Nieuw

Amerikaanse militaire academie publiceert gedetailleerde gids voor het omverwerpen van buitenlandse regeringen

Hoe ongelooflijk het ook mag lijken, de volgende kop is niet ontsproten aan ons mistige brein, maar werd gepubliceerd door Newsweek: “Academy of US Special Forces publiceert nieuwe gids voor het omverwerpen van buitenlandse regeringen”. Voor zover wij kunnen beoordelen, is Newsweek de enige vertegenwoordiger van de belangrijkste heersende mainstream-media tot op heden om zich op het feit te richten dat de militaire V.S. nu vrijwel openlijk opscheppen over hoe het overheden in het verleden heeft omvergeworpen en hoe het van plan is dit in de toekomst te doen.

De 250 pagina’s tellende studie werd gepubliceerd door de Joint Special Operations University. De Academy wordt geleid door het Amerikaanse Special Operations Command, gevestigd op MacDill Air Base, Florida. Alle open en geheime missies van de Amerikaanse speciale eenheden komen samen in deze commandofaciliteit. “Dit werk zal ten dienste staan van de gemeenschap van Speciale Operaties en haar civiele leiding als referentiewerk voor verzetsbewegingen”, aldus de inleiding van het rapport.

De studie bestudeert in totaal 47 gevallen uit de periode 1941-2003 waarin Amerikaanse speciale strijdkrachten in het buitenland probeerden in te grijpen. Speciale aandacht wordt besteed aan de Koude Oorlog, maar er wordt geen rekening gehouden met staatsgrepen waarbij er een gebrek was aan “legitieme verzetsbewegingen” – zoals Operatie Ajax, waarbij de democratisch gekozen Iraanse premier Mohammad Mossadegh in 1953 werd omvergeworpen.

Catastrofale ongelukken zoals de door de CIA gesteunde invasie van de Varkensbaai spelen een prominente rol, maar de auteur van het rapport komt toch tot de – mogelijk voorspelbare – conclusie dat de meeste van de bijna 50 onderzochte geheime operaties succesvol waren.

“Alle 47 onderzochte gevallen in deze studie hebben één ding gemeen, namelijk dat de doelstaat ofwel werd geregeerd door een onvriendelijke bezettingsmacht ofwel door een repressief autoritair regime”, schrijft Will Irwin, auteur van de studie en veteraan van de speciale strijdkrachten van het leger. Het onderzoek richt zich op historische regimeveranderingen, maar er worden in ieder geval enkele hints gegeven over de toekomst. Zo wordt het onder andere gezegd: “Rusland en China hebben een sterke expansionistische tendens laten zien.”

Bron:

US-Militärakademie veröffentlicht detaillierten Leitfaden zum Umsturz ausländischer Regierungen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Amerikaanse militaire academie publiceert gedetailleerde gids voor het omverwerpen van buitenlandse regeringen

 1. Feniks // mei 17, 2019 om 22:36 //

  Belangrijke info.
  Zeer belangrijk om al onze kinderen mee te geven.

  Like

 2. veni vidi foetsie // mei 18, 2019 om 10:29 //

  Toekomstige oorlog zal totaal anders worden en werken dan in het verleden. Machtsovername gebeurd tegenwoordig via media en verkiezingsfraude.
  Verzet in de toekomst zal moeten voortkomen uit het in “nacht und nebel” ruimen van collaborateurs en het structureel blijven vernietigen of tijdelijk uitschakelen van essentieele communicatie en infrastructuur zoals betaalsystemen en publieke omroep, communicatie masten in de omgeving van gebouwen waar de vijand zit, waardoor dan wel de macht wel gegrepen kan zijn maar niet of enkel op goed geluk uitgeoefend worden uitgeoefend. Door bedrijven die toeleveren aan de bezetter te motiveren niet mee te werken zal men van steeds verder af praktische hulp moeten invoeren, met de nodige logistieke gevolgen.
  Vreemde machten kunnen niet bezetten en functioneren zonder collaborateurs, en die zijn stukken eenvoudiger te benaderen en te stoppen. Een beetje zoals de olie van een motorblok aflaten….gaat niet kapot maar kan ook niet rijden…

