Nieuw

Konden zich niet veroorloven om naar IS te reizen – dus onthoofden ze Maren en Louisa thuis in Marokko

17 december vorig jaar was de laatste in hun leven voor de 28-jarige Noorse Maren Uland en de 24-jarige Deense Louisa Vesterager Jespersen. Toen ze op vakantie in Marokko op brute wijze werden vermoord door drie islamitische IS sympathisanten die hun hals opensneden en hun hoofd van de lichamen scheidden. Nu leggen de drie daders uit waarom ze de moorden hebben gepleegd.

Younes Ouzyad, Abdesamad El Joud en Rachid Afati wilden meer dan wat dan ook naar Syrië of Irak reizen om zich aan te sluiten bij de islamitische terroristische IS. Maar omdat ze geen geld hadden, waren het niet meer dan dromen. Ze besloten toen om het tweede beste te doen – “ongelovigen” te doden in naam van de IS thuis in Marokko. Dit wordt gemeld door het Noorse dagblad VG, dat kennis heeft genomen uit documenten van het moordonderzoek.

Geïnspireerd door andere soortgelijke daden, gingen ze aan het werk en kozen ze de twee toeristische jonge Scandinavische vrouwen als hun slachtoffers. ’s Nachts slopen ze in hun tenten, sneden de hals van de vrouwen door en sneden vervolgens hun hoofd eraf. Ze filmden ook hun acties.

De daders konden snel gearresteerd worden en hebben zowel de misdaden als het terrorismemotief bekend. Wat nog niet eerder bekend was, is hoe het trio redeneerde bij de keuze van hun slachtoffers op grond van feit dat ze het zich niet konden veroorloven om naar het kalifaat te reizen.

Heden ten dage zeggen Younes Ouzyad, Abdesamad El Joud en Rachid Afati dat ze berouw hebben en niet langer geloven dat het Allah’s wil was om de vrouwen te doden. In plaats daarvan hopen ze nu dat Allah hen zal vergeven

Bron:
Terroristenes grufulle forklaringer etter Marokko-drapene
Hade inte råd att resa till IS – därför halshögg de Maren och Louisa hemma i Marocko

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Konden zich niet veroorloven om naar IS te reizen – dus onthoofden ze Maren en Louisa thuis in Marokko

 1. trebor2110 // mei 16, 2019 om 22:55 //

  dat soort gasten lopen ook hier in Europa rond voor isis maar geen geld om daar naar toe te gaan

  Like

 2. antiislamnu // mei 16, 2019 om 23:11 //

  Wat een gekkenhuis geen (geloof) zo gewelddadig als de islam imshala

  Like

 3. Moslims zijn een moordenaarsvolk.

  Like

 4. François // mei 17, 2019 om 17:35 //

  Opknopen dat ongedierte .

  Like

 5. Fransdo // mei 18, 2019 om 16:22 //

  Wat Allah doet moet hij weten maar ik vergeef jullie pas nadat jullie de uiterste consequentie hebben genomen voor jullie wandaden. Spring in een ravijn, dan vergeef ik jullie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s