Nieuw

Wordt er naarstig gezocht naar een ‘false flag’ incident om een oorlog met Iran te kunnen starten?

Zondag trok het Israëlische Debka het bericht dat er ’s ochtends explosies geweest waren aan boord van schepen in de territoriale wateren van de Verenigde Arabische Emiraten nog terug.

Inmiddels heeft Debka het nergens anders meer over:

Alle terughoudendheid die zondag nog betracht werd is vervlogen. En niet alleen bij Debka. Het lijkt al vast te staan dat Iran olietankers van de Israëlische bondgenoot Saoedi-Barbarije aangevallen heeft.

Hoe gek denken ze dat – ze ons wijs kunnen maken – dat Iran is?

De VS. die het nucleaire akkoord eenzijdig opgezegd hebben (om Iran aan te kunnen vallen?) stuurt deze week een troepenmacht richting Iran en dan zou Iran precies op dat moment een aanleiding geven om zichzelf plat te laten bombarderen.

Iran vecht in Jemen. Ja, maar nooit hebben ze één van de Golfstaten rechtstreeks aangevallen. Iraanse grondtroepen vechten in Syrië, legaal want uitgenodigd in tegenstelling tot de illegale NAVO-activiteiten. Maar Iran heeft nooit een NAVO-land aangevallen.

Waarom stoomt de NAVO dan op richting Iran, de NAVO was toch een verdedigingsorganisatie en niet Israël’s aanvals-oorlogsmachine?

Islam-kritische zio-cucks als Sam van Rooy en Geert Wilders hypen al tien jaar de slechtheid van Iran om de agressie tegen dat land op te zwepen met hun gejank over hoofddoekjes-onvrijheid. Hebben vrouwen meer hoofddoekjesvrijheid in het land van Israël’s bondgenoot Saoedi-Barbarije?

Het lijkt me niet.

Ik wil geen oorlog met Iran

Net als dat ik nooit oorlog wilde met Syrië. We hebben er ook nooit over mogen stemmen. We zijn geen onafhankelijk land. We worden gerund door een wortelloze internationale kliek die als hoofdstad Tel Aviv heeft en onze politici in hun zak heeft.

Assad was prima voor de – veelal blonde en blauw-ogige – christenen in zijn land. Om het simpele feit dat hij weigerde een vredesverdrag te ondertekenen zolang als de Golan bezet werd, werd heel Syrië met de grond gelijk gemaakt. Met de volle steun van Israel voor Al-Qaeda en ISIS.

Ik wilde ook nooit oorlog met Irak. Jan-Peter Balkenende loog natuurlijk dat hij er geen persoonlijk belang bij had omdat zijn broer, Ronald, destijds CEO was van pijpleidinglegbedrijf TENARIS dat daar pijpleidingen ging leggen. Maar het was uiteindelijk natuurlijk een oorlog voor Israel.

Net als Syrië. En nu Iran.

Het was het plan al along.

Ik heb nooit begrepen hoe het kon dat Wesley Clarke dit zei:

Waarom werd hem niet het zwijgen opgelegd. Hoezo staan deze video’s nog op J-tube?

Maar hij legde wel het plan kristalhelder, en we hebben gezien hoe het de afgelopen jaren stapje voor stapje uitgevoerd is. Alle landen die hij noemde liggen in puin.

En de argumentatie was een simpele (zo simpel als de jarenlange hoofddoekjes-hetze tegen Iran): 9-11. Geeft ons het recht iedereen in zijn graf te bombarderen en eindeloze ‘vluchtelingenstromen’ naar blank Europa in gang te zetten.

Who gives a flying […] fuck dat het land waar 15 van de 19 kapers vandaan kwamen nooit aangevallen werd maar gefêteerd werd met miljarden-wapendeals en dat alleen onschuldige landen ge-Tomahawked werden.

