Nieuw

Succes van het regime Rutte: Ter Apel is veranderd in Riaad – vrouwen alleen nog onder begeleiding op straat

Ze durfde niet meer met de bus, liet zich altijd brengen en halen door haar vriend en was zich constant bewust van haar eigen veiligheid.

Niet alleen in de bus. “Als ik boodschappen ga doen, doe ik dat met mijn vader of met mijn vriend. Ik zorg dat ik altijd iemand bij me heb. Ik doe ook altijd een lange broek aan als ik naar de stad ga. Zelfs als het 30 graden is.”

RTL >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

11 Comments on Succes van het regime Rutte: Ter Apel is veranderd in Riaad – vrouwen alleen nog onder begeleiding op straat

 1. Wakkere Joost // mei 15, 2019 om 22:46 //

  Goed idee de deuren stijf dicht en de uitlaat pijp naar binnen toe.
  Ziedaar het probleem opgelost
  met speciale bussen.
  Het kan zo simpel zijn om van beesten af te komen.

  Liked by 1 persoon

 2. vangie1206j // mei 16, 2019 om 04:22 //

  Die griezels zijn net als zieke varkens, ruimen dus. De LJ. Brinkhorst methode van vroeger.

  Liked by 1 persoon

 3. vangie1206j // mei 16, 2019 om 04:25 //

  Nog iets de tijd is aangebroken dat de Nederlandse bevolking zich gaat bewapenen puur uit zelf behoud want van Rutte en zijn bende hoef je niets te verwachten.

  Liked by 1 persoon

 4. vangie1206j // mei 16, 2019 om 04:28 //

  Dan heb ik nog een vraag waar zijn de stoere Nederlandse mannen die dit tuig met harde hand de Nederlandse normen en waarde in rammen want dat zieke COA doet namelijk niets.

  Liked by 3 people

 5. Jack vanderVeen // mei 16, 2019 om 08:22 //

  Vangie, de stoere nederlandse mannen van tegenwoordig lopen gecamoufleerd in rokjes en lange jurken en hebben pruiken op hun kop en een pot met verf op hun gezich.
  LHBTQ of zoiets heet het leger waarbij zij aangesloten zijn. En alleen gekleurde potenrammers mogen hen benaderen en uitjouwen. Hun reactie zal zijn maximaal een zweep met hun handtasjes.
  Maar owee, als de boze blanke man een vinger teveel uitsteekt of te lang nakijkt, dan gaan deze kadetten van het LHBTQ-leger direct naar de politie om aangifte te doen wegens discriminatie of visuele intimidatie.
  Derhalve vraag ik mij soms af wie meer pervers is: negers vanuit de woestijn en het zonnige zuiden of onze eigen west-europese LHBTQ-kadetten.

  Liked by 2 people

 6. F1802 // mei 16, 2019 om 08:22 //

  Constant zijn die goedmenschen hier aan het pappen en nathouden i.p.v. het probleem écht aan te pakken. Wordt hoog tijd dat deze moslim knuffelaars voor het gerecht komen.

  Liked by 2 people

 7. vangie1206j // mei 16, 2019 om 09:25 //

  F1802@ Dat helpt niet dat weekdieren clubje bij justitie zal altijd de verkeerde lees de goede normale NL mensen veroordelen zie Geert Wilders. Daarom schreef ik eerder we zullen het zelf moeten doen.
  En illegaal bv. Een wapen mag want illegaal zijn of hebben is door Da rutte 3 clubje en justitie goed gekeurd want we are here dan bedoel ik natuurlijk niet dat zwarte vulles in en omstreken Amsterdam maar wij de NL burger immers voor de wet is iedereen gelijk toch????

  Like

 8. vangie1206j // mei 16, 2019 om 09:26 //

  Da is dat.

  Like

 9. Veni Vidi Foetsie // mei 16, 2019 om 16:09 //

  https://www.ad.nl/den-haag/daklozen-poepen-plassen-en-slapen-in-hal-van-flat-haagse-desteny-ik-zit-stijf-van-angst-in-bed~a5fcc29f/

  ..en dan is er dit nog, een van de vele burgers die de stront bijna letterlijk over zich heen krijgen van het Gutmensch droomland…geweldig he, die VVD regering met links tuig als grondplaat.
  En zo groeien kinderen op in een vuile criminele bende en proberen mensen iets van hun leven te maken terwijl anderen hun de strot afsnijden want “koeltoer”…

  Rutte is ongetwijfeld de slechtste minister president ooit en heeft dit land de grond in gejaagd, maar vergeet Balkenende niet en Bos,. dito tuig dat lachend de eigen zakken vol heeft en een ticket met paspoort tot another paradise als het hier teveel hel word.

