Nieuw

Dit is Blackpool, ooit een Engelse stad – de omvolking geopenbaard

Dit is Blackpool, Engeland, ooit een Engelse stad. We hebben hier nooit voor gestemd, we zijn nooit geraadpleegd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8220 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

16 Comments on Dit is Blackpool, ooit een Engelse stad – de omvolking geopenbaard

 1. Verschrikkelijk !! Is de oorspronkelijke bevolking gevlucht? Dit is de toekomst wen er maar aan ,alleen het aantal kinderwagens al zo worden onze landen overgenomen

  Liked by 1 persoon

 2. Yoshidepossi // april 26, 2019 om 17:04 //

  Het is inderdaad een black pool geworden. Kwam er maar een echte tsunami ipv deze tsunami van Desertpedofile Worshippers

  Liked by 1 persoon

 3. Horatius // april 26, 2019 om 18:43 //

  Ik kan het mis hebben; maar ik heb zowaar toch nog enkele inboorlingen (autochtonen dus) kunnen ontdekken, zelfs zonder hoofddoek!

  Naweeën van het koloniale tijdperk of het resultaat van een omvolkingsproces in een vergevorderd stadium? Joost of Allah mogen het weten. Maar één ding is zeker: binnen afzienbare tijd zien we dit beeld ook op de boulevards van Scheveningen en andere badplaatsen. Voorheen waren het nog maar enkele Marokkanen die voor ‘wat onrust’ zorgden maar de tijd dat onze meiden en vrouwen onbezorgd topless konden genieten van het strandleven schijnt definitief voorbij. Want blote borsten zijn taboe bij de muzelmannen en die maken tenslotte hier de dienst uit als bezettingstroepen.

  Dit allemaal in het kader van wat meer diversiteit in onze samenleving en vooral niet te vergeten de strijd tegen de vergrijzing.

  En laten we elkaar vooral niet voor de gek houden: dit zijn ontwikkelingen die niet meer teruggedraaid kunnen worden. Zelfs niet via een burgeroorlog en al helemaal niet via de stembus. De autochtone bevolking in West-Europa wordt een minderheid en mag de hele zaak financieren en wordt in de toekomst hooguit nog getolereerd onder bepaalde strenge voorwaarden. De sharia-wetgeving dus.

  Christenen kunnen dan nog naar z.g. schuilkerken om gezamenlijk hun religie te kunnen beleven maar betalen wel veel meer belasting en doen het zware werk terwijl de kennismigranten geen fluit uitvoeren en zich uitsluitend bezig houden met drugshandel, prostitutie en het bestuderen van de Koran.

  De Afrikanen en de moslims vormen de hoofdmoot van de bevolking en dat betekent dus meer islamisering en criminaliteit. Eerwraak wordt openlijk toegestaan evenals het ritueel slachten van onschuldige dieren en rechtse opiniemakers, voor zover nog op vrije voeten.
  De censuur draait alle kritiek op deze uit de hand gelopen multiculturele samenleving bijtijds de nek om en de rechtse partijen worden per decreet verboden.

  Ons koningshuis zal worden gedwongen om aan dit circus mee te doen door het dragen van een hoofddoek en gezamenlijk naar het vrijdaggebed te gaan als blijk van solidariteit met de islam en DENK levert een voorzitter van het parlement gehuld in een boerka.

  Donderju! Hebben onze soldaten daarvoor heldhaftig gevochten in 1940 tegen de toenmalige bezetter met kanonnen uit 1880 en hebben onze voorouders daarvoor massaal in het verzet gezeten en de hongerwinter overleefd?
  Hebben we daarvoor onze welvaartsstaat in het leven geroepen via een 48-urige werkweek om die vervolgens te laten uitkleden door nepvluchtelingen en militante moslims?

  Daar ziet het inderdaad naar uit en ons rest slechts de trieste gang naar de stembus om een proteststem uit te brengen op de populisten die het intussen druk hebben met elkaar het leven zuur te maken.

  Eens zal in de Lage Landen de wanhopige kreet weerklinken: Heer, verlos ons van de Baardmannen!

