Nieuw

“Reddingsschip” in beslag genomen: Salvini blijft op anti-immigratiekoers

De Italiaanse regering blijft bij haar harde houding tegenover particuliere “vluchtelingen”-smokkelaars. Nu is het schip “Mare Jonio” van de Italiaanse particuliere “hulporganisatie” “Mediterranea” met 30 personen aan boord aangemeerd op Lampedusa – en onmiddellijk in beslag genomen door de gerechtelijke autoriteiten. De bemanning wordt beschuldigd van medeplichtigheid aan mensensmokkel.

De migranten zaten aan boord van een opblaasbare boot en werden 70 km voor de Libische kust aan boord genomen. “De Mare Jonio is aangeland op Lampedusa, maar niet als een legaal schip. De zaak wordt behandeld door de rechterlijke macht”, aldus Salvini, minister van Binnenlandse Zaken van de Lega.

Op donderdag redde de Italiaanse marine ook 36 mensen voor de Libische kust. Het schip wordt in de Siciliaanse haven Augusta verwacht. Volgens de Italiaanse media heeft Salvini zijn ongenoegen geuit over de reddingsoperatie van de marine. Hij bevestigde dat de Italiaanse havens gesloten blijven voor migranten.

Bron:

„Rettungsschiff“ beschlagnahmt: Salvini bleibt auf Anti-Zuwanderungskurs

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8172 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on “Reddingsschip” in beslag genomen: Salvini blijft op anti-immigratiekoers

 1. vangie1206j // mei 15, 2019 om 12:39 //

  Het schip definitief in beslag nemen en de bemanning voor jaren achter de tralies. Misschien leren anderen dan dat Italië geen vuilnisbak is voor gelukzoekende criminelen.

  Like

 2. Norbert Tijhuis // mei 16, 2019 om 15:32 //

  Vangie:
  Goede reactie! Geheel mee eens!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s