Nieuw

Afrikaanse ‘Killing Fields’ bereiken Europa

Afgelopen zondag was het uitnodigende weer van de Portugese kusten niet het enige wat opgewarmd was. Zoals de temperaturen begin mei stegen, zo steeg ook de vijandigheid tussen Afrikaanse stammen op het Portugese strand van Tamariz, in de buurt van Cascais, Lissabon.

Social media video’s zijn als een lopend vuurtje rondgegaan na confrontaties tussen honderden vechtende Afrikanen die leidden tot het neersteken van een jonge man op het strand van Tamariz, op het duurdere gedeelte van Cascais.

De wilde van ten zuiden van de Sahara werd in de buik gestoken en vervolgens in een Europese ambulance naar het Europese ziekenhuis vervoerd. Een tweede Afrikaanse vechtjas moest ook in het ziekenhuis worden opgenomen, maar zonder verwondingen. Verrassing! Verrassing! Er zijn geen arrestaties.

negermilitie

Volgens bronnen zijn de confrontaties te wijten aan ‘misverstanden’ tussen rivaliserende ‘groepen’ van ‘inwoners van Quinta do Mocho en Amadora’, de ge-Afrikaniseerde voorsteden van Lissabon.

Het is niet de eerste keer dat zulke conflicten, steekpartijen en openbare overvallen tussen tientallen of honderden Afrikanen plaatsvinden in deze strandgebieden van Cascais, ooit bekend als een zeer chique, verfijnde en toeristische vriendelijke omgeving. Dergelijke confrontaties tussen verschillende Afrikaanse groepen hebben zich daar eerder voorgedaan, en zelfs in heel het door migratie verscheurde Europa.

De meest beruchte van deze Afrikaanse cocktail van geweld, diefstal en wanorde dateert uit 2005, toen een groep van 30 tot 50 Afrikanen op een georganiseerde manier de strandzwemmers van Carcavelos begon aan te vallen.

Dit soort aanslagen heeft een geschiedenis die bijna 15 jaar teruggaat en die steeds vaker voorkomt in de gebieden waar een zwarte meerderheid in het land bestaat. Overal waar Portugal zijn grenzen heeft opengesteld voor mensen uit de voormalige Afrikaanse koloniën is er sprake van endemische criminaliteit, waarbij de rechtsstaat nooit wordt toegepast. In januari van dit jaar hebben gewelddadige Afrikaanse relschoppers duizenden euro’s aan bezittingen vernield. Portugal is zeer afhankelijk van zijn toeristische sector en hoewel zijn stranden steeds meer lijken op die van Brazilië, kunnen er problemen ontstaan als het land deze onveilige situatie niet oplost.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

15 Comments on Afrikaanse ‘Killing Fields’ bereiken Europa

 1. Nou, Portugal valt ook al af om naar toe te verkassen als de poep de ventilator raakt.

  Liked by 4 people

 2. antiislamnu // mei 15, 2019 om 22:10 //

  Ik ga dit jaar weer lekker naar het moslim vrije Polen lekker ff ontstressen heerlijk

  Liked by 2 people

 3. Veni Vidi Foetsie // mei 15, 2019 om 22:23 //

  Waarom denkt u dat Willem en Maxima een landgoed in Argentinie bij Bari Loche hebben gekocht? Ongetwijfeld geven hun adviseurs hun informatie over waar het nog wel veilig is en waar het niet meer veilig blijft….jammer dat dezelfde adviseurs niet de regering van informatie voorzien of de pers dicteren te schrijven hoe het met de wereld is gesteld, helaas, maar waar.

  Dat er zwart in Portugal zit was me bekend, maar niet over nagedacht dat het ook bendes ging vormen, op een of andere manier is dat niet waar je aan denkt bij Portugal.
  Weer een mooi land kapot qua toerisme en cultuur, welke gekken zijn er overal aan de macht?

  Hoe meer ik lees, hoe meer het blanke oosten lonkt, waar dingen nog niet op het niveau steen en stok zitten….maar ook daar, wie is er aan de macht, de gekken of de redelijken, en zo ja, hoe lang voordat er iets veranderd en ook daar alles naar de Filist….mislams gaat?

  Het is duidelijk dat de pers in Europa voor het grootste deel een masturberende propaganda industrie is, en dat iedere waarheid met een leugen gepaard gaat, of twee. Het totale gelijk, geen reflectie mogelijk of toegestaan…assholes !

