggeld Europaweid aan het prediken is, is niets anders dan de agenda van zijn boezemvriend Soros. Zodra hij in deze positie zou zitten, zou hij het roer direct aan Soros en zijn NGO-os overgeven. Je hoeft dan ook geen verbeeldingsvermogen voor te hebben om in te vullen wat Europa in dat geval staat te wachten.

  Wat betreft Weber, niet minder erg. Behalve dat hij zelfs in zijn geboorteland onder de 30% bekendheid geniet, ook in Europa kennen hem maar weinigen. Tot nu toe is hij de meest karakterloze figuur die ik ooit gezien heb. Binnen de EP wil hij dan ook aan ieders smaak voldoen, met name van ultralinks, links, groen en middenpartijen (to zo ver ze nog in de EP aanwezig zijn) om er stemmen mee te winnen.

  Behalve dat hij heel aangenaam kan glimlachen, capaciteit op zijn zachts gezegd laat hem totaal in de steek.. Hij bezit qua kennis en qua ervaring bitter weinig om Europa te kunnen leiden. Het is niets voor niets, dat hij met loze, nietszeggende sloganachtige beloftes staat te pronken die al eerder door anderen al bedacht waren Voor hem zou dan ook geen andere optie over zijn, dan de lijn van Soros, dus die van de linksliberalen volgen.

  Oh, hij kan toch iets. Hij ontving boven zijn riante salaris gedurende 15 jaar rond 4.500 euro extra voor zijn kantoorhuur en voor de onderhoud daarvan, terwijl hij in een afgelegen dorpje een kantoor aan huis had en nog heeft, waar in geval nodig, niemand hem zou vinden. Ook al zou hij maar de helft van dit bedrag voor zijn kantoortje werkelijk besteed hebben, dan heeft hij nog een gigantisch bedrag met 6 nullen in zijn zak laten verdwijnen. Dit heb ik niet zelf verzonnen, maar gehoord op de de televisie van de oosterburen. Dit zijn dus momenteel onze spitzenkandidaten. Wat een circus. Maar misschien interressant genoeg om onze journalisten, net al Greta het doet, van de straat te houden.

  Liked by 1 persoon

 4. veni vidi foetsie // mei 17, 2019 om 11:11 //

  Ik ben sprakeloos van zoveel achterlijkheid in een persoon. Dit is ongedierte en dient als dusdanig te worden geruimd.

  Ik ga nu toch stemmen, op de PVV, simpelweg omdat ik de symbolische laatste daad dan heb gedaan om dit soort tegen te houden.
  Ik denk dat mijn stem nutteloos is, en dat enkel in het overstappen naar geweld nog redding ligt.
  Wie zo openlijk eigen volk verkoopt en tegelijkertijd zo ontwetend is over zoiets simpels als het bestaan van een moordlustige sekte maar deze wel alles wat WIJ bezitten wil overdragen, zo’n figuur mag gewoon niet eens macht over een cavia hebben.

  STOP deze lamstraal !

  Zijn voort bestaan is gebaseerd op anoniemiteit, op het feit dat niemand weet waar het gedrocht leeft en vreet.

  Liked by 3 people

 5. Ze talen spreekt hij wel maar rekenen kan hij niet

  Liked by 1 persoon

 6. koddebeier // mei 17, 2019 om 11:50 //

  Die halve zool probeert ons de islam door de strot te duwen, Rot op Fransje !!

  Like

 7. Gladiator // mei 17, 2019 om 12:29 //

  @veni vidi foetsie,

  Beste,

  Geheel met uw conclusie eens echter stemmen gaan, en zeker op die zionisten van de PVV zal geen resultaat opleveren, erger nog, zal zelfs een averechts resultaat opleveren!!!

  Alleen het niet stemmen en DUS niet meewerken aan het systeem zal het systeem op termijn doen afbrokkelen.

  Daarbij is het vrij eenvoudig om het systeem te frustreren en er tegen in te gaan.

  Dit kan eenieder en op termijn zullen steeds meer mensen dit gaan inzien, en zeker als wij dit blijven rondzaaien!!!!!!!

  Ook is het leuk om alweer een manier te ontdekken om dit uit te breiden.
  Indien men tips wil hebben dan hoor ik het wel echter met een beetje nadenken komt iedereen wel op ideetje.

  En even terugkomend op deze opperrat welke door leugens en bedrog deze functie heeft binnengeharkt wat op zich al meer dan walgelijk is!!!!

  Achter ieders adres is te komen, ook achter dat van dit stuk stront, achter het probleem bij dit tuig van de richel is dat hoe hoger ze zich de ladder op liegen hoe beter en strenger hun bewaking zal zijn en bij de minste dreiging zal worden opgevoerd!!!

