Nieuw

Wist je dat? In ‘sharia-conform’ Denemarken, kunnen je kinderen van je worden afgepakt als je de islam bekritiseert

Jaleh Tavakoli

“Dit is een nachtmerrie. We zijn in shock”, zegt Jaleh Tavakoli. Vorige maand kreeg de 36-jarige Iraans-Deense critica van de islam bericht van de Deense sociale dienst dat ze niet langer geschikt is om voor het 8-jarige kind te zorgen dat ze sinds haar geboorte heeft opgevoed. Waarom? Tavakoli, een columniste en schrijfster, zegt dat het komt door haar “politiek incorrecte” opvattingen over de islam die ze aan haar pleegkind zou opleggen.

Breitbart:

Een Deense toezichthoudende autoriteit heeft de Deens-Iraanse blogger en schrijfster Jaleh Tavakoli gedreigd met het verwijderen van haar pleegkind nadat zij een online video van een moord door ISIS-terroristen in Marokko had gedeeld.

De sociale toezichthouder deelde mevrouw Tavakoli mee dat de goedkeuring van haar en haar man als pleegouders was ingetrokken en dat hun achtjarige pleegdochter – die ze sinds haar kindertijd hebben opgevoed – uit hun huis kan worden gehaald omdat, zo werd hen verteld, “je niet de nodige kwaliteit hebt om kinderen onder je hoede te hebben”.

Mevrouw Tavakoli is naar verluidt onder de Deense wet aangeklaagd voor het delen van de video van de jihadistische moord op Louisa Vesterager Jespersen en Maren Ueland. Terwijl Tavakoli toegaf de video te delen, zei ze dat ze geloofde dat het in het algemeen belang was om dit te doen, omdat ze mensen probeerde te informeren over de ernstige bedreiging van het islamitische terrorisme.

moslims verbranden de Deense vlag bij protesten tegen de Mohammed cartoons

In de brief van de Toezichthoudende Autoriteit staat dat Tavakoli’s “deelname aan het publieke debat” haar rol als pleegouder in gevaar brengt en dat haar keuze “om jezelf bloot te stellen en politiek te communiceren” onverenigbaar wordt geacht met de taak als pleeggezin.

“Wij zijn van mening dat u, gelet op de bovenstaande beschuldiging, niet de nodige kwaliteit heeft om kinderen te hebben”, verklaart de brief.

In een tweede brief van de Autoriteit werd vorige week een iets meer verzoenende toon aangeslagen en werd gezegd dat er een nieuwe audit van Tavakoli’s zaak zou worden uitgevoerd. De brief volgde op een spervuur van kritiek, dat de Autoriteit beschuldigde van het overschrijden van haar gezag en van het bedreigen van de vrijheid van meningsuiting.

Martin Henriksen, de leider van de Deense Volkspartij, bekritiseerde de beslissing van de Autoriteit als “diep verontrustend” omdat er geen echte verwaarlozing of misbruik wordt gemeld, maar slechts een soort politiek activisme vanuit een impopulaire hoek.

Lisbeth Zornig Andersen, voormalig voorzitter van de Deense Nationale Raad voor Kinderen, zei dat de beslissing van de regering “totaal gek en buiten proportie” was.

“Het kind is bij Jaleh Tavakoli en haar man geweest sinds ze erg klein was. Ze kan zich niets anders herinneren, ‘zei mevrouw Andersen, eraan toevoegend dat’ het voor het kind zeer oneerlijk is ‘.

Andersen beschuldigde de Toezichthoudende Autoriteit van het optreden als “debatpolitie”, wat de mogelijkheid van alle pleegouders om deel te nemen aan openbare en politieke debatten zonder angst om hun pleegkinderen te verliezen in gevaar brengt.

De heer Henriksen merkte op dat de sociale toezichthoudende autoriteit herhaaldelijk heeft vermeld dat mevrouw Tavakoli ervoor heeft gekozen zich aan het publiek bloot te stellen.

“Men kan natuurlijk niet binnengaan en een kind bij de pleegouders weghalen met het argument dat zij zich in het openbare debat mengen,” zei hij.

Quillette:

In deze context hebben Tavakoli’s geschriften de afgelopen tien jaar weerklank en weerstand gevonden. “Islam, Muslim immigration and the death of Europe.” “Stop processing asylum applications in Denmark.” “Muslims are dividing families.” Dit zijn enkele van de columns die zij in Jyllands-Posten heeft geschreven. Het dagblad staat buiten Denemarken bekend om de publicatie van de satirische Mohammed-cartoons in 2005, die in de hele wereld dodelijke protesten hebben uitgelokt.

Bron:

DID YOU KNOW? In ‘sharia-compliant’ Denmark, if you criticize Islam in your home, your children can be taken away from you

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Wist je dat? In ‘sharia-conform’ Denemarken, kunnen je kinderen van je worden afgepakt als je de islam bekritiseert

 1. walterh66 // april 25, 2019 om 14:26 //

  Komt de toezichthoudende autoriteit nu onder toezicht te staan?

  Liked by 1 persoon

 2. Opmerkelijk dat dit linkse wereldverbeterende gezalschap bij uitstekend geïntegreerden tot menigsjuridisering en angstaanjaging overgaat. Gezien hun slachtoffer met naam en toenaam in de krant staat lijkt het me goed dat ook de kwelduivels zelf met naam en toenaam in de krant genoemd worden.