  Liked by 1 persoon

 4. Jack vanderVeen // april 26, 2019 om 18:48 //

  ik zag een travestiet met een lange jurk en een wit kapje op. of had ik het mis?
  BLACKpool doet zijn naam gewoon eer aan. wat verwacht men anders aan te treffen indien je een stad hebt met zulk een naam?

  Like

 5. Ik snap niet dat mensen hun smartphone in 2019 nog steeds verticaal houden ipv horizontaal en volledig beeld gevend.
  Ik wou ooit met de kinderen naar de kermis in Blackpool en tegelijkertijd een strandvakantie houden, maar laat maar zitten.
  Hoe krijgen de Engelsen Blackpool weer terug? Antwoord: Niet!
  Ik ga maar alvast over mijn nieuwe naam nadenken, die iedereen die geen moslim is in de nabije toekomst verplicht zal moeten aannemen.
  El Makreeli heeft dan toch nog iets nostalgisch.

  Like

 6. wakkere Joost // april 26, 2019 om 23:55 //

  Horatius // april 26, 2019 om 18:43 //
  En laten we elkaar vooral niet voor de gek houden: dit zijn ontwikkelingen die niet meer teruggedraaid kunnen worden. Zelfs niet via een burgeroorlog en al helemaal niet via de stembus. De autochtone bevolking in West-Europa wordt een minderheid en mag de hele zaak financieren en wordt in de toekomst hooguit nog getolereerd onder bepaalde strenge voorwaarden. De sharia-wetgeving dus.

  Dacht het niet he! ben je soms aan het wegkruipen bangerik.
  Moe jij is opletten.

  Zet het strand maar vol met travestieten en een gigantisch gay feest met alles der op
  en der aan.En dan kijken wie er de baas over het stand word.

  Like

 7. De naamgever was zijn tijd ver vooruit en een echte profeet.

  Like

 8. antiislamnu // april 27, 2019 om 00:29 //

  Kijkduin en Scheveningen veranderen na 3 uur s’midags in een ware moslim enclave echt je gelooft je ogen niet .
  En ik kan het weten want ik woon in denhaag en kom er een paar keer per week echt mensen het is gewoon om te huilen hoe hard we naar de kloten gaan.

  Like

 9. Johan P // april 27, 2019 om 01:03 //

  @Wakkere Joost
  Ja hoor, vast wel, laat me aub niet lachen.
  De autochtone bevolking is helemaal niet (meer) gewend om te vechten, terwijl dat bij de indringers de normale manier is om geschillen op te lossen.
  En de autochtone jeugd is volkomen gehersenspoeld door het door extreem-links gedomineerde onderwijsstelsel, die hebben echt het idee dat ze als blanken schuldig zijn aan alles en zullen zich niet verzetten tegen hun eigen uitroeing.

  Het heeft niets te maken met wegkruipen of bang zijn, maar kijken naar de realiteit. Als de autochtone bevolking echt nog enige trots had en bereid zou zijn te vechten dan zou er een kans zijn dit ongedaan te maken.
  Zelf heb ik herhaalde malen geprobeerd wat te organiseren. Vanachter het toetsenbord hebben mensen een grote bek, maar als je ze vraagt ergens op te komen dagen dan is het noppes. Zolang mensen niet begrijpen dat ze letterlijk zullen moeten vechten voor hun recht om in leven te blijven en niet bereid zijn om dat te doen is er geen enkele kans om deze ontwikkeling tegen te gaan. En kijkend naar de feiten dan zal het tegen de tijd dat men wakker wordt te laat zijn, puur omdat de blanken dan een zodanige minderheid zullen zijn dat ze overspoeld zullen worden.

  Like

 10. Voor de witte mensen ziet de toekomst er zwart uit met dank aan de regering
  @johan p de autochtone bevolking wil strijden maar de justitionele macht kiest steeds de kant van de bezetter

  Like

 11. CurvedAir // april 27, 2019 om 11:01 //

  Een dergelijke enclave van genetisch inferieuren zal slechts zolang kunnen bestaan als dat deze gesubsidieerd wordt door de oorspronkelijke blanke welvaart-scheppers.

