Nieuw

KlimaatGreta wordt bovennatuurlijke krachten toegeschreven – kan volgens moeder Malena met het blote oog kooldioxide in de lucht zien

Fotocollage © Samhällsnytt

De 16-jarige Greta Thunberg, dochter van de operazangeres Malena Ernman, wordt internationaal als “klimaat-spijbelaar” zowel geprezen als bekritiseerd. Nu is er een bewering, die Ernman in het autobiografische boek “”Scener ur hjärtat” (“Scènes uit het hart”) van haar en haar man Svante Thunberg doet, in de belangstelling gekomen. Volgens de moeder heeft Greta een uniek bovennatuurlijk vermogen – ze kan met het blote oog kooldioxide in de lucht zien.

Greta is net als haar jongere zusje Beata geboren met een verstandelijke beperking. Moeder Malena vertelt in het boek dat het niet alleen nadelen met zich meebracht, maar ook dat de dochter een aantal slimme vaardigheden kreeg, zoals fotografisch geheugen en het vermogen om alle hoofdsteden van de wereld te onthouden.

Het vermogen waarvan Greta naar verluidt in haar nieuwe rol als kindster in de klimaatbeweging het meeste voordeel van heeft, is echter dat zij als enige ter wereld met het blote oog de kooldioxide in de lucht kan zien en hoe deze toeneemt met de uitstoot. Volgens moeder Malena ziet Greta hoe de atmosfeer verandert als het CO2-gehalte stijgt.

In het boek wordt beweerd dat deze unieke gave “om te zien wat niemand anders kan zien” verband houdt met Greta’s aanleg voor chemie. Zo zou ze bijvoorbeeld alle elementen van het periodiek systeem in minder dan een minuut eruit kunnen brabbelen.

Kooldioxide is een kleur- en reukloos gas. Het verandert ook niet wanneer het zonlicht door het spectra breekt die het menselijk oog kan waarnemen. Er wordt nu gespeculeerd dat Greta, als eerste mens in de wereldgeschiedenis, is begiftigd met een gezichtsvermogen op totaal verschillende golflengten. Tot nu toe is zoiets alleen waargenomen bij superhelden in stripverhalen.

Bron:

Quote of the Week: Greta Thunberg claims to be able to “see” carbon dioxide in the air
Klimat-Greta tillskrivs övernaturliga krafter – kan enligt mamma Malena se koldioxid i luften med blotta ögat

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on KlimaatGreta wordt bovennatuurlijke krachten toegeschreven – kan volgens moeder Malena met het blote oog kooldioxide in de lucht zien

 1. Zie je nou wel, Greta kan het zelf zien! Wie nu nog durft te beweren dat de klimaatfobie nonsens is, is niet goed bij zijn hoofd!

  Like

 2. Merel // mei 5, 2019 om 01:01 //

  Ik ben heel benieuwt wat ze ziet als een koe een scheet laat, die krijgen steeds de schuld ,
  als co2 te hoog is kunnen ze drachtig naar de slager, volgens carola schauten, de kalfjes
  weggegooid stervend

  Like

 3. nu reeds zwakbegaafd? voordelen:
  a. vanaf 18jaar aan uitkeringsinfuus en allerlei andere vergoedingen;
  b. volledig onschendbaar in alle onzin die ze uitkraamt, want mider toerekeningsvatbaar;
  c. eenvoudig te indoctrineren, hetgeen blijkt.

  Like

 4. vangie1206j // mei 5, 2019 om 03:56 //

  Nou Rommel ik ben een klimaatfoob en dus ook niet goed bij mijn hoofd. Wat een eer dit te mogen vernemen.

  Like

 5. Scarface // mei 5, 2019 om 12:13 //

  The inmates are running the asylum…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s