Nieuw

Mel Gibson produceert nieuwe film over de familie “Rothchild” – beschuldigd van antisemitisme

Mel Gibson, die een van de hoofdpersonen van een Joodse bankiersfamilie in de nieuwe film “Rothchild” speelt, heeft Joods Hollywood woedend gemaakt.

In de nieuwe donkere komedie “Rothchilds” – gelijkend de naam van de machtige Joodse bankiersfamilie Rothschild – speelt Mel Gibson het personage Whitelaw Rothchild, volgens het Zweedse dagblad DN “een chagrijnige patriarch”.

Dat Gibson deel uitmaakt van een film over een machtige en rijke bankiersfamilie is bij de Joodse gemeenschap echter niet in goede aarde gevallen. Vooral omdat de Australische acteur eerder kritiek op de Joodse macht heeft geuit.

De New Yorkse Joodse film- en tv-criticus Emily Nussbaum schrijft bijvoorbeeld dat het “oprecht schandalig is dat hij in de film meespeelt” en dat zij het “echt niet begrijpt”.

Op Twitter beweert Nussbaum ook dat Gibson op een feestje Winona Ryder een “oven-ontwijker” [oven-dodger] had genoemd.

Mel Gibson’s uitgever Alan Nierob beweert echter dat mogelijke overeenkomsten van de film over de rijke en machtige bankiersfamilie “Rothchild” met de rijke en machtige bankiersfamilie “Rothschild” slechts toevallig zijn.

In 2004 wekte de wereldpremière van Mel Gibson’s film “The Passion of the Christ”grote opschudding op toen de film liet zien hoe de Joden achter de dood van Jezus zaten. Gibson weigerde zich echter te verontschuldigen voor hoe hij de Passion in beeld had gebracht en de film werd de best verkochte christelijke film in de geschiedenis.

Bron:

Mel Gibsons nya film ”Rothchild” anklagas för antisemitism
Mel Gibson’s Rep. Claims Controversial ‘Rothchild’ Movie Is ‘Completely Unrelated’ to the Rothschild Family

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Mel Gibson produceert nieuwe film over de familie “Rothchild” – beschuldigd van antisemitisme

  1. vonpuffelen // mei 16, 2019 om 13:47 //

    Mel Gibson is weer lekker bezig.
    Oppassen dat ie Stanley Kubrick niet achterna gaat.
    https://newspunch.com/nicole-kidman-kubrick-pedophiles/

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s