Nieuw

Lara Trump: Immigratie heeft Duitsland vernietigd – “Een van de ergste dingen die met het land is gebeurd”

Donald Trump’s schoondochter en campagne-adviseur voor de presidentsverkiezingen van 2020 noemt immigratie “een van de ergste dingen die ooit met Duitsland is gebeurd”.

De machtigste politieke familie ter wereld, Trump, lijkt kritisch te zijn over immigratie.

Donald Trump’s schoondochter, Lara Trump, die getrouwd is met zijn zoon Eric Trump, creëert nu krantenkoppen in de media omdat ze immigratie een van de ergste dingen noemde die met Duitsland is gebeurd.

“Het is de val van Duitsland geworden – een van de ergste dingen die ooit met Duitsland is gebeurd,” verklaart ze over Angela Merkel’s open immigratiebeleid in Fox Business.

En dat is waarom Donald Trump zo strikt is voor de immigratie naar de VS, zegt ze. Hij weet wat er anders gebeurt.

– Deze president weet dat. Hij probeert te voorkomen dat het hier gebeurt, maar het Congres moet zich aanscherpen en het juiste doen voor het Amerikaanse volk, vervolgt Lara Trump, die als presidentieel adviseur zal werken in de komende verkiezingscampagne.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8645 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Lara Trump: Immigratie heeft Duitsland vernietigd – “Een van de ergste dingen die met het land is gebeurd”

 1. Gladiator // april 26, 2019 om 14:28 //

  Tja wat wil je nu met zulke politici als ene Martin Schultz, het aller smerigste en vuilste zwijn wat er te vinden is onder politiekpoppen…maar haar eigen schoonpapa is ook overigens niets meer dan een gestuurde joodse marionet, niets meer en niets minder, dus beste hypocrietje Lara Trump, ik trap niet hierin!!

  Uitspraak van Martin Schultz van de SPD (Sociaal (moet wel as voor!!) Democratische (HUHHHH, wat is dat, democratie!!?? Partei!)), destijds nog PRESIDENT van het EU Parlement en quoted by Avraham Burg in Haaretz op 14 februari 2016 en ik citeer: “For me, the new Germany exists only in order to ensure the existence of the State of Israël and the Jewish People”……….!!!

  Hoe duidelijk moeten jullie het nu nog onder de neuzen gewreven krijgen dat wij op moeten rotten en vervangen WORDEN!!

  Deze man verdient niet meer dan de kogel welke hij wel eerst moet betalen en het liefst aan mij, dan wordt het niet zo duur voor dit vuile smerige fokvarken.

  Te walgelijk voor woorden is dit, en we blijven er maar intrappen, in dit semitische spelletje monopoly waar altijd maar 1 winnaar uit komt, 1 winnaar en dat zijn niet wij!!!

  Dit zijn The Choosen Ones, Gods Volk, DUIDELIJK, degenen die al sinds mensenheugenis de wereld aan het rotmaken zijn en waarvoor al velen steeds maar weer gewaarschuwd hebben….en niet de minsten ook…

  Maar oké,

  Gewoon doorslapen en een of andere KAART trekken tegen mij!!

  Zal niet onder de indruk zijn,

  Avé,

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 2. Alphons Mantel // april 26, 2019 om 14:56 //

  prof. Pim Fortuyn zei het 20 jaar terug al en hij heeft gelijk gekregen

  Like

 3. Jammer dat je schoonpa er niks van geleerd heeft, misschien kun je het hem eerst eens uitleggen

  Like

 4. veni vidi foetsie // april 27, 2019 om 09:16 //

  Het gaat sneller dan je kunt vermoeden, die vervanging…..https://www.ad.nl/buitenland/mariam-39-zet-44-kinderen-op-de-wereld-elke-dag-kilo-s-bloem-suiker-en-zeep-nodig~a952ca05/

  En die komt straks ook…..en krijgt gezins hereniging plus uitkering. Sorry, maar wij worden letterlijk met uitsterven bedreigd. Wacht maar tot de “economie” instort of er nog wat hogere voedselprijaen komen door misoogsten en ziekten, de rijkste landen kunnen dan nog voedsel importeren, komt Afrika massaal hierheen. Incluis Mariam….

  Like

 5. Niet enkel Duitsland.
  Zeg maar gerust heel West-Europa.

  Like

 6. @ veni vidi foetsie // april 27, 2019 om 09:16 /

  Dat bericht hadden we een half jaar geleden al.

  “I was too fertile to stop’: This woman has given birth to a whopping 44 children!
  https://fenixx.org/2018/10/28/i-was-too-fertile-to-stop-this-woman-has-given-birth-to-a-whopping-44-children/

  Like

 7. Dan zou dit gansje eens in de geschiedenis moeten kijken,hoe Duitsland er uit zag kort na WW2.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Lara Trump: Immigratie heeft Duitsland vernietigd – “Een van de ergste dingen die met het land is gebeurd” – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s