Trump en Salman verdelen de wereld, screenshot YT, klik voor groter

Het voorlopige einddoel volgens Wesley Clarke was Iran. En het lijkt er op dat de ‘powers that be’ besloten hebben dat het tijd is. Natuurlijk is de oorlog tegen Syrië, om een bondgenoot van Iran uit te schakelen mislukt, maar dat lijkt ze niet te stoppen. Ook de vernietiging van die andere bondgenoot van Iran, Venezuela, lijkt voor dit moment mislukt.

Ik zie echt niet hoe Israel, want wie anders heeft er belang bij – de VS al helemaal niet, in staat zal zijn erfvijand Iran te vernietigen. De VS heeft na 17 jaar en 3 biljoen dollar verloren in Afghanistan. De VS heeft na 14 jaar en 4 biljoen dollar verloren in Irak. De VS heeft na 10 jaar, en weet ik hoeveel dollars, verloren in Syrië. Waarom zijn die Yanks steeds weer zo gek om Israels oorlogen te vechten, te bekostigen, en te verliezen? Ze staan compleet voor lul (besneden en wel) zo onderhand.

In 2003 stroomde De Dam nog vol om te protesteren tegen de oorlog tegen Irak (een half miljoen doden, 1,5 miljoen verdreven christenen).

NO MORE WARS FOR ISRAEL !!!

Stop deze waanzin eindelijk eens.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

14 Comments on Wordt er naarstig gezocht naar een ‘false flag’ incident om een oorlog met Iran te kunnen starten?

 1. Ik weet niet wie er nu gelijk heeft…..een ding weet ik zeker….Iran niet goed de les lezen zal ze verder de kans geven moslimstaten uit te breiden en dat overal.

  Like

 2. Daniël // mei 14, 2019 om 13:43 //

  Nederland is – zoals zoveel andere goyim – een ZOG (Zionist Occupied Government). En dan dans je naar de pijpen van de Edomieten.

  Liked by 1 persoon

 3. mldputvrouw46 // mei 14, 2019 om 14:35 //

  Zoals bekend kondigen de J-illuminati al hun acties van te voren aan. Zo ook deze Zionistische generaal Wesley Clarke. Dus iedereen mag het weten. Karma toch?

  Like

 4. vonpuffelen // mei 14, 2019 om 17:12 //

  Geen oorlog zonder een goede valse vlag.

  Like

 5. Natuurlijk iran regime khomeni een lelijke terrorists tot nu millione mensen gemorreld,ik zeg Down with islamic republic of iran zijn mordenars….

  Like

 6. @Guardia Angel

  Iran is een sjiitische staat. Hoezo uitbreiden? Ze zijn al een kleine minderheid in de moslimwereld (15%). En uitgerekend die kiezen wij als vijand uit?

  En zelfs al heb je niks met Iran, prima. Maar hoe kan het dan dat Saoedi-Arabië – dat qua islam vele malen stenger is – een bondgenoot is?

  Liked by 1 persoon

 7. Klaas // mei 14, 2019 om 18:28 //

  @Henk niet vanwege de aluhoedjes zionisme theorie maar vanwege het geld.

  Like

 8. Ferry // mei 15, 2019 om 01:26 //

  Ik ben het eens met usa.en tegelijk tegen de iraanse regime.
  Ik hoop dat d.m.v vs troepen een einde komt aan de terroristische regim in iran.

  Like

 9. Krots // mei 15, 2019 om 02:22 //

  Ik zet even mijn aluminium hoedje op!

  Zeer kort (een maand) nadat het graf van Gilgamesj in Irak was ontdekt, precies op die plaats dat in de bijbel beschreven staat, viel Amerika Irak binnen in 2003.

  http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/2982891.stm

  Amerika heeft misschien dan wel heel veel geld in de oorlogen verloren, maar wat heeft het hun qua (Bijbelse) kennis opgeleverd?
  Ze hebben ongestoord in al die landen kunen rondkijken van de Bijbel en andere boeken of tabletten.
  Iets wat nooit gelukt zou zijn zonder die oorlogen. En de Smithsoniaanse vernietigers doen de rest wel.
  En het gaat tenslotte om Israel’s eindtijd. En israel wacht immers nog altijd op hun verlosser / messiah.