  Daarbij is er niemand zo “moedig” om zijn leven te vernietigen door zo’n stuk vuil op het stort te gooien!!

  Ons blijft niets anders over dan het systeem te frustreren en indien het om kiept GROTE SCHOONMAAK te houden , maar dan ook echt.

  Dus dan niet zeggen dat het wel goed zo is…..no way, dan ook doorzetten en met wortel en al verwijderen maar dat wil ik dan ook nog wel op persoonlijke titel doen, wetende dat er dan ook echt niets meer terug komt!!!~

  Kort nog een reactie op @Wim Vreeswijk,

  Beste, de geschiedenisboekjes waar u op doelt zou ik maar beter vergeten daar deze van A tot Z gelogen zijn. Onze totale…..gehele geschiedenis is vals, niet waar en geheel gelogen!!!!

  Daarbij is er een kleine 1000 jaar volledig de mist in en nu doel ik op de zogenaamde MIDDELEEUWEN……….

  Nog vragen…..shoot @ me!!! Echter ook googelen kan helpen!!!!

  Gladiator,
  I’ll never forget!!!!

  Like

 8. Jeanette K // mei 17, 2019 om 12:37 //

  Timmerfrans is niet goed snik. Dat van die 2000 jaar heeftie verzonnen, enkel
  om al die zieligheidsimperialisten veren in de reet te steken.
  Al die salonsocialisten willen één ding: MACHT. En stemvee…

  Like

 9. Dagroosje // mei 17, 2019 om 12:43 //

  Stemmen zal misschien op landelijk niveau weinig uitmaken, mede door de maffia kartervormers, maar alsjeblieft ga nu op 23/26 mei naar de stembus. Dit is nog de enige kans om de brusselse bende in deze samenstelling uit het parlament te jagen. GA STEMMEN EN STEM RECHTS. Ook al zou dit voor je de laatste keer zijn. Als nu de linksliberalen winnen, is het voor Europa bekeken. Over 4 jaar hoef je dan ook niet meer te gaan stemmen, want tegen die tijd zal Europa al overspoeld zijn door migranten.

  Like

 10. vangie1206j // mei 17, 2019 om 13:14 //

  Ik mag het misschien niet schrijven maar zo,n vent zou je toch hartstikke doodkietelen (Edit Rommel).
  Willens en wetens Europa naar de verdommenis helpen.
  De islam hoort niet in Europa nu niet en nooit niet omhoog gevallen vetharses.

  Like

 11. Dit zijn echt gevaarlijke mensen Het gevaar komt weer van links. Onbegrijpelijk dat zovele mensen dit niet doorzien. De islam heeft alleen maar moord en doodslag opgeleverd. Weg uit Europa. Karel Martel wist er wel raad mee en bracht de barbaren tot staan bij Poitiers in Frankrijk. In 1400 werden de moslimbendes bij Wenen verslagen en nu? Nu komen ze op de sokken Europa binnen, zgn. als vluchteling maar met hetzelfde doel. Hoe dom kunnen politici zijn? Maar we zijn er mooi aan overgeleverd totdat de ogen opengaan en het hopelijk niet te laat is. Stem rechts, rechts en nog eens rechts.

  Like

 12. Gladiator // mei 17, 2019 om 17:50 //

  @Dagroosje,

  Beste,

  Keep dreaming……

  Kunt u mij dan svp vertellen wanneer stemmen ook maar iets heeft veranderd!!!!!!!!

  Ik zal helpen, nee dat kunt u niet en dat kán ook helemaal niet daar het systeem welk in ELK EU land gehanteerd wordt precies hiervoor is uitgedacht.

  U kunt de ILLUSIE krijgen dat u iets mee mag beslissen echter dat is gewoonweg niet zo!!!

  Het enige wat er gebeurd is dat het stemVEE naar de stemBUS gaat, een vakje kleurt en DENKT dat hij/zij meebeslist wat gewoonweg bewezen NIET ZO IS>

  En democratie…..kijkt u eventjes in wikipedofilia……..

  Ben er geen fan van maar voor sec droge info kan het nog net ermee door.

  Er zijn 4 voorwaarden waaraan een democratie aan moet voldoen…….en wij hier in Neanderland….raad u eens….wij voldoen aan NIET 1 van deze voorwaarden!!!

  En achter 4 tot 5 jaar welke DUS verloren tijd zijn zegt u hetgeen ik nu zeg aan een volgende bus styemVEE welke dan weer hetzelfde blaten wat u nu doet.