  Mij ontgaat de logica compleet, soms voel ik mijzelf achterlijk omdat ik niet begrijpen kan waar de massa import goed voor is, dat we arbeidskrachten nodig hebben maak je mij niet wijs, Spanje en Griekenland hebben massale jeugd werkloosheid, die zouden hier prima aan de slag kunnen als het zo krap is op de arbeidsmarkt.

  Dat we vergrijzen is ook niet voor mij als argument tot importenring van anderen acceptabel, immers, vergrijzing is tijdelijk en minder mensen betekend na de piek van grijs geweld meer natuur en minder vervuiling, meer ruimte en minder lasten, lagere belastingen en minder politici….geen files meer….artsen die tijd voor je hebben en wachtlijsten die niet meer bestaan…kleinere klassen waar weer les word gegeven en kinderen als volwassenen weer zonder apparaat kunnen rekenen….eigenlijk is vergrijzing een zegen voor de toekomstige generaties….mits ze in aantal dalen en geen stomme dingen doen zoals denken dat Islam vrede en liefde is. Dat is het al 1400 jaar niet en volgens mij mag je dan wel eens gaan denken dat het ook nooit vrede gaat worden.
  …..en die liefde, laat maar eens twee homo’s of lesbo’s elkaar in het voorportaal van de moskee diep in de ogen kijken en vanuit het hart elkaar met passie kussen….over liefde gesproken…lijkt me een goed ijkpunt voor gelijkheid en tolerantie van de een voor de ander…

  Het is juist door de import van nieuwe bewoners dat de vervuiling stijgt, immers Achmed en Hassan willen auto’s, zelfs als ze deze niet nodig hebben, gewoon omdat ene man een auto heeft, en nieuwe “merk” kleertjes en “merk”schoentjes, iedere maand weer, de oude spullen van de maand ervoor mogen weg. Het zijn superconsumenten op andermans portemonnee, die Achmed en Hassan, alleen dat geld, dat gratis geld, dat moet ergens vandaan komen.

  Gelukkig is er economie volgens de EU, en die maken het spul gewoon iedere maand weer, nieuw geld, uit het niets. Daar kopen ze deels staatsleningen van landen mee op, zodat die landen schuld hebben bij de EU…..en dus steeds meer eigendom worden van de multinational uit Brussel…
  Zo wil ik ook wel dingen opkopen, met geld uit het niets. Mijn monopoly spel heeft ook prima watervast geld, kan ik daar niet de belasting mee betalen? Wat is het verschil?
  Ik heb altijd geleerd dat er niets is dat voor niets is, enkel de zon die opkomt. Alles moet ergens betaald worden, lenen zonder onderpand of geld bijmaken uit het niets kan eenvoudig niet, dat is ergens iemand met de ellende opzadelen, ergens in de toekomst.

  Met de import van andere “culturen” komt ook de ellende mee, de achterlijkheid en het onmenselijke, het beestachtige, het waanzinnige, het totaal onwenselijke. Om dat te realiseren hoe je geen universitaire studie te hebben gehad, een rondje Brussel (Bergen op Zoom/Roosendaal/noem maar op hier te lande kan ook ) is al enorm verhelderend. Op een of andere manier wonen “volksvertegenwoordigers altijd in ander soort wijken, rijden over andere wegen en gaan op vakantie naar plekken waar liefde en vrede heerst.

  Iedere dag worden in Nederland bejaarden en gehandicapten beroofd, afgeperst en mishandeld, worden meisjes die ook maar iets te naïef/lief/goed van vertrouwen zijn grof misbruikt, vernield voor het leven en tot permanent kapotte zielen gemaakt, en het gros van die daders spreekt een andere taal. Het mag niet gezegd worden, het mag niet worden geschreven en niet worden gedacht.

  De kans die de pers vorige week greep om misdrijven te benoemen, het ging door middel van drie BLANKE daders losgelaten uit inrichtingen die hadden gemoord en/of verkracht, een mars tegen geweld was het antwoord. Maar al die andere daders, al die andere dagen van het jaar, toen was er niets. En let op, ik ben zeer tegen misdrijven tegen personen, zeker als het totaal onschuldigen zijn, maar de mars tegen geweld met deze BLANKE daders als middel en uithangbord is eigenlijk racisme in het kwadraat, is hypocriet tot in de wortels en een hele lage manier van een onderwerp misbruiken om een achter liggende agenda van omvolking van extra bouwstenen te voorzien. BLANKE daders, omdat we ons schijnen te moeten schamen om blank te zijn.

