Nieuw

Het is ze gelukt: het thema Klimaat verdringt Omvolking

Bijna twee weken voor de Europese verkiezingen beschouwen de Duitse burgers milieubescherming als de belangrijkste en dringendste taak van de EU. Tenminste, als men een peiling van de LENA-Mediacoöperatie moet  geloven waartoe ook Welt-online behoort. Het onderwerp Immigratie, dat al jaren bovenaan deze “toplijst” staat, is daarmee op de tweede plaats komen te staan. De categorie “Veiligheid en Vrede” is met een totaal van 26 procent naar de derde plaats geschoven.

Zoals verwacht is vooral het aandeel van de “klimaat-bezorgden” bijzonder hoog in de leeftijdsgroep “18 tot 25 jaar”, namelijk meer dan 51 procent. Chapeau, beste Groenen, je kunstmatig opgewekte milieu-paranoia lijkt precies het gewenste effect te hebben.

Verrassend genoeg werden in het kader van dit onderzoek ook andere landen onderzocht. De prioriteiten zijn daar echter heel anders. Alleen de angstig geworden Germanen zijn zo door de klimaathysterie geconditioneerd dat ze bereid zijn alle andere sociale verplichtingen te negeren.

Fanatisme en opwinding domineren het debat
Het feit dat de Groenen en links deze milieuhysterie lang hebben aangewakkerd om hun eigen interpretatie van een ecologische dictatuur te implementeren, is zeker geen fundamenteel nieuw inzicht. De mogelijkheden voor Habeck, Kühnert en anderen openen nu echter volledig nieuwe dimensies. Op dit moment wordt in drie Duitse steden al een zogenaamde klimaatnoodtoestand uitgeroepen. Die moet de toch al gespannen bewoners signaleren dat hier echt gevaar in vooruitzicht is.

Hierdoor is het waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd totdat de ademhalingsmaskers en noodrantsoenen onder de lokale bevolking worden verdeeld. De exacte criteria aan de hand waarvan een dergelijke klimaatnoodsituatie wordt gemeten, moeten echter nog steeds worden gevalideerd in het hoofdkwartier van de Groenen.

Klimaatnoodwetgeving in de lade
Zoals we weten, vereisen noodgevallen altijd speciale maatregelen en wetten. We kunnen er zeker van zijn dat de bijbehorende regels, verboden en beperkingen al in de portefeuille van onze milieubewuste zonnebloemvrienden zitten – en dat ze er gewoon op wachten om ze te implementeren. Ze zijn in dit opzicht uiterst creatief.

We weten ook al lang dat een groen milieubeleid in feite niets anders betekent dan het zo bang mogelijk maken van de burgers, zodat zij uiteindelijk recht hebben op elke vorm van regelgeving. En dat is precies wat onze politieke “eco-bohemiens” op dit moment goed doen, zoals blijkt uit hun voorspelde 20% opkomst op federaal niveau.

Zoals altijd het geval is geweest in de menselijke geschiedenis, zijn agitatie en propaganda nog steeds de meest effectieve mechanismen om grote en onkritische delen van de bevolking te controleren. Echte meesters van hun succesvolle implementatie zijn naast de SED-opvolgers nu ook onze Groenen.

Het werkelijke en wereldwijde overkoepelende milieuprobleem, met name de buitensporige overbevolking van de derde wereld, wordt in dit verband uiteraard niet genoemd.

Als de meerderheid van de burgers van “Eco-Germanystan” gelooft dat ze het mondiale klimaat kunnen beïnvloeden en tegelijkertijd meer belang hechten aan een zogenaamd intact milieu dan aan hun eigen veiligheid, welvaart en vrede, dan zullen alle conservatief-liberale en economie-gerichte krachten in het land het in de toekomst zeer moeilijk hebben.

De angst om als klimaatzondaar te worden beschouwd is groter dan welke andere bedreiging dan ook, waarvan er, zoals we weten, velen zijn. Of de menselijke – antropogene – invloed op de huidige milieuverschijnselen überhaupt kan worden gemeten, of beter gezegd beïnvloed, zal over enkele decennia door serieuze wetenschappers worden opgehelderd.

Op voorwaarde dat de islam, die dan mogelijkerwijs wereldwijd de overhand heeft, de wetenschap in de conventionele zin van het woord nog steeds toelaat.

Bron:

Endlich geschafft: Das Thema Klima verdrängt Völkerwanderung!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8669 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Het is ze gelukt: het thema Klimaat verdringt Omvolking

 1. veni vidi foetsie // mei 15, 2019 om 11:40 //

  een doordenkertje: klimaat moet gered worden, dus minder mensen is beter….omvolking moet doorgaan, dus als je importeert en het bestaande aanbod verminderd blijft het milieu gespaard.
  Ze zeggen dat de Duitsers experimenteerden op Joden, mar de Amerikanenndoenndat al jaren op gevangenen en op volkeren in andere landen, de gevolgen op burgers van de chemtrails uit de jaren 60 boven Nederland en Canada waarbij onder andere de mycoplasme fermethans incognitos werd uitgespoten (kwam ook vrij in de Bijlmerramp) werken door en verneilen ook vandaag nog levens, maar er mag niet over gesproken worden of gevraagd. Waar Canada destijds diplomatieke betrekkingen voor afbrak kroop de Nederlandse politiek braaf voor de VS, ten koste van het eigen volk.