  Mijn God, het is toch gewoon zo duidelijhk als wat!!!

  Frustreer het systeem door er NIET AAN MEE TE DOEN!!!

  Wordt aub eens een heel klein beetje wakker, al is het maar een beetje, dat verrijkt uw geest!!!

  Gladiator

  Like

 13. Dagroosje // mei 17, 2019 om 19:33 //

  Gladiator
  U zult waarschijlijk dan zelf een goed idee hebben hoe wij Europa voor de aankomende rampscenario moeten behoeden?

  Like

 14. Johan P // mei 17, 2019 om 20:53 //

  Niet stemmen heeft geen enkele zin. Net zo min als wel stemmen overigens, omdat men geen zier geeft om de stem van de burger.
  Helaas is de enige weg die nog echt kans biedt op verandering en overleving een opstand. Die kan relatief rustig beginnen, zoals met de Gilets Jaunes in Frankrijk, en zal dan ook , alweer net als in Frankrijk, hardhandig worden neergeslagen.
  Alleen dat soort acties heeft kans om de rest van de bevolking de ogen te doen openen.

  Voor zover ik het zie is er misschien nog een andere weg: een groep die gewapenderhand het gebouw van de Tweede Kamer inneemt en de aanwezige politici gijzelen om vervolgens het volk op te roepen naar Den Haag te komen om steun te betuigen aan een nieuwe regering en regeringsvorm.

  Beide gevallen acht ik vrijwel uitgesloten. De Nederlanders zijn als gezapige schapen die zich rustig naar de slachtbank laten leiden, mekkerend over hoe inclusief ze toch wel zijn en hoe al die nieuwkomers toch zo’n geweldige toevoeging zijn en zou het niet fijn zijn allemaal samen te leven. Tot het moment aan toe dat die nieuwkomers ze de strot af snijden.

  Like

 15. antiislamnu // mei 17, 2019 om 22:28 //

  Timmermans is nog te lui om een béétje behoorlijk te liegen waarschijnlijk omdat hij weet dat het merendeel daadwerkelijk te dom is om tot tien te tellen.
  Het zou mij niet verbazen als de stemming gemanipuleerd wordt door links

  Like

 16. Gladiator // mei 18, 2019 om 01:32 //

  @Dagroosje,

  Beste,

  U zult me waarschijnlijk niet geloven echter het antwoord op uw vraag is:

  Ja, ik denk zelfs dat ik een heel goed idee heb, echter daar heb ik wel wat andere mensen voor nodig dan een stelletje keiharde en niets ontzienende TOETSENBORDTIJGERS!!!!!

  Nog vragen, en aub niet vragen om mijn plan of idee hoe u wilt hier neer te plempen want dan kan het natuurlijk linea recta de prullenbak in.

  En voor degene die denkt dat de gele hesjes de oplossing zijn……keep thinking…..

  Ik herinner u gewoon even aan de nog niet zo lang geleden en wereldwijde occupy beweging welke net als de gele hesjes volledig geïnfiltreerd werd door de lievertjes van antifa met hier en daar nog een aantal V-mannen cq vrouwen en voila, ter ziele!!!

  Mijn idee cq plan is NIET te infiltreren, makkelijk uitvoerbaar, bewezen daadkrachtig, en dus…..maar helaas, alleen maar toetsenbordvervuilers met een grote mond en DAT, beste Dagroosje, gaat natuurlijk niet helemaal goed werken, of……wat dacht u er zelf van!!!

  Maar ik zou zeggen, ga stemmen, en wacht gewoon weer 4 jaar af……tot de volgende PROFEET zich aanmeld om een storm in een miniglaasje water te doen ontketenen om vervolgens weer een aantal tijgers in de 4jarige wacht te zetten enz enz enz enz …..

  En toen kwam een olifant met een hele grote…..nou ja,

  Zou zeggen,

  Slaap zacht en droom zoet, uw Markje zal over u waken, of natuurlijk Thierry of Zion Geert!!!

  Gladiator

  Like

 17. Merel // mei 18, 2019 om 01:44 //

  Een kameel is thuis in de woestijn
  Een koe is thuis in Nederland
  Het woord is weer aan u men. T

  Like

 18. Merel // mei 18, 2019 om 02:38 //

  @gladiator van links stemmen zien we toch jaren lang de gevolgen? Of ben ik nou gek?
  Kijk naar A’dam linkse stad!
  U roept ons steeds op niet te slapen. Weet u wel dat gedurende onze slaap ons brein zeer actief is? Als we niet slapen gaan we zeker dood iig Welterusten!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s