  We zijn verraden maar het komt niet echt binnen bij het gros van de schapen., fuck ‘m !

  en dan nog…https://www.telegraaf.nl/nieuws/3597203/politie-ministerie-had-cijfers-asieldelicten-al-weken

  Ook hier is wat je ziet en leest niet wat het is, feitelijk staat er dat de politiek niets kon doen aan hun asiel en “vluchtelingen’ beleid omdat ergens iemand dingen niet helemaal goed op papier had staan….Dit is proberen nog wat stemmen te winnen door de mantel van het misleid zijn om te hangen….een touw had beter gepast…

  IEDEREEN weet dat asieleisers vaak criminelen zijn en dat vak hier komen perfectioneren, met meer buit en minder straf of pakkans. De echte asiel vluchtelingen mijden ons land als de pest, kiezen liever voor een tent in de woestijn elders en ondervoeding dan voor het wonen tussen complete gekken. en wie is verantwoordelijk voor dit alles: Ja, diezelfden die stellen te zijn misleid door een schimmig asieleisers rapport van het ministerie van justitie. Dezelfde lui die nu janken gaven vorig jaar nog opdracht tot onderzoeken waarbij men ook het te bevinden eindresultaat alvast aanwees. Opzettelijk opdracht geven om cijfers en statistieken te verneuken tegen betaling, opdat het politieke Gutmensch plaatje ondersteund werd door een objectieve rapportage…

  Ik weet het niet hoor, maar volgens mij leven we niet in een democratie maar in een poppentheater, en de poppen zijn verveloos en versleten. En Baudet, dat is de factor die men met veel publiciteit controleert zoals de rest van de oppositie. H. Baudet, de H van hannes, is ook een Rutte vorm maar dan de niet narcistische versie maar de aandacht zoekende versie, manisch actief zeg maar. Beide genieten van masturbatie van het ego, de een door publiek agressief te zijn, de ander door publiek de snelle jongen uit te hangen. Twee handen op dezelfde buik, vrienden voor het leven.
  De oppositie die men niet kon controleren heeft men met Fortuyn vermoord en met de CD verjaagd door bedreiging, geweld en uitsluiting, met terreur zeg maar.

  En dat is ook vaasje Nederland, politieke terreur vanuit de staat met gebruikmaking van overheids diensten en middelen om burgers het zwijgen op te leggen als met de taal niet begrijpt. Of er ooit iemand voor is gestraft, voor het verhinderen van democratie en gebruikmaking van grondwettelijke rechten tot politieke vereniging?

  Wat denkt u zelf?

  Succes met stemmen volgende week, en mogen we bidden om regen en bloedrode straten, want rechtvaardigheid komt enkel voort uit eigen hand.

  Like

 10. vangie1206j // mei 16, 2019 om 16:50 //

  En wat doen wij meervoud. Geachte leden alhier ik wil u allen nog eens onder de aandacht brengen het woord illegaal.
  Vroeger had je een probleem als je iets illegaal deed want dat was strafbeer maar tegenwoordig ik heb het hier boven al aangehaald denk aan dat eisende schorem van ,,we are here,, is illegaal veranderd in legaal dus niet meer strafbaar en dus toegestaan. Deze regering Rutte 1 2 en 3 hebben de bevolking die zij dienen te beschermen tegen gevaar en kwaad overgeleverd aan het schoren dat zij zelf notabene importeren. Deze onze volksvertegenwoordigers doen precies wat ze niet moeten doen en dan is eraar 1 oplossing het recht van zelfverdediging in eigen hand te nemen hetgeen natuurlijk illegaal is en dus anno nu legaal. Dus wat let u doe wat deze verrotte regering hoort te doen waar zij voor dik betaald wordt door ons en dat is de hooivork vervangen door iets moderners en bescherm je eigen have en goed. Verder adviseer ik u allen weiger nog belasting te betalen aan dat gespuis in Den Haag want dat geld wordt niet aangewend voor u en mij maar voor Brussel Soros islam en Afrika. Daar horen wij geen belasting voor af te dragen.

  Like

 11. Teunis van Nes // mei 18, 2019 om 00:38 //

  Het is niet alleen Rutte, hij doet het samen met D’66, PtdA en Groen Link. Dit meot stoppen, wordt een piraat, enteren die boel daar in de EU van binnenuit. Er speelt nog veel meer, met angstzaaierij, o.a. het express binnen laten van uitschot ( gevlucht omdat ze thuis anders zouden worden gelyncht voor wat ze uitgehaald hebben ) tot en met milieu. Kijk maar: YouTube, Teunis piraat eu. groeten van Teunis.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s