Nieuw

Joden dwingen massamigratie af in Ierland

© YouTube

Een recente video van een Joodse belangengroep in Ierland toont haarfijn aan hoe deze subversieve entiteit massamigratie beïnvloedt. Zelfs afgelegen Europese landen zoals Ierland worden niet gespaard.

Auteur: N.Arcist

Iedereen kent inmiddels de legendarische video van Barbara Lerner Spectre, een Joodse activist in Zweden. Ronit Lentin, een Joodse activist in Ierland, zou haar zus kunnen zijn.

De Jodin in kwestie klaagt over het feit dat Ierland ‘onderbevolkt’ is, in Ierland wonen immers slechts vijf miljoen mensen. Om die reden is er ruimte voor vreemdelingen.

Lentin vreest dat de Ieren – ongeacht hun moeilijke relatie met Groot-Brittannië – zich wel eens onverdraagzaam zouden kunnen gedragen ten opzichte van derdewereldmigranten. Nazaten van de Ieren in de Verenigde Staten zien zichzelf tegenwoordig ook als blank en dat is een probleem.

De Jodin beweert dat Ieren – net als andere blanken – racistisch (kunnen) zijn. Ook is de Ierse staat intrinsiek racistisch. Verder stoort Lentin zich aan het feit dat initiatieven vanuit de Ierse regering de katholieke en Gaelische identiteit van het land benadrukken.

Lentin lijkt een soort wraakgevoelens te koesteren jegens Ierland. Het eiland had slechts zestig Joodse vluchtelingen opgevangen tijdens de oorlog en dat is onvergeeflijk. Tot slot kunnen Somalische migranten ‘enorm bijdragen’ aan de Ierse maatschappij.

Deze mensen zijn gif. Lentin is niet eens Iers: ze is geboren in Israël en kwam als migrant naar Ierland.

Het wordt tijd voor een open debat over de invloed van de Joodse lobby in blanke landen.

N.Arcist

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Joden dwingen massamigratie af in Ierland

 1. Krots // mei 8, 2019 om 03:46 //

  Misschien heeft Ierland inderdaad een paar goede kleurlingen nodig om eens wat ergens in te bereiken zoals bij het Nederlands Eftal in 1988 is gebeurt.
  Ondanks het blanke totaal voetbal,van 1974 en 1978 had Nederland in 1988, 3 donker gekleurde mannen nodig om die ene prijs in de geschiedenis van het Nederlands eftal voetbal te bemachtigen.

  En wat voor feest was dat in Nederland toen. Niemand gehoord die Gullit, Rijkaard of Vanenburg geen echte Nederlander vond.

  Als ik naar Ierlands trots kijk, denk ik dat Ierland wel wat vers bloed kan gebruiken.

  Like

 2. skeeter // mei 8, 2019 om 05:22 //

  Ben er al behoorlijk lang van overtuigd dat er een zeer groot aantal joden totaal mesjogge zijn

  Liked by 1 persoon

 3. fenixx.org/2018/02/26/de-ierse-regering-betaalde-de-pers-om-het-plan-te-promoten-om-de-bevolking-met-een-miljoen-te-laten-groeien-door-massamigratie

  fenixx.org/2018/06/23/ierse-premier-ontmoet-hillary-clinton-dringt-erop-aan-dat-europa-meer-migranten-nodig-heeft-om-samenlevingen-te-verrijken

  Like

 4. syberspees // mei 8, 2019 om 07:18 //

  Waar bemoeien die kutwijven zich mee?

  Liked by 1 persoon

 5. Willem // mei 8, 2019 om 17:36 //

  Ik kan niet naar dit mens luisteren.

  Liked by 1 persoon

 6. Willem // mei 8, 2019 om 18:20 //

  Je kunt er beter Europeanen in Ierland laten komen,maar ze gaan liever naar zonniger oorden: Amerika,Australie,enz.Ierland heeft veel regen,weinig zon,dagenlang zware stormen.Weinig zandstranden.Het weer en de natuur is er extremer is het vooroordëel, maar dat heeft ook zijn charmes. En minder conservatief dan Engeland.

  Like

 7. vonpuffelen // mei 9, 2019 om 10:12 //

  Deze talmudische bitch from hell kan het beste als persona non grata met een enkeltje op de boot naar het beloofde land worden gezet, opgeruimd staat netjes.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s