Nieuw

„I need to fuck”: Afrikaan wil vrouw verkrachten – bijt en slaat dan de politie

Het proces in Hannover op maandag ging over de poging tot verkrachting van de voormalige “Bachelor”-kandidaat Lina Kolodochka (24) op 22 december van het jaar daarvoor. Volgens het slachtoffer zei de verdachte: “Baby, Baby, Baby, ik moet neuken” voordat hij zich aan haar vergreep.

Amadou B. (28), een asielzoeker uit Guinee, probeerde met extreme wreedheid de voormalige “Bachelor-kandidaat” te verkrachten in een ondergrondse parkeergarage in Hannover-Kleefeld, waar hij haar op 22 december 2018 naartoe gesleept had, meldt de krant Bild. Het slachtoffer rapporteert in de getuigenbank:

Ik sprak met mijn vriendin aan de telefoon, merkte dat hij achter me aan liep en riep de hele tijd ‘Baby, Baby’. Plotseling werd ik aan mijn arm getrokken. Hij griste de telefoon uit mijn hand, trok me in de hoek en zei: “Ik moet neuken”.

Op het bureau werd de Afrikaan gek.

Haar hulpkreten trokken de aandacht van voorbijgangers, kwamen tussenbeide en slaagden erin de dader te temmen. Na zijn arrestatie werd de wilde helemaal gek op het politiebureau: Een officier werd in de arm gebeten, twee politieagenten werden met vuisten in het gezicht geslagen. Het is niet verwonderlijk dat de officieren als “racisten” werden beledigd, omdat dit woord deel uitmaakt van de taalkundige “basis” van veel mensen die bescherming zoeken, ook al spreken ze voor de rest nauwelijks Duits.

Bron:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on „I need to fuck”: Afrikaan wil vrouw verkrachten – bijt en slaat dan de politie

 1. Jack vanderVeen // mei 15, 2019 om 20:56 //

  is ook niet normaal van die vrouw om die neger te verbieden haar te neuken.
  als hij moet neuken, moet hij neuken. daanaan kan alleen deze vrouw wat veranderen.
  kan ze eindelijk nuttig zijn voor een neger, begint ze te gillen van paniek en angst i.p.v. genot.
  soms snap ik mensen niet.

  Like

 2. I need to fuck, I need to kill, I need to steal. Blijkbaar het enige dat ze kunnen. En als je er iets van zegt ben je inderdaad gelijk weer een racist. Nu nog I need work so I can pay a hooker.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s