  Een leuk moment had ik vanochtend, toen ik op een EU verkiezingsposter als reden om iemand te kiezen zag staan dat het een provinciegenoot was en dat dat een goede reden was……..van een partij die nationalisme afwijst….maar volgens mij geen probleem heeft met micronalionalisme*, eigen dorp eerst zeg maar ! christelijke Fascisten !

  Van dezelfde partij kwam ooit het commentaar op de net na de verkiezingen aangetreden minister dat het ministerie van volksgezondheid niet goed werkte….de partij die zelf 8 jaar lang net dat ministerie had “beheerd”….over totaal gebrek aan schaamte gesproken…

  We zien het wel…new shit, same day.

  Liked by 5 people

 4. skeeter // mei 15, 2019 om 22:46 //

  Veni Vidi Foetsie // mei 15, 2019 om 22:23 //
  Mij ontgaat de logica compleet, soms voel ik mijzelf achterlijk omdat ik niet begrijpen kan waar de massa import goed voor is, dat we arbeidskrachten nodig hebben maak je mij niet wijs,
  ________________________________
  Foetsi dat is ook niet te begrijpen want het zijn gewoon smoesjes, smoesjes om te verbergen wat een ontiegelijke laffe leiders het zijn die nog geen mug het land uit durven te zetten. Ze durven gewoon niet op te treden want ze schijten in hun broek van lafheid, van de arabieren, van de VN, van Soros, eigenlijk van alles. Dus liegen ze gewoon der op los, weg van de minste weerstand.

  Liked by 1 persoon

 5. Nee, ze voeren een agenda uit.

  Het is geen ‘ongelukje’.

  Liked by 4 people

 6. Krots // mei 16, 2019 om 03:58 //

  Mijn zoon zit de 1ste klas van het VWO. Het is diversiteit, klimaat en klimaatvluchtelingen dat de klok slaat.
  Aardrijkskunde wordt gebruikt om klimaatvluchtelingen te promoten. Godsdienstlessen (Christelijke school) worden gebruikt voor diversiteit. Frans, is toch echt de taal van de toekomst en ga zo maar door.
  En iedereen van zijn klas laat dezelfde mening als de leraar / lerares horen.
  Er is er geen 1 met een andere mening dan de leraar / lerares in het klaslokaal.
  Hoe kan er verandering komen op de scholen als er in EU verdragen staat dat in schoolboeken of in school lessen geen kritiek op de islam mag zijn?

  Die kinderen worden helemaal gebrainwashed op scholen. Het is niet voor niets dat Frans Timmermans de leeftijd om te stemmen voor de EU naar 16 jaar wilt hebben.

  Uiteindelijk wordt het een generatie zoals dit:

  En mijn dochter groep 7 zingt toch regelmatig op school dat de wereld toch echt van iedereen is.
  (Diepe Zucht)

  Liked by 3 people

 7. Eigen volk eerst // mei 16, 2019 om 07:10 //

  Man!!!! De barbaren horen hier niet!!
  Stuur ze samen met de huidige EU politici terug naar de rimboe!
  De verantwoordelijke en gewetenloze politici.

  Liked by 1 persoon

 8. Daniël // mei 16, 2019 om 09:17 //

  Kijk maar eens hoe de Israeli’s dit issue benaderen…

  Like

 9. Wat is er eigenlijk met de UN gebeurd?

  Like

 10. Horatius // mei 16, 2019 om 12:32 //

  De stammenoorlogen die een wezenlijk onderdeel vormen van de Afrikaanse cultuur zullen zich verplaatsen naar West-Europa en dat noemt men in Brussel: ‘cultuurverrijking.’

  Onze jeugd wordt gehersenspoeld door linkse docenten met de leuze ‘de wereld is van iedereen’ en de islam is ‘de religie van de vrede.’
  De vergrijzing lossen we op door de grootschalige import van ijverige Afrikanen en de klimaatverandering is onze eerste zorg en niet te vergeten: het populisme moet met alle mogelijke middelen worden bestreden.

