Nieuw

Joden organiseerden een schandelijke antisemitische aanval – tegen zichzelf

Oxana Berent. Schaamteloze joodse leugenaar.

Afgelopen woensdag werd de joodse familie Berent in het Canadese Winnipeg onthuld als de daders van de ergste antisemitische haatmisdaad in de geschiedenis van de stad – gericht tegen zichzelf.

Op donderdag 18 april werd het BerMax Caffé in de Canadese stad Winnipeg getroffen door wat men de meest “beschamende” antisemitische haatmisdaad ooit in de stad is noemde.

De gealarmeerde politie meldde vervolgens dat het restaurant “ernstig vernield” was en besproeid met haatdragende graffiti.

Elaine Goldstine, het hoofd van de Winnipeg joodse Federatie, verklaarde daarop dat ze allemaal “doodsbang en verdrietig” waren.

– Ik kan gewoon niet begrijpen hoe of waarom mensen zo’n vreselijke daad zouden willen doen, zei Goldstine.

De woordvoerder van de Joodse Federatie, Adam Levy, zei dat “dit de meest beschamende antisemitische misdaad is die we ooit in onze gemeente hebben gezien”.

De joodse vrouw beweerde dat ze van achteren was aangevallen, totdat ze flauwviel. Daarna werd een hakenkruis en het woord “Jood” in het zwart op de muur gespoten.

Maar op woensdag kondigde de politie aan dat de aanval door de Joden zelf was georganiseerd.

De joodse familie is gearresteerd.
Alle drie de leden van de familie Berent die eigenaar zijn van het restaurant zijn gearresteerd en worden nu beschuldigd van de fictieve aanval op hun eigen bedrijf.

Oxana Berent, een van de partners, ontkent de misdaden en zegt in het radioprogramma ‘Up to Speed’ van Manitoba dat ze nooit over zoiets zou liegen.

– We hebben dat niet gedaan, omdat we geen grappen maken over hakenkruizen op onze eigen muren. Mijn grootmoeder’s familie, ze stierven in de Holocaust. Alleen zij en haar broertje hebben het overleefd, de hele familie. We maken er geen grappen over, zei Oxana huilend.

Toen de Berents de aanval bij de politie meldde, beweerde Oxana ook dat ze fysiek was aangevallen door de vandalen.

De “aanval” werd uitgevoerd de dag voordat de joodse Pesachviering begon.

Winnipeg politiechef Danny Smyth veroordeelde woensdag tijdens een persconferentie de valse haatmisdaad van de familie Berents.

– We hebben bewijs gevonden dat er een misdaad is gepleegd. Maar het is geen haatmisdaad, zei de politiechef en wilde niet over de motieven achter de nep-haatmisdaad “speculeren”.

Smyth gelooft echter dat het het “cynisme” van de burgers zal vergroten.

– Ik ben diep teleurgesteld en eerlijk gezegd boos dat deze familie haat en racisme op zo’n valse manier heeft gebruikt.

De politiechef is ook boos dat de familie Berent tijdens het paasweekend veel politiemiddelen heeft verspild die beter voor andere dingen gebruikt hadden kunnen worden.

– Meer dan 25 politieagenten en technici hebben bijna 1000 uur besteed aan een druk weekend om het onderzoek te voltooien, aldus Smyth.

Burgemeester Brian Bowman van Winnipeg noemde het initiatief van de familie Berents “weerzinwekkend” en zei dat als de beschuldigingen tegen hen in de rechtszaal worden bewezen, hun acties zullen leiden tot een “vertrouwenscrisis” in de samenleving.

De christelijke predikante Loraine Mackenzie Shepherd zou gisteren een intersectioneel gebed hebben gehouden om te bidden voor de joodse “slachtoffers” van de gemelde antisemitische misdaad, maar na gesprekken met leden van de joodse gemeente, kreeg ze groen licht om de gebedstijd te annuleren.

– We hebben de inschatting gemaakt dat we momenteel allemaal te veel van streek zijn om zoiets te organiseren, zei ze.

De Joodse Federatie schrijft in een verklaring dat zij de politie van Winnipeg nogmaals wil bedanken voor hun werk en voor hun voortdurende steun aan de joodse gemeente.

Oxana Berent, haar man Alexander Berent en hun zoon Maxim Berent zullen in mei vervolgd worden.

Bron:

Hate-crime attack on café staged, Winnipeg police say, after owners charged with mischief

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8202 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Joden organiseerden een schandelijke antisemitische aanval – tegen zichzelf

 1. Mooi toch, religie.
  Ooit een relatie gehad met een schizofreen iemand.
  Zij was zichzelf er tenminste van bewust, zocht hulp.
  Religieuze mensen zijn mijn inziens schizofreen, zoeken geen hulp, maar proberen andere te overtuigen dat zij het, bij het rechte eind hebben.

  Dit geldt ook voor religie.
  Zie Joram van Klaveren & Arnoud van Doorn.
  Lees over deze mafketels en je komt bij het nummer:

  Like

 2. vonpuffelen // april 27, 2019 om 12:10 //

  Bij gebrek aan neo-nazi’s moet je zelf de spuitbus maar hanteren, die holocaust vergoeding van het goyim moet wel blijven doorlopen, anders gaat de nepstaat aan de Levant failliet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s