Nieuw

Donatie-Schandaal: Het Rode Kruis heeft met een half miljard dollar exact 6 huizen gebouwd

Het Rode Kruis heeft beloofd Haïti te helpen bij het verschaffen van huizen na de aardbeving van 2010 die de regio heeft verwoest. Ze beloofden honderdduizenden huizen te bouwen voor mensen die door de verwoestende aardbeving dakloos zijn geworden, maar hebben massaal gefaald. Tot op heden hebben ze slechts zes huizen gebouwd, ondanks donaties van ongeveer een half miljard dollar.

Het Rode Kruis beloofde dat het 130.000 huizen zou bouwen voor de overlevenden van de aardbeving, maar tot nu toe zijn er slechts 6 huizen gebouwd en de slachtoffers geloven er niet meer in dat er nog iets zal veranderen. Veel regio’s zijn door de aardbeving verwoest en zijn in allerijl met willekeurig afval hersteld, veel mensen hebben nog steeds geen toegang tot schoon water. Een grote schande als je bedenkt dat er alleen al in de Verenigde Staten 500.000.000 dollar is gedoneerd.

Als belangrijkste reden voor het monumentale falen noemt het Rode Kruis organisatorische problemen zoals bouwrecht, gebrek aan taalvaardigheid van de medewerkers en dergelijke. Maar je hoeft geen genie te zijn om te zien dat de factuur niet klopt:

“Vijfhonderd miljoen in Haïti is veel geld”, zegt Jean-Max Bellerive, die tot 2011 premier van Haïti was. “Ik ben geen groot wiskundige, maar de cijfers slaan nergens op”.

De bewering van het Rode Kruis dat al het geld werd gebruikt om 4,5 miljoen Haïtianen weer op de been te helpen, was voor Belerive behoorlijk irritant:

“Nee, nee, nee, niet mogelijk! We hebben deze bevolkingsgrootte niet in het door de aardbeving getroffen gebied. Weet je – 4,5 miljoen is 100 procent van het stedelijke gebied in 2010. Honderd procent! Dat zou betekenen dat het Amerikaanse Rode Kruis complete Haïtiaanse steden zou hebben gediend.”

Het is ook interessant is dat het Rode Kruis weigerde een gedetailleerde lijst van uitgaven te verstrekken. Maar enige tijd later doken er e-mails op die laten zien hoe serieus met de donaties wordt omgegaan. In november 2013 schreef Gail McGovern een e-mail aan haar leidinggevenden dat een bepaald huisvestingsproject zou worden geannuleerd:

“We hebben nog steeds 20 miljoen dollar aan contingent. Enig idee hoe we de rest kunnen uitgeven? (Afgezien van het prachtige helikopter idee?) Kunnen we het Conrad ziekenhuis financieren? Of meer voor partners? Meer beschermingsprojecten?”

De functionarissen van het Rode Kruis wilden geen commentaar geven op het “helikopter idee”, maar het is een algemene hint in de economie om geld weg te geven – zoals het uit een helikopter laten vallen.

In 2015 kwam het ook uit dat McGovern onterecht probeerde om het onderzoek van het Congres van de V.S. te verhinderen om het donatie-schandaal te verduisteren. Ze is nog steeds directrice van het Amerikaanse Rode Kruis en verdient een half miljoen per jaar.

Sinds het jongstleden officieel bekend is geworden dat verschillende bekende “hulporganisaties” zoals Oxfam en Unicef massaal betrokken zijn bij mensenhandel en pedofiele netwerken is het onbegrijpelijk dat er nog steeds zoveel donatiegeld naar deze criminele organisaties vloeit.

Conclusie: De vreselijke misdaden van de corrupte coterie kunnen helaas niet in een oogwenk worden gestopt, maar degenen die zich goed informeren weten in ieder geval aan wie niets meer moet worden geschonken. Aan de andere kant bewijzen dergelijke schandalen eens te meer dat de ‘deep state’ wel degelijk bestaat; een crimineel netwerk dat dergelijke machinaties achter de schermen organiseert en de daders ondanks overweldigende bewijzen er altijd mee wegkomen .

Een sprankje hoop: Er zijn nu enkele invloedrijke politici die de moed hebben om deze misdaden publiekelijk te noemen. Als ze genoeg steun krijgen en bekwame medestanders kunnen rekruteren, zullen de cabals [de wereldwijde elite die de geheime schaduwregering vormt noemen we ook wel de Cabal] binnenkort voor de rechter worden gebracht.

Bron:

SPENDEN-SKANDAL: Das ROTE KREUZ baute in HAITI mit 500 MIO genau 6 HÄUSER!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Donatie-Schandaal: Het Rode Kruis heeft met een half miljard dollar exact 6 huizen gebouwd

 1. Frauke // mei 10, 2019 om 11:11 //

  Andere poppetjes maar zelfde spelletjes .http://www.dedokwerker.nl/rode_kruis.html

  Like

 2. Hefzibah Yahudah // mei 10, 2019 om 11:39 //

  Oplossing nooit meer geld geven aan deze duivelse organisaties. Ik ben al jaren gestopt na de grote schandaal in de jaren 80. Boeventuig. illuminati👺👺👺

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // mei 10, 2019 om 12:40 //

  Ik geef alleen nog aan de bakkersschool die aan de deur komt krijg ik nog heerlijke wafels ook.

  Like

 4. De bakkersschool. Ik had vroeger een vriend op de bakkersschool bij het Amstelstation. Ik zal maar niet verhalen wat hij me vertelde over wat ze in die keukens uitspookten. Zelf heb ik nooit meer een koekje van hem aangenomen.

  Like

 5. Raveltje // mei 10, 2019 om 20:26 //

  Dat zijn nu de hulpstichtingen. En als het voor de rechter komt, wordt die dan omgekocht?

  Like

 6. tamara stan // mei 11, 2019 om 15:06 //

  ik heb persoonlijk gebeld en gevraagd hoe is het mogelijk . Het antwoord : is in de wet dat naar de doel gaat een tiende dus van 100 euro 10 euro zijn voor de doel en de rest voor de onkosten: salarissen voor de personeel, auto’s secretaressen en de hele kabal bij elkaar DUS MENSEN GEVEN GEVEN EN NOG GEVEN . er is nooit genoeg: legale diefstal

  Like

 7. edwin vissers // mei 11, 2019 om 18:45 //

  Het Rode Kruis
  Tempeliers organisatie.
  Leger des heils
  Rothschild familie organisatie.

  Like

 8. Gekloot // mei 22, 2019 om 15:47 //

  Daarom geef ik al lange tijd niets meer aan dat soort organisaties.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s