Nieuw

Wat is het echte verhaal over de Armeense genocide?

Slechts weinig mensen begrijpen de ware reden waarom de Armeense genocide plaatsvond. De meest voorkomende (en verkeerde) overtuiging is dat de motivatie het Turkse nationalisme was. De verkondiging van die onjuiste opvatting is grotendeels het werk van de Joden, op wier etnische relaties het grootste deel van de schuld inderdaad valt.

Omdat de Armeense genocide niet werd ingegeven door Turks nationalisme, maar door de financiële belangen van een Joodse bankiersfamilie, de Rothschild‘s. Hoewel het Turkse nationalisme het de Rothschilds gemakkelijker maakte om de situatie te manipuleren en er vóór 1915 zekere etnische twisten waren, was het de bemoeienis van deze joodse bankiers die de genocide zelf veroorzaakte.

De Rothschilds bezaten (sinds 1884) de Kaspische en Zwarte Zee Petroleum Maatschappij, die olie uit de velden bij Bakoe, in Azerbeidzjan, ontgonnen en per spoor over de Kaukasus verscheepte naar Batumi in FSR Georgië, vandaar over zee via de Dardanellen naar hun raffinaderij in Fiume (een havenstad die nu Rijeka heet, in Kroatië) aan de Adriatische zee. De producten, waaronder kerosine, werden vervolgens in heel Midden-Europa verkocht in concurrentie met soortgelijke producten van de Rockefeller-maatschappij Standard Oil Company. De Rothschilds wilden etnische conflicten langs de handelsroute uitbannen, en aangezien de Armeniërs de zwakste partij in die conflicten waren, was de goedkoopste manier voor de Rothschilds om te krijgen wat ze wilden, het elimineren van de Armeniërs.

Er is een foto gemaakt door een Duitse officier in 1915 met een rij jonge vrouwen die gekruisigd werden in spot met de kruisiging van Jezus omdat ze hadden geweigerd zich tot de islam te bekeren. Veel van de ‘infanterie’ van de Young-Turks waren inderdaad moslims. Maar Joden waren de regisseur van de campagne.

In de conventionele geschiedenis kan het onderwerp dat door de Joden als gevoelig wordt beschouwd, worden gepresenteerd op een manier die bijna accuraat is maar lang niet compleet, of anderszins redelijk compleet maar nergens dichtbij accuraat. Of het is misschien èn niet compleet èn niet accuraat, maar eerder een opzettelijk misleidend verzinsel.

Emmanuel Curasso

Zo is het ook met het gemeenschappelijke verslag van de aanstichters van de Armeense genocide: de “Young-Turks”. Wat de historische verhalen vaak weglaten is dat de Young-Turks gesticht werden door een in Italië opgegroeide jood, Emmanuel Curasso. Curasso richtte de Young-Turks op als een geheim genootschap in de jaren 1890, beginnend in Thessaloniki, Macedonië. De meeste van de Young-Turks, en vrijwel al hun leiders, waren Joden. (Deze zogenaamde Donmeh-Joden kwamen we ook al ruimschoots tegen bij de artikelen-serie over het ontstaan van het Wahabisme – P)

Dit is niet echt ongewoon. De Joden hebben veel trucs van politieke misleiding geleerd. Ze zullen zo ver gaan om hun eigen oppositie op te zetten en, door het lidmaatschap toe te schrijven aan andere etnische groepen – bijvoorbeeld moslims, christenen of racisten – zullen ze deze andere groepen later veroordelen voor daden die ze zelf begaan hebben. Meestal gaat de gecorrumpeerde versie van de geschiedenis ongehinderd de schoolboeken in. (Zo is bijvoorbeeld de grootste uitgever van Franse schoolboeken, Nathan, joods – die racemixing voor blanken promoot. – P) Een triviaal voorbeeld, en hier nog één, en hier 2000.

Het assisteren van de Rothschilds was niet het enige doel van de Young-Turks. Zij wilden ook sultan Mehmed ondermijnen om de diefstal van Palestina door zionistische joden te vergemakkelijken. (zie ook weer de serie over Wahabisme)

Veel van de Joden onder de Young-Turks adopteerden schuilnamen. De echte naam van de Young-Turks schrijver die bekend staat als “Tekin Alp” was bijvoorbeeld Moishe Cohen. De hoofdredacteur van de belangrijkste krant van de Young-Turks, was Vladimir Ze’ev Jabotinsky, een zionistische jood die in de jaren 1890 als journalist in Italië werkte en in Odessa woonde voorafgaand aan de Armeense genocide.