  De tijd zal leren dat dit streven naar ‘diversiteit’ juist geen diversiteit oplevert, doch de aanzet is tot uniformiteit, omdat één dominante soort zich zal gaan manifesteren, simpelweg omdat hen de kans geboden wordt door infantiele gedegenereerde blanken.

  Denk erom dat deze enclave de Britse maatschappij miljarden kost aan sociale ondersteuning, en vergeet daarbij de ‘Child Support’ niet, getuige de vele kinderwagens. Denk daarbij ook aan kosten van de ‘National Health Service’ vanwege de medisch dubieuze afkomst (incest, trauma’s vanwege herkomst uit oorlogsgebieden, geen of slechte medische zorg in dez elfde landen van herkomst).

  Het zal dus slechts een kwestie van tijd zijn voordat dergelijke enclaves volledig tenonder gaan aan onderlinge strijd, tekort aan financiering uit de blanke wereld en besmettelijke ziekten zoals AIDS en Ebola. Mensen die op de hoogte zijn van de gang van zaken weten dat deze besmettelijke ziekten een geschenk zijn van de nieuwkomers aan hun nieuwe wingewesten.

  Met het verdrijven, verdringen en vervangen van de oorspronkelijke bevolking – de ‘Limey’ in dit geval – werd ook het welvaren, welzijn en veiligheid feilloos weggewerkt.

  Ook het vertrek uit de EU werkt mee aan de ondergang van dergelijke enclaves van halfmensen, want de ‘Britse’ overheid zal niet meer ondersteund worden door EU-fondsen, noch ECB-leningen.

  Het is slechts afwachten en vervolgens aanschouwen hoe dergelijke volledig mislukte en morbide maatschappelijke experimenten uitdraaien op een Zwarte Poel van dystopie.

  “Land of Hope and Glory…” SHUT UP!

  Like

 12. Aangeboden op Marktplaats t.e.a.b.:
  Een mooi vlak land gedeeltelijke gelegen onder de zeespiegel. Vroeger genaamd Nederland, straks Nederrabia geheten.
  Tot enkele jaren geleden zeer goed onderhouden en bevolkt door mensen die de Nederlandse taal machtig waren. Sinds meerdere decennia zeer geliefd bij het arabisch sprekend volk, mensen met een licht getinte of donkere huidskleur en andere al dan niet illegale asieleisers en crimigranten.
  Werken en enigszins aanpassen is echt niet noodzakelijk.
  Gratis geld, gratis woning, gratis inboedel, gratis gezondheidszorg voor u en al uw familieleden.
  De door u gepleegde misdrijven worden met de mantel der liefde bedekt vanwege een te lage bloedsuikerspiegel veroorzaakt door de ramadan.
  Daarnaast bestaat voor u allen de mogelijkheid om minstens 1 maal per jaar naar het land, waaruit u destijds uit onveiligheid bent “gevlucht”, op vakantie te gaan om de door u achtergelaten familieleden te bezoeken.
  De oorspronkelijke autochtone bevolking zal compleet uit het straatbeeld verdwijnen, zoals nu al in vele wijken het geval is. Mochten er zich toch nog autochtonen op straat bevinden, zullen deze door de verplichte islam kleding niet meer als zodanig herkenbaar zijn.
  De mannen hebben allemaal de verplichte gezichtsbeharing en van de vrouwen zijn alleen de ogen nog te zien.
  Turks en arabisch worden de officiële landstalen en het Nederlands zal slechts nog enige jaren worden gedoogd en daarna streng verboden.
  Christelijke feestdagen, zoals bijvoorbeeld Pasen en Kerstmis, en nationale gebruiken, zoals Sinterklaas met “zwarte” Piet, worden afgeschaft. Het begin is daar al mee gemaakt. Pasen heet nu al voorjaarsfeest en Kerstfeest wordt winterfeest genoemd. Deze benamingen verdwijnen ook binnenkort.
  De nog toegestane feestdagen zijn dan de ramadan en het suikerfeest.
  De huidige wetgeving zal worden vervangen door de sharia en de hadith.
  De koran wordt straks beschouwd als dé grondwet.
  De enige partijen waar nog op gestemd kan en mag worden zijn Denk en D66. De eerlijkheid gebiedt mij u te zeggen dat van die twee D66 al helemaal niet (meer) te vertrouwen is…….
  Andere politieke partijen en/of oppositiegroeperingen zijn verboden.
  De huidige democratische monarchie met ons parlementaire stelsel zal verdwijnen en veranderen in een absolute monarchie bestuurt door de zichzelf benoemde kalief Kuzu. Deze kalief regeert via een ministerraad waarvan de belangrijkste en best betaalde posten worden bekleed door louter vooraanstaande leden van de familie van de kalief en zijn vrindjes. Mensen die kritiek durven te uiten op de regering worden gedetineerd en/of gedeporteerd naar de inmiddels leeggelopen landen waar nu plaats genoeg is, zoals vele Afrikaanse landen.
  Kuzu geeft nu al aan dat de autochtone bewoners van Nederland moeten oprotten als ze de nieuwe “koeltoer” niet aanstaat.
  “God-allah-machtig……. “,

