Nieuw

Slechte schoolcijfers: Leerlingen in Duitsland willen leraar vermoorden

In Dortmund hebben scholieren hun leraar in een hinderlaag gelokt om hem te vermoorden. Reden: Ontevredenheid over hun cijfers.

Gewapend met hamers lokten de drie jongeren hun leraar naar een garage in de buurt van de school. Volgens de ‘Welt’ had een 17-jarige een flauwte gefingeerd. Volgens het Openbaar Ministerie in Dortmund hebben zij hun plan om de leraar met hamerslagen te vermoorden niet uitgevoerd.

Een 16-jarige was “ontevreden” over zijn cijfer. Hij kon blijkbaar een 17-jarige schoolgenoot en een 18-jarige voor zijn project inspireren.

Vorige week donderdag was het dan zover: de 17-jarige veinsde een flauwte, zijn medeplichtigen vingen de leraar op die hen voorzichtig volgde, omdat hij “een raar gevoel had” over de zaak.

In het weekend was het vermoedelijke moordplan bekend geworden nadat een klasgenoot er op gewezen had. De politie heeft beraming van moordaanslag vastgesteld, de afkomst van de potentiële moordenaars is uiteraard niet bekendgemaakt.

Bron:

Schlechte Noten: Schüler in Dortmund wollen Lehrer ermorden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Slechte schoolcijfers: Leerlingen in Duitsland willen leraar vermoorden

  1. Jack vanderVeen // mei 15, 2019 om 15:20 //

    Carl, Heinz en Dietrich. ik heb die apen nog nooit vertrouwd.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s