  Als je de verhalen die op het internet rondgaan wilt geloven, hebben de anerikanen genoeg nephilims gevonden in Afghanistan en elders en mee gevochten en gedood en met hun DNA hoogstwaarschijnlijk gerotzooid en genetisch gemanipuleerde super soldaten van gemaakt.

  Je bent het lachertje van de wereld als je dit in de UN / VN zou zeggen, toch?
  Toch deed de Syrische ambassadeur het:

  In de Nederlandse media wordt hier al helemaal niet over gesproken, maar sommige kanalen die ik zeer waardeer bespreken dit wel degelijk en filosoferen hierover.

  Als ik mijn Aluminium hoedje nog hoger maak (piramide model), dan beweren de samenzweringstheoristen dat de ‘Illuminatie’ de waarheid altijd ergens moeten zeggen of laten zien.
  Of gewoon in de media zoals bij Generaal Wesley Clark, maar meestal in films, tekenfilms, stripboeken, tijdschriften, etc.

  Zo ook in deze video bijvoorbeeld. De Dokter die het Zika Virus bespreekt, zegt tot tweemaal toe, hoe de vorm van de aarde eruit ziet.

  Oke, iedereen gehoord en niemand gereageerd. Of deze man een (‘waarheids’) vinkje heeft verdient, laat ik aan de trouwe lezer(es) over.

  Like

 10. Een ding waarvan ik mij stapje voor stapje van overtuigt ben geworden is dat ik het 100% mee eens ben met de auteur. Het Angelo, Amerikaans Zionisme regeerd bijna de hele wereld, Zionisme moet men in mijn opinie niet verwarren met Jodenhaat.

  Like

 11. Ik haat geen Joden. Ik haat niemand. Geen een mens. Ik ben misschien wel de vriendelijkste uit de hele rij tegen het hoofddoekje achter de kassa. Ik zal geen seconde twijfelen er tussen te springen als een keppeltje op straat lastig gevallen wordt. (het is misschien niet slim, maar ik reageer voor ik dat bedacht heb)

  De individuele mensen zijn niet mijn probleem.

  Liked by 1 persoon

 12. Fubar // mei 15, 2019 om 06:37

  Mee eens Fubar, omdat ik ELK topic wat op Fenixx gepubliceerd wordt weer op Twitter publiceer werd er aan mij verschillende malen gevraagd of ik een antisemiet was, nou mijn antwoord was en is dat elk topic de moeite waard is om over te discussieren, zelf de moeite nemen om elk topic vanuit verschillende perspectieven te beoordelen, jammer genoeg zit deze autodidactie niet bij iedereen ingebed.

  Like

 13. Fenixx is zo’n beetje het enige blog in het Nederlandse nieuwslandschap dat zich aan niemand conformeert en alles en iedereen onder de loep neemt. Dat we daarbij op bijna eenieder tenen trappen, nemen we met veel genoegen op de koop toe.

  Liked by 1 persoon

 14. Wakkere joost // mei 15, 2019 om 23:41 //

  Tjonge jonge wat een slappe reacties.
  Voor mijn part mogen de moslims mekaar uitmoorden en ik hoop
  dat Teheran Mekka bombardeert en andersom ruimt lekker op.
  En waarom moeten we een valse vlag nodig hebben ram der gewoon gelijk op
  los.En wat het hoofd doekje bij de kassa betreft houd ik altijd een armlengte
  afstand. je weet maar nooit of ze een mes pakt.
  En ten tweede wilt u een k bom op u hoofd dat gaat er geheid van komen
  Want die kut Iranies zijn gewoon doorgegaan met verrijking van uranium.
  Deel of geen deel daar zijn het moslims voor.Niet te vertrouwen.
  Slieten salafisten soennieten soefi’s etc allemaal 1 pot nat weg ermee!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s