Nieuw

Leraar in populair kinderprogramma ‘Arthur’ komt uit de kast, kinderen gaan naar zijn homoseksuele bruiloft

Het populaire kindertelevisieprogramma Arthur ging maandag in première voor het 22e seizoen, met een aflevering over het huwelijk van de geliefde onderwijzer, de heer Ratburn. Tot verbazing van de ouders, echter, onthulde de aflevering met de titel, Mr. Ratburn en de Special Someone dat Mr Ratburn in feite een homoseksueel was die met zijn ‘speciale persoon’ zou trouwen in een huwelijk met iemand van hetzelfde geslacht.

De tekenfilmserie, gericht op kinderen van vier tot acht jaar, wordt vaak beschreven als een educatief programma. Gedurende de 22 series van de show, heeft het programma een verscheidenheid aan problemen zoals astma, dyslexie, kanker, diabetes en autisme aangepakt, maar nog nooit eerder is Arthur het rijk van de LGBTQ ideologie binnengetreden.

Het verhaal van de aflevering werd op zo’n manier verteld dat kijkers aanvankelijk dachten dat Mr Ratburn met een vrouwelijk personage, genaamd Patty, zou trouwen. Het was tijdens de huwelijksceremonie dat Mr Ratburn arm-in-arm ging met een andere bruidegom. De studenten van Mr Ratburn, die ook aanwezig waren op de bruiloft, kijken elkaar met een bevestigende glimlach aan terwijl Mr Ratburn en zijn partner ze passeren en een knipoog geven.

De bedoeling is zo subtiel als een baksteen. De boodschap voor jonge kinderen was luid en duidelijk: dit is de nieuwe norm. De kleine maar effectieve lichaamstaal van de studenten, hun erkenning en bevestiging van wat ze meemaakten, suggereerden dat dit niet erg was. Een punt dat verder versterkt werd in de slotscène waarin de twee bruidegoms dansten zoals een student zegt: “Er is één ding dat leraren nooit, maar dan ook nooit mogen doen…. Dans!”.

Nu het programma nog minstens vier seizoenen wordt verlengd, draagt Arthur de titel van de langstlopende animatieserie voor kinderen, na The Simpsons.

Met een zeer positieve reactie van de LGBTQ-gemeenschap en hun achterban, is het niet te zeggen wat je in toekomstige afleveringen van Arthur kunt verwachten. Het lijkt erop dat subtiele indoctrinatie van kinderen tot het verleden behoort. De televisieprogramma’s van kinderen tonen weinig terughoudendheid als het gaat om het overbrengen van hun ideologieën naar jongeren. Voor ouders die begrijpen hoe ontvankelijk kinderen kunnen zijn, wordt de propagandamachine die televisie is, een steeds grotere bedreiging. Het is tijd om de stekker eruit te trekken!

Bron:

School teacher on popular children’s television show ‘Arthur’ comes out gay, kids attend his homosexual wedding

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Leraar in populair kinderprogramma ‘Arthur’ komt uit de kast, kinderen gaan naar zijn homoseksuele bruiloft

 1. Jack vanderVeen // mei 15, 2019 om 21:31 //

  en de laatste aflevering, eentje waar Mr Ratburn en zijn partner doodgaan, is het nachtelijk bezoek van de bewoners uit de orthodoxe moslimbuurt naar waar ze verhuisd zijn.

  Like

 2. Dat behoort allemaal tot het linkse indoctrinatie-plan.
  Ze beginnen hopeloos te worden.
  Ik zal eens een stukje schrijven over een katholieke school waar ik vroeger zat en de leerkracht net voor de middag tegen haar leerlingen zei: “Een derde geslacht is niet voor te stellen.”
  Het rot was er al, en vandaar de onverdraagzaamheid naar alles wat voor kinderen normaal gedrag is/was.
  Vandaar de haat in hun ogen.
  De onderdrukte leerkrachten onderdrukken op hun beurt kinderen.
  Ze hebben nooit geweten wat ik dacht, en gelukkig maar, maar ze zaten er niet ver naast.
  Ik kon het tot in mijn kleine tee(lballe)n voelen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s