  Like

 13. @John,

  U zou John Nostrodamus moeten heten.

  Like

 14. Edit. Nostradamus! John Nostradamus.

  Like

 15. Horatius // april 28, 2019 om 11:52 //

  @wakkere Joost,
  U noemt mij in uw reactie een ‘bangerik’, en inderdaad: ik ben bang en niet zozeer voor mijzelf (het zal mijn tijd wel uitdienen) maar voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen en ik schaam mij daar geen seconde voor.

  Het omvolkingsproces opgelegd door de zelfbenoemde machthebbers in Brussel zal niet ophouden. Ook niet na de verkiezingen voor het Europees parlement, want slechts 5 procent van de Europese bevolking weet dat die verkiezingen er aan zitten te komen, dus de gevestigde politieke partijen zullen hun macht blijven behouden of er moet een wonder gebeuren.

  De populistische partijen zullen zeker een flinke winst gaan boeken maar dat zal weinig of niets gaan veranderen aan de volksverhuizingen vanuit het Midden-Oosten en Afrika. De verdragen en pacten zijn getekend en de grenzen blijven dus open staan voor deze invasietroepen die alleen maar parasiteren op de verzorgingsstaat.

  Maar de toekomst van Europa ligt in de handen van onze jeugdige generaties en als die alleen maar bezig zijn met hun sociale media plus Brood & Spelen en volkomen blind zijn voor het risico op een burgeroorlog tussen de autochtone bevolking en die invasietroepen dan zijn ze zelf ook daar voor verantwoordelijk. En die invasietroepen zijn opgegroeid met grof geweld en etnische conflicten dus beter voorbereid dan onze verweekte jeugd.
  En dan hebben we het nog niet eens over de bloedige onderlinge geschillen binnen de islam tussen de soennieten en de sjiieten die zich ook hier gaan openbaren als de moslimpopulatie een bepaald niveau heeft bereikt.

  Dit hele scenario was al te voorzien in de jaren 80 toen ik lid was van de Centrumpartij en onze vergaderingen regelmatig werden verstoord op zeer gewelddadige wijze door de antifascisten die ongestoord hun gang konden gaan, want ook toen keek de politie en de gevestigde politieke elite de andere kant op.

  Als we een realistische visie hebben op de huidige gang van zaken zoals treffend wordt weergegeven in het filmpje over Blackpool dan kunnen we maar tot één conclusie komen en die is dat we hebben verzuimd bijtijds maatregelen te nemen om Europa te beschermen tegen de huidige multiculturele chaos en de desastreuze gevolgen komen voor de rekening van ons nageslacht.

  Like

 16. de ottomanen zijn ook naar 500 beztting uit de Balkan verdreven, ik hoop stiekem, dat het hier ook nog eens zover gaat komen, ik ben bang dat onze kinderen het in de toekomst moelijk krijgen op het w-europese continent, bereid ze daar maar op voor, met linkse watjes ga je dit probleem niet oplossen.
  En ja, breng ze wat van het chistelijke bij, want dat zou een stevige houvast kunnen geven voor wat komen gaat.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Dit is Blackpool, ooit een Engelse stad – de omvolking geopenbaard – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s