Nieuw

Juncker gaat ongeacht de verkiezingsuitslag in mei EU-sceptische politici blokkeren: “Degenen die dwaas nationalisme promoten, zullen ervoor moeten betalen”

Foto: Dronken lor Jean Claude Juncker hangt over een tafel heen om een vrouwelijke hoogwaardigheidsbekleder een handkus te geven. Bron: US Department of State.

De voorzitter van de EU, Jean-Claude Juncker, heeft onlangs betoogd dat hij sceptici van de EU zal blokkeren voor topfuncties in Brussel, ongeacht de verkiezingsuitslag in mei.

In een interview met de Poolse media heeft de niet-verkozen leider van de Europese Commissie verklaard dat de snel groeiende nationalistische partijen in Europa geen enkele invloed zullen hebben als commissarissen.

– Bij deze verkiezingen zullen degenen die dwaas nationalisme promoten er de prijs voor moeten betalen, dreigde Juncker in het interview.

Juncker zegt dat hij degene is die beslist als voorzitter en dus de persoon is die de kandidaten goedkeurt en hen taken toewijst.

– Niemand weet dit, maar de laatste keer heb ik zes kandidaturen verworpen die mij door nationalistische regeringen voor commissiefuncties zijn voorgedragen, onthult Juncker.

Juncker: “Polen zal de EU niet verlaten”
In het interview met Rzeczpospolita verklaarde Juncker dat het land, ongeacht de uitslag van de Poolse EU-verkiezingen, de EU niet zal verlaten. Dat komt omdat Polen de economische voordelen van het lidmaatschap geniet.

Bron:

EU Democracy: Prez Juncker Reveals He Blocks Eurosceptics from Commission Jobs, Regardless of Elections
Juncker blockerar EU-skeptiker: ”De som förespråkar dåraktig nationalism får betala för det”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8670 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Juncker gaat ongeacht de verkiezingsuitslag in mei EU-sceptische politici blokkeren: “Degenen die dwaas nationalisme promoten, zullen ervoor moeten betalen”

 1. koddebeier // mei 1, 2019 om 16:46 //

  Wanneer zuip die eikel zich is eindelijk dood ??

  Liked by 1 persoon

 2. koddebeier // mei 1, 2019 om 16:48 //

  Wegen economische voordelen op tegen het verlies van je vrijheid en dat je onderdrukt wordt ??

  Liked by 1 persoon

 3. Daniel // mei 1, 2019 om 16:58 //

  Vieze oude dronken pedo.

  Liked by 1 persoon

 4. Pistolen-Paultje // mei 1, 2019 om 17:35 //

  An embarrassment for democracy…… as is Verhofstadt and Timmermans….

  Liked by 1 persoon

 5. veni vidi foetsie // mei 1, 2019 om 18:13 //

  Geweldig, een bekentenis over dictatoriale inmenging in een “democratisch orgaan” vanuit de bek van het paard zelf…..en niks geen schaamte…wat een complete hufter.

  Liked by 1 persoon

 6. skeeter // mei 1, 2019 om 18:51 //

  De dwazen staan op de foto

  Like

 7. Krots // mei 1, 2019 om 19:47 //

  De EU globalisten trein dendert maar door en door. Toet Toet, Niet meer te stoppen.

  Polen heeft in al die jaren nog nooit een bijdrage gelevert aan de EU kas.
  Zodra Polen moet gaan bijdragen aan de EU kas, zijn ze pleitte. Nu genieten ze van jaarlijkse toeslagen en nemen mondjes maat of bijna geen moslims op. Ook het WW geld komt binnenkort hun kant op.
  Heerlijk toch zo’n lidmaatschap voor hun. Wel de lusten nauwelijks de lasten.

  En de Polen zijn wel bereid om hun nek uit te steken voor het Christendom.

  Like

 8. Claudia M. // mei 2, 2019 om 08:17 //

  Dat de EU weinig democratisch, zo zelfs helemaal niet is, is al een poosje bekend…

  Like

 9. Wouter // mei 3, 2019 om 12:13 //

  Zo zie je maar dat ook europa corrupt is. Waarom kan het zo zijn dat Juncker kandidaturen mag afwijzen terwijl NIEMAND er vanaf weet. Wij laten ons echt voor de gek houden met de EU.. Onbegrijpelijk dat dit kan. Ze vertellen gewoon openlijk hoe corrupt het systeem is en er wordt NIKS aan gedaan.. Wat leven we toch in een rare wereld. De mensen laten het gebeuren en de regering heeft er lak aan.

  Like

 10. heksenhiel // juni 4, 2019 om 07:39 //

  Ziet nu niemand het dat die dronken idioot van een Juncker alleen aan GELD DENKT en waarom doet hij niets aan de betalings verplichting van Polen de gek.Het gaat hier ook om dat wij het zat zijn om al dat VULLIS uit Afrika binnen te halen die alleen maar ELLENDE BRENGEN EN NERGENS VOOR WORDEN GESTRAFT. Ook is het BNP van belang want dat brengt geld op omdat we er in de EU voor moeten afdragen per hoofd van de bevolking in een land. De meesten hebben het gehad met het binnenhalen van die Afrikaners.e.d. dat GEVAARLIJKE EN VEEL GELD KOSTENDE GETEISEM DIE DE EU BELAGEN. En dan maakt hij uit dat wij niet Nationalistisch mogen zijn. Hij denkt in “mensen” en dat is POEN IN HET LAATJE en kunnen ze nog meer binnenharken de SCHOFTEN in dat CORRUPTE PARLEMENT. HIJ HEEFT ECHT VEEL TE VEEL MACHT DIE IDIOOT. NIKS DEMOCRATIE MAAR BEDOELT DICTATOR want dat is hij.Ze zien en willen niet zien dat er VEEL TE VEEL MOSLIMS binnenkomen en gewoon straks de boel over gaan nemen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s