Nieuw

Ze komen hier om onze bejaarden te verzorgen

En om onze afnemende bevolkingsgroei te stimuleren – omdat blanken minder kinderen moeten krijgen om het klimaat te redden – en om de kenniseconomie naar een hoger plan te tillen.

En ze hebben ook Nederland opgebouwd na de oorlog, nadat ze ons van die gruwelijke nazi’s bevrijd hebben. De enorme onzelfzuchtigheid van deze heiligen, zonder wier aankomst het hier ongetwijfeld oorlog zou worden, is fenomenaal.

Laten we hen danken:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Ze komen hier om onze bejaarden te verzorgen

 1. Wat zou ik daar toch graag de mitrailleur op willen zetten. Of aan het touw trekken of de verhoging weg schoppen. Mijn handen beginnen steeds meer te jeuken. Ik heb mij ook voor genomen dat als dit in mijn directe omgeving gebeurd willekeurige getinte het zullen weten. Of niet meer. Ik erger mij ook elke dag kapot dat die Nederlandse sletten met die licht tot donker getinte rond hangen. En maar klagen als ze zwanger zijn of over 10 jaar gesluierd lopen.

  Like

 2. Gladiator // april 26, 2019 om 14:45 //

  Even voor de goede orde,

  Deze jongens, licht- of donkergetintiërs, cultuurparels of hoe ze ook mogen heten of genoemd worden,

  Deze zijn NIET, nogmaals, NIET de ware schuldigen, zij doen niets meer en niets minder dan dat wat ze ook in hun zandbak doen, roven, stelen, verkrachten, mishandelen en natuurlijk het summum van alles, moorden…..

  Echter, wat wij met zijn allen weten dat weten de strontzakken in het Haagse Hofje ook wel, en nog wel veel beter dan wij, want zij daar, dus ik bedoel die strontzakken, die hebben ook nog eens de beschikking over “geheime diensten”, politierapporten enz enz enz!!

  En deze zelfde strontzakken laten het toe dat HUN EIGEN VOLK DIT MOET ONDERGAAN!!

  Capiche,

  eindelijk begrepen, waarbij de opmerking zei gemaakt dat filmpjes als bijgaand willens en wetens onder het gepeupel verspreid worden met een beslist en vaststaand DOEL en wel het tegen elkaar ophitsen van hele bevolkingsgroepen.

  Oké goed, dit tuig moet eruit, echter er moet daarna geen nieuw tuig meer binnen en de ware schuldigen moeten een WARE straf krijgen……….

  Ik hoop dat ik dat zal mogen overnemen, want ik zal doorgaan en doorgaan tot het laatste stukje stront uit de zak is opgeruimd en geloof me, ik zal van geen ophouden weten!!!

  Slaap zacht,

  Gladiator

  Like

 3. Jack vanderVeen // april 26, 2019 om 18:44 //

  dat zwarte tuig is het kapotschieten niet waard, daarom loopt het nog rond.
  of we van binnenuit al niet genoeg tuig hebben, willen die achterlijken in D’Haag nog vele malen meer importeren.
  wie zijn rotter? die haagse schorems van het Binnenhof of die zwarten uit afrika, die te lui zijn om te werken maar wel alles doen (en zelfs mogen) dat God verbiedt.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Ze komen hier om onze bejaarden te verzorgen – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s