  Het grootsteprobleem zijn de eigennburgers in dienst vannde “overhedi”, cq, hen die hun eten krijgen door te volgen. Die groep zal eigen belang voor algemeen belang zetten en collaborateren uit noodzaak ofuit opzettelijke ontwetendheid, omdat de kop in het zand steken het geweten bijna helemaal stil legt. En dat is veilig…

  Verzet werkt het beste in gebieden met een grote populatie, door drones etc zal in de provincie eenvoudiger kunnen worden gecontroleerd, de combinatie van mobiel netwerk, satteliet en verkeerscamera’s, thermografie en ionenbeeldcamera’s (zijn al op de markt, maken dat op honderden meters afstand bijvvoorbeeld de aanwezigheid van een metaal of een chemisch middel kan worden gezien) en dat alles en meer maakt dat juist in de wat minder bevolkte gebieden personen eerder gevonden kunnen worden.
  Drones kunnen dan moorden en zo de “orde” van anderen herstellen.

  De meeste kans heeft dit soort verzet in steden als Antwerpen, Brussel, Keulen en Luik met metro netwerken en gebouwen die in allerlei vormen zonder duidelijke afbakening aan elkaar zitten en niet rechtlijnig lopen.

  Met gezichtsherkenning, thermografie ( goed voor een haas op 1200 meter afstand dag en nacht), supermicrofoons zoals het Belgische leger al jaren gebruikt en waar men een setje copulerende konijnen op 3 kilometer afstand kan horen, kogels die door een muur gaan en direct daarna exploderen, pistolen en geweren die om een hoek kunnen schieten zonder de schutter bloot te geven, drones die kogels of kleine granaten afvuren op individuen naar keuze met hulp van gezichtsherkenning, vaste opstelling die door sensoren of gezichtsherkenning kogels afschieten bij nadering van ene bepaald persoon, ofwel microwave kanonnen die groepen mensen van binnen kunnen verwarmen tot kookpunt, geluidswapens, op de persoon gerichte stoffen tot uitschakeling, al dan niet genetisch gemodelleerd, kortom, er is een heel ander soort arsenaal te beschikking van hen die willen overheersen, en alle kennis over oorlogs voering tot overleving in de toekomst zal dan ook om die reden volledig moeten worden herzien.

  Stille killers, gif en sluipmoord, vertraagde middelen tot doding en het gebruik van biologische wapens zal dan ook de toekomst vormen. Dat en als tegenpreststie krijg je te vechten tegen hersenspoeling, massahysterie en constante frustratie, doordat steeds meer verboden anoniem worden opgelegd, gehandhaafd en afgestraft. God zit achter een beeldscherm met knopjesom te straffen. Doen we niets worden we dieren in een kooi, wachtendetot de meesters hebben besloten tot euthanasie, of voor jonge vrouwen om te dienen als voortplantingspparaat voor een moslim.

  Zonder collaborateurs is overheersing niet mogelijk, door niemand.

  In de toekomst zal een vrije geest bij geboorte reeds gebroken worden en alle muziek zal hetzelfde zijn, net als schilderijen, films en sex. De mens zal ophouden als mens te bestaan maar tot vee worden. Dit is wat ze nieuwe wereldorde noemen, het einde van vrije mensen en gedachten, en als macht totaal is zal de het hebben van miljarenden mensen op deze planeet worden gereduceerd tot het minimale om te dienen. Het uitmoorden van complete bevolkingen is het mest eenvoudige, iedereen zal met passie meehelpen om zelf te overleven.

  Like

 3. Kadyrov zegt de Verenigde Staten zijn “bang voor klein Tsjetsjenië”

  https://psmag.com/.image/t_share/MTUxNzk4MDc0NDMwMjAzMzUz/gettyimages-76717125.jp

  GROZNY, Rusland – De leider van de Russische republiek Tsjetsjenië, Ramzan Kadyrov, gaf commentaar op de recente sancties van het Amerikaanse ministerie van Financiën tegen de Terek Special Rapid Response Forces.

