Nieuw

Onlangs in de trein: “Duitsland is niet langer jullie land, vergeet dat niet”

Klik voor video.

Met de trein van Baden-Baden-Baden naar Rastatt: In perfect Duitse taal wordt een oudere dame op de hoogte gebracht van de situatie in Duitsland nadat zij het woord heeft genomen toen de man zich over Duitse vrouwen uitsprak.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8671 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Onlangs in de trein: “Duitsland is niet langer jullie land, vergeet dat niet”

 1. Strike // mei 14, 2019 om 14:00 //

  Geleerd in de moskeet?

  Like

 2. Merel // mei 15, 2019 om 00:33 //

  Duisterland is het land van de duivel

  Like

 3. Danielle moras // mei 15, 2019 om 14:53 //

  Gewoonweg triest wat er in Eoropa aan de hand is. Het zijn gewoon de wetten die toelaten dat nieuwkomelingen nagenoeg alle rechten hebben terwijl de autochtone bevolking steeds meer in het gedrang komt
  Dit gaat niet goed eindigen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s