Nieuw

Muslims are Jews’ natural allies in Europe – Rabbi Pinchas Goldschmidt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Muslims are Jews’ natural allies in Europe – Rabbi Pinchas Goldschmidt

 1. vonpuffelen // mei 13, 2019 om 12:21 //

  Klopt, beide “geloven” zijn samen met die andere monotheistische mindfuck uiteindelijk afkomstig uit dezelfde Babylonische hoge hoed.

  Like

 2. “Zeer beledigend”: de Israëlische ambassadeur spreekt duidelijke taal over de AfD

  De Israëlische ambassadeur in Duitsland Jeremy Issacharoff onthult in een interview met de DPA, om elk contact met de AFD vermijden. Reden zou de geschiedenis van de partij moeten zijn.

  “Meerdere malen heeft het partijbestuur dingen gezegd die volgens mij zeer beledigend voor Joden, voor Israël en voor de hele kwestie van de Holocaust zijn” het agentschap citeerde op zondag de diplomaat.

  Veel Duitsers hebben volgens Issacharoff in de loop der jaren een zeer respectvolle herinneringscultuur ontwikkeld. “Ik zou deze kwaliteit niet toeschrijven aan de AfD”.
  De ambassadeur dacht net een week geleden in het concentratiekamp Sachsenhausen Memorial in Berlijn over de zes miljoen vermoorde Joden door de nazi’s. Hij vindt het erg moeilijk om zich “elk soort gesprek met elementen die een soortgelijke nostalgie voor dat verleden voelt” voor te stellen.

  Issacharoff klaagde volgens de DPA over de “verontrustende” trend naar antisemitisme in Duitsland. “Iedereen moet doen wat hij kan om deze trend zoveel mogelijk te minimaliseren”. Het verleden heeft laten zien wat antisemitisme kan doen. Tegenwoordig is het niet alleen een bedreiging voor de Joden of Israëliërs, maar een substantiële bedreiging voor Duitsland als een tolerant en democratische samenleving.

  De Thüringer AFD staat voorzitter, Björn Hocke had in 2017 begonnen met de oproep voor een “politiek van het geheugen 180 graden te draaien” een fel debat, herinnerde het agentschap. Zo had HOCKE eerder gezegd in een toespraak met het uitzicht op de Holocaust Memorial in Berlijn dat het de Duitsers waren die als “enig volk in de wereld”, een “monument van schaamte in het hart van zijn hoofdstad had geplant.”

  Ook de federale AFD partijleider Alexander Gauland, zorgde voor verontwaardiging met een verklaring over het nazi-tijd door aangkondiging van, Hitler en de nazi’s waren “slechts een vogelpoepje in meer dan 1000 jaar van de succesvol Duitse geschiedenis.” Gauland zou deze woorden later als “verkeerd interpreteerbaar en dus politiek onverstandig” hebben beschreven, aldus de DPA.

  Bron
  https://de.sputniknews.com/gesellschaft/20190512324945669-israel-issacharoff-afd/

  Liked by 1 persoon

 3. Daniel // mei 15, 2019 om 09:41 //

  De talmud is vele tandjes erger dan de koran. En inderdaad, ze ontspruiten aan dezelfde entiteit die het leven van de mens verziekt. Moslims zijn de voetsoldaten van de zionisten; dat is hun enige doel. Als ze eenmaal hun doel gediend hebben zullen ze worden opgeruimd.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s