  Op zijn Telegram-account zei de Tsjetsjeense politicus op ironische toon dat “dit nieuws relevanter is dan de ontdekking van het leven op Mars.” Hij vroeg ook: “Wat heeft Magnitski te maken met Tsjetsjenië?”

  De Tsjetsjeense leider bevestigde dat de Terek Rapid Response Special Forces een van de beste gevechtseenheden zijn in de strijd tegen het terrorisme.

  Daarnaast wees hij erop dat de sancties bewijs zijn dat de Verenigde Staten bang zijn voor ‘klein Tsjetsjenië’.

  “Degenen die proberen ons hun vijanden te maken, stel ik voor om [naar Tsjetsjenië] te komen als ze kerels zijn, om de Magnitski-lijst op zo’n manier te tekenen dat ze het nooit kunnen vergeten,” concludeerde hij.

  Het Amerikaanse ministerie van Financiën keurde op 16 mei sancties goed tegen een veiligheidsorgaan in Tsjetsjenië, bekend als Terek Rapid Response Special Forces, en zijn commandant Abuzayd Vismurádov.

  Ze hebben ook vier personen met de Russische nationaliteit gesanctioneerd in overeenstemming met de wet van Sergei Magnitski op mensenrechtenverantwoordelijkheid (wet van Magnitski).

  Sigal Mandelker, de Amerikaanse ondersecretaris van de Schatkist voor terrorisme en financiële inlichtingen, zei in een verklaring dat de sancties gericht waren tegen een bureau dat het Terek Special Rapid Response Team heette.

  “We zijn gericht op het aanspreken van degenen die verantwoordelijk zijn voor gruwelijke daden binnen Rusland, inclusief de buitengerechtelijke moord op Boris Nemtsov en het alomtegenwoordige misbruik van LGBTI [lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender en interseks] personen in Tsjetsjenië,” zei Mandelker in de verklaring .

  Nemtsov, die eind jaren negentig verschillende leidinggevende posities bekleedde in de Russische regering en vervolgens naar de oppositie ging, werd doodgeschoten in het centrum van Moskou, een paar meter van het Kremlin, in de nacht van 27 februari 2015.

  In het kader van het onderzoek werd, afgezien van de arrestatie en opsluiting van de vijf betrokkenen, een internationaal huiszoekings- en aanhoudingsbevel uitgevaardigd tegen het vermeende meesterbrein van de moord, Ruslan Mujudínov.

  Trikulya en Karlov werden gestraft voor hun vermeende deelname aan de poging om de wettelijke verantwoordelijkheid voor de arrestatie, mishandeling of dood van Magnitski te verbergen, aldus de verklaring.

  In 2012 keurde het Amerikaanse Congres de Magnitski-wet goed, die Russische functionarissen die zouden zijn betrokken bij de dood van de Russische advocaat, Sergei Magnitski, en mensenrechtenschenders in Rusland bestraft.

  Magnitski was een jurist die beschuldigingen van vermeende corruptie op het hoogste niveau van de Russische regering aanvoerde; Hij werd in 2008 gearresteerd en beschuldigd van samenzwering en belastingontduiking en stierf in 2009 in het detentiecentrum Matroskaya Tishina in Moskou.

  Rusland heeft herhaaldelijk gezegd dat het onaanvaardbaar is om de zaak van Magnitski te politiseren.

  Vismurádov, Kossiev, Gereméyev en de Terek Rapid Response Special Forces werden opgenomen in de Magnitski-lijst voor hun rol in buitengerechtelijke executies, marteling en andere mensenrechtenschendingen in Rusland, volgens het ministerie van Financiën.

  Bron:
  https://www.fort-russ.com/2019/05/kadyrov-says-us-fears-little-chechnya/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s