  Liked by 1 persoon

 3. Jack vanderVeen // april 25, 2019 om 15:06 //

  lynxze soepzooi. waar men in de wereld ook kijkt. wanneer er lynxze soepzooi zich manifesteert dan heerst er vaak een nazi-regime met vrijheden zolang ze in de lijn van dat lynxze soepzooi kartel liggen.
  helaas hebben die lynxze honden ongemoeid een heel kwelnetwerk kunnen bouwen. zie er maar eens vanaf te komen.
  zelfs democratisch is het moeilijk.
  daarom weetr ik niet wat erger is: een leger migranten uit afrika of bestaande uit lynxze honden.
  een ding is wel zeker: een mengeling van deze twee is sowieso catastrofaal.

  Like

 4. Gladiator // april 25, 2019 om 17:06 //

  @ Jack vanderVeen,

  Tja beste,

  Dan heb ik “goed nieuws” voor u want dat is wat ons hier wacht en niets minder.

  Het ongelooflijke echter hieraan is dat er slechts weinigen in dit eens zo mooie land dit of niet zien of niet willen zien waarbij dat laatste ze natuurlijk op een hoop gooit met dat tuig zelf!!

  Dit in niet meer oplosbaar op een zachtaardige manier, en daarmee bedoel ik directe remigratie van al dat tuig!!

  Hiervoor zal er een kei- en keiharde confrontatie gaan volgen welke m.i. absoluut niet meer lang op zich zal laten wachten!!! Hele vrachtwagens vol met lijken zullen de lieve Neanderlanders gaan zien, en die aanblik zal niemand hier ooit gezien hebben dus dat wordt smullen met al dat nieuws.

  Kijken hoe de MSM hierop zal anticiperen maar dat zal voor mij niets uitmaken, deze zullen in de wereld waar ik in wil verder leven niet meer aanwezig zijn, laat dat maar duidelijk zijn met daarbij nog de opmerking dat ik verre van policor ben!!

  Voor mij zal het zijn…..hoe eerder hoe beter!!

  Gladiator

  Like

 5. De po-co zweefmutsen en multicul apostelen zijn al lang de vijfde colonne in de EU maffia staat
  De oorlog is al bezig , op 10 maanden 10 kerken afgefikt , 1700 gevallen van agressie tegen geestelijken en of gelovigen ,de “religie” van de wrede moet stande pede uit de EU verwijderd worden manu militari met de Eu maffiosi op kop

  Like

 6. @Gladiator,

  Eerst eens kijken hoe de Nederlanders zullen reageren op een Bataclan of Sri Lanka aanslag in Nederland.

  Persoonlijk vraag ik me af wie (welke blanke Nederlanders) die keiharde confrontatie aan zullen gaan.
  Ik ken er 1tje, maar die zou morgen met zijn vrouw emigreren als hij de financiele mogelijkheden zou hebben.
  En verder heeft praktisch niemand wapens die ik spreek. Hooguit een kruisboog of een machete.
  Daarmee ga je het ook niet winnen denk ik.

  Ik kan wel de mobilisatie zien van de Nederlanders voor wie alles tot nu toe van een leien dakje gaat.

  Ik denk dat deze groeperingen wel voor elkaar door het vuur willen gaan.

  Like

 7. Gladiator // april 26, 2019 om 13:52 //

  @Krots,
  Tja beste,

  Als iedereen blijft zitten waar hij/zij zit en verder niets doet of erop rekent dat “onze overheid”(voor de goede orde NIET DE MIJNE!!!) alles wel weer zal oplossen zal dit keer erg bedrogen uitkomen want de muur komt op dit ogenblik naar mijn bescheiden mening met rasse schreden dichterbij.

  In MIJN land zullen vele vele doden gaan vallen en de onderkruipsels welke dan nog overblijven zullen netjes en vooral slaafs precies dat doen wat er van hun verlangt wordt!!! (zou dan echter beslist géén vrouw willen zijn maar oké)

  Ik vind het prima zo, heb een tijdje geleden reeds gezegd dat mijn laatste oproep om bij elkaar te komen een feit zou zijn en gezien de vele vele reacties cq aanmeldingen welke er toen volgden (zegge 2 stuks) blijf ik hier dus maar beter bij.

  Ieder voor zich en God voor ons allen…..toch!!!

  Feit is natuurlijk ook wel dat de meesten toch wel precies weten wat te doen in geval van een massaslachting, nietwaar!!!

  En dan nog even over “Bataclan en Sri Lanka” ehhhhhhhhhhhhhhhhhh, moet ik echt duidelijk worden…..oké dan, dat kan me absoluut geen ene flikker schelen, HIER, in MIJN land, daar is het tijd en niet in Bataclan en ook niet in Ski Planka!!!waarbij nog de opmerking dat de 1ste volledig in scene gezet was door OVERHEIDSDIENSTEN en de 2de……nou, ik denk ook wel.

  Waarom anders het volledige internet platleggen in een land…..bang voor “fakenieuws” of…..juist ja!! Allemaal afleiding….toch!!!

  En dan als laatste opmerking,……..een machete alsmede een kruisboog (175+ LBS) is toch al een redelijk begin hoewel er betere dingen zijn en met veel meer power!!! Moet je er natuurlijk wel een beetje mee overweg kunnen anders wordt het pas echt gevaarlijk en schiet je je eigen gezinsleden naar de mallemoer!!

  Maar nogmaals, gelukkig weet iedereen hier hoe en wat dus daar hoef ik me geen zorgen meer over te maken!!!

  Avé,

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s