Nieuw

KIJK: Spaanse VOX-partij wordt voor deze woorden juridisch onderzocht: “De gemeenschappelijke vijand is de islamistische invasie”

KLIK VOOR VIDEO.

Spaanse aanklagers hebben een strafrechtelijk onderzoek geopend om te bepalen of de secretaris-generaal van Vox, een snel groeiende Spaanse populistische partij, zich voor de waarschuwing van een “islamistische invasie” schuldig heeft gemaakt aan haatzaaiende taal.

Het strafrechtelijk onderzoek, gebaseerd op een klacht van een moslim-activistische groepering, lijkt erop gericht de kritische discussie over de islam voor de nationale verkiezingen op 28 april het zwijgen op te leggen. Meer in het algemeen vormt de zaak echter een potentieel onmetelijke bedreiging voor de uitoefening van de vrijheid van meningsuiting in Spanje.

Aanklagers in Valencia, de op twee na grootste stad van Spanje, hebben verklaard dat ze Javier Ortega Smith, de tweede leider van Vox, aan het onderzoeken waren voor een vermeende haatmisdaad nadat ze een klacht hadden ontvangen van een moslimgroep genaamd “Moslims tegen Islamofobie” (Musulmanes Contra la Islamofobia).

Op een bijeenkomst in Valencia op 16 september 2018 verklaarde Ortega Smith dat de “gemeenschappelijke vijand” van Europa de “islamistische invasie” is:

“SPANJE WORDT BEDREIGD DOOR INTERNE EN EXTERNE VIJANDEN. DE INTERNE VIJANDEN ZIJN PERFECT IDENTIFICEERBAAR: DE [CATALAANSE] SEPARATISTEN, DE VRIENDEN VAN [BASKISCHE] TERRORISTEN, ZIJ DIE ONZE NATIE UIT ELKAAR WILLEN SCHEUREN.”

“DE EXTERNE VIJANDEN WILLEN ONS VERTELLEN HOE WE ONS LAND MOETEN BESTUREN… ANGELA MERKEL EN HAAR HANDLANGERS, GEORGE SOROS, DE IMMIGRATIEMAFFIA’S, GELOVEN DAT ZE ONS KUNNEN VERTELLEN WIE WEL EN WIE NIET ONS LAND MAG BINNENKOMEN. ZIJ EISEN DAT ONZE BOTEN ZOGENAAMDE SCHIPBREUKELINGEN UIT DE ZEE PLUKKEN, ZE NAAR ONZE HAVENS OVERBRENGEN EN ZE MET GELD OVERSPOELEN. WIE DENKEN ZE DAT WE ZIJN? GENOEG IS GENOEG!”

“WE ZULLEN ONZE STEM VERENIGEN MET DIE VAN MILJOENEN EUROPEANEN DIE OOK OPSTAAN. DIE STEMMEN ZEGGEN: LANG LEVE DUITSLAND, LANG LEVE ZWITSERLAND, LANG LEVE FRANKRIJK, LANG LEVE GROOT BRITTANNIË. DEZE EUROPEANEN BEGRIJPEN DE NOODZAAK OM DE NATIONALE SOEVEREINITEIT EN DE NATIONALE IDENTITEIT TE RESPECTEREN. ZE ZIJN NIET VAN PLAN ZICH TE LATEN VERWATEREN TOT HET MAGMA VAN DE EUROPESE MULTICULTURELE SAMENLEVING.”

“SAMEN ZULLEN WE STERKER STAAN TEGENOVER DE GEMEENSCHAPPELIJKE VIJAND DIE EEN ZEER DUIDELIJKE NAAM HEEFT. IK ZAL NIET OPHOUDEN HET TE ZEGGEN. ONZE GEMEENSCHAPPELIJKE VIJAND, DE VIJAND VAN EUROPA, DE VIJAND VAN DE VRIJHEID, DE VIJAND VAN DE VOORUITGANG, DE VIJAND VAN DE DEMOCRATIE, DE VIJAND VAN DE FAMILIE, DE VIJAND VAN HET LEVEN, DE VIJAND VAN DE TOEKOMST IS DE ISLAMISTISCHE INVASIE.”

“WAT ER OP HET SPEL STAAT IS WAT WE ONDER BESCHAVING VERSTAAN OF KENNEN. HET WORDT ERNSTIG BEDREIGD. WE ZIJN NIET ALLEEN. MEER EN MEER EUROPEANEN STAAN OP OMDAT ZE LIJDEN IN HUN STEDEN, OP HUN STRATEN EN IN HUN BUURT DOOR DE TOEPASSING VAN DE SHARIAWET. ZE ZIJN NIET BEREID OM HUN KATHEDRALEN TE LATEN AFBREKEN EN ONDER DWANG TE VERVANGEN DOOR MOSKEEËN.”

Ortega Smith is een klassieke liberaal en riskeert nu enkele jaren gevangenisstraf omdat hij voor de islam waarschuwt.

Bron:

Spain: Does the Term ‘Islamist’ Constitute Hate Speech?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8230 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on KIJK: Spaanse VOX-partij wordt voor deze woorden juridisch onderzocht: “De gemeenschappelijke vijand is de islamistische invasie”

 1. Quote: ‘Je mag zelf roken, maar je mag anderen niet verplichten om samen met jou te roken’, aldus de minister

  Nochtans verplichten jullie ons wel om elke dag op die lelijke religieuze hoofddoek te kijken.
  Bende hypocriete leugenaars.

  Like

 2. De gemeenschappelijke vijand is de islam, geïmporteerd om ons uit te moorden.
  AKA: genocide.
  Er valt niets te ‘onderzoeken,’ huichelaars.
  Wereldvreemden met sinistere agenda’s.

  Liked by 1 persoon

 3. Like

 4. skeeter // april 26, 2019 om 06:21 //

  Binnen kort een joden streek voor Zuckfuck las ik ergens Fub……

  Like

 5. Jack vanderVeen // april 26, 2019 om 07:35 //

  men mag niet eens meer uiten hetgeen in je hoofd rondspookt.
  in dit geval is het nieteens ‘rondspoken’ maar gefundeerde gedachten aan de hand van hetgeen er zich wereldwijd afspeelt.
  overal wil de islaam niet voet aan wal krijgen maar zelfs de alleenheerschappij in handen nemen.
  dat laatste is nimmer goed, voor welke religie danook.
  zeker te weten dat, indien een andere geloofsstroming hetzelfde zou nastreven, velen ook daartegen in het gareel zouden komen.

  Liked by 1 persoon

 6. En ook in Spanje, waar het socialisme hoog tij viert, is het werkelijke probleem deze socialisten welke kost wat kost het groene globalisme prediken. Dit moet afgeremd worden anders zal Spanje het zoveelste land zijn achter Zweden wat verloren is.

  Liked by 1 persoon

 7. antiislamnu // april 26, 2019 om 10:34 //

  Spanje kan trots zijn op deze man de Salvini van Spanje en het is de islam die niet thuis hoort in Europa net als al die asielparasieten
  Weg met de eu en zijn dictators

  Like

 8. vonpuffelen // april 26, 2019 om 13:45 //

  De grootste gemeenschappelijke vijand zijn in de eerste plaats de elites met hun hulpjes.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s