Nieuw

Asielterreur in Regensburg: Migranten dreigen onverbloemd met moord op Duitse agenten

Na het overlijden van een vrouw in een asielzoekerscentrum in Regensburg vond zaterdag een grote politieoperatie plaats. De politieagenten werden met flessen, stenen en andere voorwerpen bekogeld en met de dood bedreigd door een agressieve horde migranten. Voor de autoriteiten was dit slechts “emotioneel gedrag”. Dit werd ook gemeld in de Duitse media, die eens te meer een brutale uitbarsting van geweld door immigranten bagatelliseerden.

In het weekeinde is er opnieuw een sterfgeval geweest in een onderkomen voor illegale migranten. Deze keer kwam er een vroeg einde aan het leven van een jonge vrouw in het asielhuis in Regensburg. De reddingsdienst kon alleen haar dood vaststellen. Daarom kwamen er kort daarna politiediensten aan om de mogelijke gewelddaden te onderzoeken. Maar de bewoners van de faciliteit vonden dit plan helemaal niet leuk.

Volgens de politie zijn ongeveer 40 tot 50 asielzoekers bijeengekomen om actie te ondernemen tegen de nooddiensten. Als gevolg hiervan werden de politiemensen blootgesteld aan massale aanvallen met stenen, flessen en andere voorwerpen. De uitbraak van geweld door migranten duurde meer dan 3 uur en ook werden de politieagenten meerdere malen met de dood bedreigd. Is dit de culturele verrijking waar politici en de media altijd zo op uit zijn?

Hou je vast, want nu komt het echte schandaal. Het feit dat geïmporteerde gewelddadige toeristen in dit land hun agressie de vrije loop laten, komt helaas steeds vaker voor. Deze keer hebben de autoriteiten zich echter op ongekende wijze beziggehouden met het bagatelliseren van deze asielterreur. Doodsbedreigingen tegen politieagenten en aanvallen met flessen en stenen werden door de verantwoordelijken eenvoudigweg omschreven als “emotionele reacties”, zoals te horen was op verschillende lokale radiostations.

Het overlijden van een jonge vrouw was waarschijnlijk een van de redenen voor een hoge mate van emotionaliteit”, zei de verantwoordelijke woordvoerder van de politie in een interview met de Welt, de “Umvolkungs-Bode”. Tegenwoordig zijn dreigementen van moord op politieagenten slechts “emoties” (mits de dreiging de juiste huidskleur heeft). De autoriteiten en de media hebben opnieuw schitterende resultaten geboekt bij het bagatelliseren van geweld door migranten.

Maar er is meer aan de hand dan dat. “Die Welt gaat verder: “De politie onderzoekt of er vanwege de geschillen een onderzoek moet worden ingesteld tegen bewoners van het huis”. Uiteraard is men er nog niet helemaal zeker van of aanvallen op de uitvoerende organen van de Bondsrepubliek mogelijk een strafbaar feit kunnen zijn. Om nog maar te zwijgen van de doodsbedreigingen. Kan nog duidelijker dat geïmporteerde misdadigers en criminelen hier weer beschermd moeten worden?

Stel je voor dat een deelnemer aan een AfD demonstratie stenen gooit naar een politieagent en hem bedreigt met de dood. Denkt u dat men in dit geval ook zou spreken van een “emotionele reactie”? Deze vraag kan heel duidelijk worden beantwoord. Hetzelfde geldt voor de vraag of deze demo-deelnemer na zo’n actie nog wel vrij zou zijn.

door Dennis Geißler…

Bron:

Asylterror in Regensburg: Migranten drohen unverblümt mit Ermordung von deutschen Polizisten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Asielterreur in Regensburg: Migranten dreigen onverbloemd met moord op Duitse agenten

 1. Eigen volk eerst // mei 14, 2019 om 12:27 //

  Met grote dank aan Merkel en haar lievelingen.

  Like

 2. skeeter // mei 14, 2019 om 19:37 //

  De onwil is heerser, waarom kunnen ze dit niet gewoon in een “live” schiet oefening veranderen. Goed voor een beetje ervaring opdoen.

  Like

 3. antiislamnu // mei 14, 2019 om 20:42 //

  Is dit het gedrag van mensen die dringend hulp nodig hebben vanwege oorlog??
  Hoe blind zijn de meeste mensen wel niet godsamme wat een hoop uilskuikens lopen er nog rond.

  Like

 4. En door die slappe houding van politie gaan ze verder en verder. Die vrouw is waarschijnelijk vermoord.

  Enig juiste reactie zou zijn; die rellers oppikken, vastzetten en binnen 24 uur uitzetten; retour Noord Afrika.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s