Nieuw

Vanwege volkerenmoord: Duitse topadvocaat klaagt Merkel aan

De gerenommeerde Duitse advocaat Wilfried Schmitz heeft sensatie gewekt met een aanklacht tegen Angela Merkel en haar ambtelijke medewerkers “wegens betrokkenheid bij de volkerenmoord ten nadele van de Duitse bevolking”.

“Het is van bijzonder historisch belang dat we eindelijk te weten komen wat de werkelijke redenen waren voor de ‘binnenkomst toestemmingen’ van eind augustus/begin september 2015”, aldus de partijloze mensenrechtenactivist Schmitz in zijn strafrechtelijke aanklacht. Deze is gebaseerd op verdenking van genocide volgens § 6 Abs. 1 Nr. 3 VStGB.

Levenslange gevangenisstraf als strafmaat
In de precieze formulering staat: “Eenieder die, met het oog op de gehele of gedeeltelijke vernietiging van een nationale, raciale, godsdienstige of etnische groep als zodanig, die groep onder levensomstandigheden plaatst die tot gehele of gedeeltelijke fysieke vernietiging ervan kunnen leiden, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf”.

Bron:

Wegen Völkermord: Deutscher Top-Anwalt zeigt jetzt Merkel an!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Vanwege volkerenmoord: Duitse topadvocaat klaagt Merkel aan

 1. Immigratie zonder assimilatie is een invasie.

  Like

 2. skeeter // mei 15, 2019 om 22:31 //

  Merkel, Clinton, Obama levenslang voor al die verraders

  Like

 3. Inderdaad, wat Hitler niet was gelukt om het Europese cultuur te vernietigen, dreigt het Merkel wel te lukken met de massaemigratie. Met figuren als Timmermans en Rutten e.a. als medeplichtigen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s