  Vandaagde dag worden Nederlndse meisjes ingeent tegen HPV maar worden moslim meisjes ook ingeent? Het antwoord is volgens mijn denken dat die niet worden “beschermd” want dat ze kinderen moeten baren. Volgens mij is er alle reden om te vermoeden dat het beschermen tegen HPV onvruchtbaarheid veroorzaakt. Dat helpt de omvolking en dus ook het milieu. Net als het verspreiden van Afrikaanse varkenspest om de varkens in Europa op te ruimen en zo de mat schoon te vegen voorde import van meer moslims.

  Kunt u het vinden met deze gedachten gang? Het komt voort uit een totaal verlies in vertrouwen in politiek en overheid en het onvermogen de logica te zien in import van sektarische sadisten en gekken en het willen uitroeien van eigen volk. Wel jonge meisjes willen beschermen tegen het Human papillo virus maar vervolgens horen moordenaars en verkachters importeren.

  Nee, de politiek is bezig eigen volk te isoleren en om te brengen, we zitten al in een genocide zonder het te beseffen.

  Onze politiek en de overheid zijn totaal onbetrouwbaar en bezig met verraad in het kwadraat.

  Liked by 2 people

 2. Daniel // mei 15, 2019 om 12:06 //

  @Rommel.
  Zo is het. Goed artikel.
  @veni vidi foetsie
  Idd.

  Like

 3. Geef ze brood en spelen. In afleiden zijn ze het beste in Brussel en natuurlijk ook in de soevereine landen.

  Like

 4. vonpuffelen // mei 15, 2019 om 18:35 //

  Hadden de Romeinen toch maar gewonnen in de slag bij het Teutoburgerwoud.

  Like

 5. Lees en kijk je in over ‘agenda 21’ en ‘agenda 2030’ van de VN dan wordt alles duidelijk.
  Migratie/omvolking, klimaat, gender, enz, enz, enz
  Om te beginnen kijk de video
  David Icke over agenda 21 en depopulatie
  (Engels gesproken)

  Like

 6. @veni vidi foetsie, goed gezegd. Alleen dat over Chemtrails is bullshit, chemtrails zijn niet echt. Als dat wel zo was zouden we nu zoveel mensen smartphones en digitale camera’s van goede (beeld) kwaliteit hebben en dmv het internet allang bewijs van de het bestaan van Chemtrails hebben, en dat hebben we Niet.

  Like

 7. antiislamnu // mei 15, 2019 om 22:03 //

  Klimaat is een grote onzin bij mij worden de verrotte accu’s zo het raam uit geflikert

  Like

 8. Veni Vidi Foetsie // mei 15, 2019 om 22:47 //

  De term “chemtrails” stamt uit de 60er jaren, en is geen bullshit. Echter, na de jaren 90 waarbij nog een keer met sproeivliegtuig in Bosnie is geprobeerd om vuiligheid rond te spuiten waarmee rubber zou worden opgevreten is het gestopt. Het kost teveel, om effect te hebben is er enorm veel van nodig en dan nog…waar komt het uiteindelijk terecht. Dan kun je beter een bevolking “vaccineren” en dan weet je gelijk wie en hoe, in landen zoals Nederland met een elektronisch medisch dossier kun je van afstand zien hoe effectief je product is en hoe het je proefpersonen vergaat. Chemtrails exit, spuitje joepie !
  Vliegtuigen op grote hoogte produceren warmte uit de uitlaat in een onder nul graden omgeving, condens is dan zomaar mogelijk, vrij logisch ook. Enkel om te ontbladeren is sproeien nog handig, of om mosterdgas te lozen….kan prima in het holst van de nacht…

  …en geloof maar dat er stiekem op mensen word geëxperimenteerd, inrichtingen, ziekenhuizen, gevangenissen…zowel door bedrijven als overheids diensten.
  Als ze correct zijn geven ze je in elk geval geld voor het gebruik van je lichaam en geest.

  Nee, Josef Mengele was niet slechter dan anderen die tegenwoordig stiekem experimenten op mensen in naam van handel en macht, hij had enkel de pech bij de verliezende partij te horen.

  “Fout” is hij die niet sterk genoeg is om bij de “goeden” te horen.

  Like

 9. vonpuffelen // mei 16, 2019 om 14:57 //

  Klimaat en omvolking.
  Door de import van allerlei exoten neemt in Duitsland het energieverbruik ook drastisch toe.
  Bij al die nieuwe Duitsers staan de radiatoren vol gas 24/7/365, net als in de azc’s.
  Ze kunnen nog wel wat bossen omzagen om er nog een paar duizend km2 zonnepanelen neer te plempen en windmolens uiteraard om energie op te wekken voor hun nieuwe meesters.

  Like

 10. Veni Vidi Foetsie // mei 16, 2019 om 15:14 //

  Leg Ali, Bumba of hoe het mag heten maar eens uit wat verspilling is, als alles gratis word gegeven…en ja, die hebben totaal schijt aan milieu en natuur, eigenlijk aan alles.
  Volgens mij hoor ik de zon roepen om mensenoffers van gekleurd aspect anders gaatie niet meer schijnen. Verdomme, ik hoor het toch echt ! En ik zie de zon schijnen, ter bevestiging van mijn wantrouwen. Goed zon, uw wil is onze wens….wees gegroet o eeuwig licht, heerser over alles.

  En voor wie dit gek vind, zet maar eens in plaats van ZON God neer, of Jaweh of Allah…en dan is het wel normaal om te moorden?

  Heil Adolf, hij had gewoon een paar hele goeie punten destijds. Nu zitten we met gekken aan het stuur.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s