Dus, echt, de schuld voor de dood van 1,5 miljoen christelijke Armeniërs behoort niet tot een soort van nationalisme. Het is van hebzuchtige joden die wilden dat hun oliebedrijf meer winst zou maken. (Al hebben Joden zoveel christelijke slachtoffers veroorzaakt dat je daar gerust iets meer achter mag zoeken – P)

We lezen in “The Armenian & Jewish Genocide Project: Eliminating Ethnic Conflict Along the Oil Route From Baku to the Suez Canal Region” door Clifford Shack:

Gezien deze korte geschiedenis aan het begin van het nieuwe olietijdperk, stelt zich een vraag aan de nieuwsgierige en veeleisende student. Voor een almachtige bankiersfamilie als de Rothschilds, wiens enorme rijkdom vele oorlogen heeft aangewakkerd en miljoenen doden heeft veroorzaakt…. was de verwijdering van een kleine minderheid zoals de Armeniërs een redelijke prijs om de vrede te garanderen in een regio die zo cruciaal is voor de ontwikkeling en de investeringen in een regio die ontelbare miljoenen, later miljarden consumenten omvat? Oplichters waren de Rothschilds niet, maar hun werk vereist pragmatisme om aan de macht te blijven.

Het zou eerlijk zijn om te zeggen dat de genocide van een groep van een miljoen of zo, ten bate van een miljard of zo, minder een kwestie is van of het gedaan zou moeten worden, dan hoe het zou kunnen worden gedaan. Om geen plausibele motieven te onthullen die de werkelijke planners zouden kunnen linken aan de genocide, ging het om een ​​proxy-partij, die werd gemanipuleerd door lagen van invloed en voldoende dekking bood voor de planners.

De loutere uitbanning van de Armeense bevolking van Bakoe zou het probleem van etnische conflicten in die regio niet oplossen. De omliggende gebieden zouden een reservoireffect verschaffen bij het herbevoorraden van het conflicterende minderheidselement. [Het is hier interessant om op te merken dat er bij de beslissing om een ​​populatie te wissen geen boosaardigheid bestaat bij big business. Het is eenvoudiger om een ​​miljoen te wissen dan tientallen of honderden miljoenen van de omringende moslimpopulatie.]

Er staan enige ontlastende bewoordingen in Shack’s tekst.

“… was het verwijderen van een kleine minderheid zoals de Armeniërs een redelijke prijs om te betalen voor de vrede in een regio die zo cruciaal is voor de ontwikkeling en investeringen van het Verre Oosten, die talloze miljoenen, later miljarden consumenten bevatte? … Het zou eerlijk zijn om te zeggen dat de genocide van een groep van een miljoen of zo, ten bate van een miljard of zo, minder een kwestie is van of het zou moeten worden gedaan, dan hoe het zou kunnen worden gedaan.”

Dat is misleidend. Mogelijk is Clifford Shack hier in de war. Bedrijven in het algemeen, en zeker de Rothschilds in het bijzonder, bestaan niet om de mensheid te dienen, zelfs niet hun klanten. Ze bestaan om winst te maken, om rijkdom over te dragen aan hun eigenaars, hun aandeelhouders.

De Rothschilds hadden geen enkel “groter goed voor de mensheid” motief toen ze de moord op de Armeniërs begonnen te plannen. Ze hadden hun eigen vooruitgang, de toename van hun eigen rijkdom en macht, als stimulans.

Bron:

What’s the Real Story About the Armenian Genocide?

Let wel:

De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn. Ik ben te oud ‘to give a single fuck about that’.

Ik sluit me aan bij:

Hans Jansen – Auke Zijlstra over (TPO)

Ik weet niet welke van de versies die ik de afgelopen week vertaald heb over het ontstaan van het Wahabisme, en de zionistische invloed daarop, en de betrokkenheid van crypto-Joden bij de Armeense Genocide de juiste weergave is. Er is waarschijnlijk geen ‘juiste weergave’, maar dat het verhaal van de Donmeh er als een rode draad doorheen loopt, staat buiten kijf lijkt me.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1153 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Wat is het echte verhaal over de Armeense genocide?

 1. E.N.Venema // mei 11, 2019 om 08:49 //

  Dus het lag niet aan de Joden, maar aan de Rotschilds.
  Het zoveelste smerige antisemitische artikel op deze site.

  Liked by 1 persoon

 2. Johannes Vermeer // mei 11, 2019 om 13:17 //

  E.N.Venema kom eens met argumenten of ga ergens anders de sjabbos goj uithangen

  Liked by 1 persoon

 3. Krots // mei 11, 2019 om 23:33 //

  The goyim know!

  Like

 4. Ramuntxo // mei 22, 2019 om 20:33 //

  Sinds wanneer zijn de Rotschilds geen joden meer ?

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Wat is het echte verhaal over de Armeense genocide? – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s