  Aangezien de jeugd de toekomst in eigen handen heeft o.a. via het stemrecht zou men denken dat ze door die linkse propaganda heen prikken als ze zich gaan afvragen waarom sommige politici zoals o.a. Geert Wilders dag en nacht beveiligd moeten worden.
  En waarom er zoveel aanrandingen en verkrachtingen plaatsvinden, overwegend gepleegd door bronstige Afrikanen en militante moslims.

  Maar ze zijn immers opgegroeid in een multiculturele samenleving, in tegenstelling tot de oudere generaties toen de Turkse gastarbeiders nog een minderheid vormden die op de langere termijn wel weer huiswaarts zouden keren.

  Dit gehele proces van omvolking en islamisering is welbewust in gang gezet sinds halverwege de jaren 70 van de vorige eeuw via verdragen die kort gezegd inhielden: olie in ruil voor onbeperkte immigratie van moslims naar West-Europa.

  Tel daarbij op de georganiseerde volksverhuizingen vanuit Donker-Afrika naar de vleespotten van onze verzorgingsstaat om z.g. de toekomst van onze ouden van dagen veilig te stellen en het plaatje is compleet. Met als vooruitzicht het ineenstorten van die verzorgingsstaat met als bijkomend effect een bloedige burgeroorlog.

  West-Europa wordt het toneel van elkaar bestrijdende Afrikaanse stammen en drugsbendes en onze autoriteiten hebben daar geen effectief antwoord op, want dat zou namelijk de populisten in de kaart spelen.

  Dit zijn geen naweeën van het koloniale tijdperk maar een welbewuste tactiek uitgedacht tijdens de jaarlijkse Bilderberg-conferenties waarbij bankiers, grootindustriëlen, oud-politici en andere zeer invloedrijke personen de toekomst van Europa bepalen. Adolf Hitler had heel wat meer moeite en mankracht nodig om zijn doelen te bereiken, namelijk een Europa als één geheel met Duitsland als dominante factor en heerschappij.

  Angela Merkel heeft het wat slimmer bekeken en heeft samen met de traditionele erfvijand Frankrijk een verbond gesloten om geheel Europa te onderwerpen aan een proces van omvolking en islamisering. De democratie om zeep te helpen, referenda af te schaffen, censuur in te voeren en goedkope en zeer gemotiveerde rekruten te werven voor het nog op te richten Europese leger om iedere opstand van de autochtone bevolking in de kiem te kunnen smoren.

  De Afrikanen die nog een rekening hebben te vereffenen met hun voormalige koloniale overheersers zijn bij uitstek geschikt om die taak te vervullen.

  En wat rest de autochtoon?
  Een gang naar de stembus om een stem uit te brengen op een populistische partij om in ieder geval het onheilsscenario te vertragen en in die tussentijd een wapen aan te schaffen om het vege lijf te kunnen redden als op een gegeven moment de pleuris uitbreekt.

  Veel andere opties zijn er niet, want tenslotte zijn we niet allemaal in het bezit van een landgoed in Argentinië om van daaruit de strijd tegen de Bezetter voort te zetten.

  Like

 11. Willem // mei 16, 2019 om 12:48 //

  Dat staat allah ou akbar te schreeuwen??? Kan het nog dommer??? Als de islam aan de macht komt hoort zij bij de groep die als eerste gekeeld, onthoofd of met het hoofd naar beneden van een dak gegooid wordt. Indoctrinatie en domheid, wat een combinatie.

  Like

 12. skeeter // mei 16, 2019 om 17:51 //

  Fubar // mei 16, 2019 om 00:10 //
  Nee, ze voeren een agenda uit.
  _______________________
  Ook dat heeft met lafheid te maken, omkoopbare smeerpijpen zijn het Fub.

  Liked by 2 people

 13. ronjaspers // mei 16, 2019 om 18:49 //

  De satanische elite willen een “new world order” daarvoor moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden (dat nemen de moslims en afrikanen voor hun rekening) de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.

  Liked by 1 persoon

 14. En wie had de mond vol over apartheid?

  Liked by 1 persoon

 15. skeeter // mei 16, 2019 om 21:34 //

  Toch mooi Jennefer, die idioten vinden nu zelf uit wat kaffers zijn en waarom apartheid juist nodig is voor zelfbehoud.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s