Nieuw

Utrechtse ambtenaren moeten op multiculti-les

Linda Voortman, foto via twitter

Ambtenaren van de gemeente Utrecht krijgen trainingen om van hun vooroordelen af te komen. Het stadsbestuur vindt het huidige personeel veel te ’wit’ en zet alles op alles om meer medewerkers met een migratieachtergrond binnen te halen.

Wethouder Linda Voortman presenteerde gisteren een waslijst aan maatregelen om het gemeentelijke personeelsbestand ’diverser’ te krijgen. Vooral het aantal niet-westerse medewerkers vanaf schaal 10 moet omhoog.

Telegraaf >>

Dar houdt dan waarschijnlijk ook in dat mensen zoals ik met onverbeterlijke ‘vooroordelen’ waarschijnlijk niet langer welkom zijn om bij de (Utrechtse) overheid te werken. Mooi man die Sovjet-dictatuur.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Utrechtse ambtenaren moeten op multiculti-les

 1. Jack vanderVeen // april 25, 2019 om 15:16 //

  INTELLECTUEELVERMOGEN GAAT TOCH ZEKER WEL VOOR DE SEKSE EN DE KLEUR?
  al vrees ik het ergster! er worden nu reeds dagelijks ontelbare missers bij de Roverheidsmedewerkers en couranten en andere politie en justitie geconstateerd met als oorzaak: incompetent voor de uitvoerende functie, want gekleurd.
  velen snappen maar half de nederlandse traal, schrijven en lezen deze nog moeilijker dan ze deze spreken. i geef toe nederlands is moeilijk voor die allochtonen groepen met een lik gekleurde verf over zich heen.
  maar dit lijdt wel tot immense scheepsladingen fouten en foutieve interpretaties en onnauwkeurigheden binnen het Roverheidssysteem.
  behalve wanneer het fraude betreft: daarin zijn het weer de besten onder ons.

  Like

 2. Mogelijk kunnen ze ook even langs gaan bij de opper klagers,die ook achter elke boom geesten zien!

  Fenixx aangemeld voor antisemitisme door koosjer jankclubje. ;

  https://vnnforum.com/showthread.php?p=2273617#post2273617

  Like

 3. Ik lees: vooral het aantal NIET-WESTERSE medewerkers moet omhoog = bel zovast je begrafenisondernemer.

  Like

 4. “Het stadsbestuur zet alles op alles”..?
  Voor multi culti?
  Hoezo?

  Wij, de autochtone afstammelingen van wonen al eeuwen lang op dit grondgebied.
  Wij wonen op onze geboortegrond, die is blank en het is onze geboortegrond, niet die van anderen.

  Dit is het enige vaderland dat wij hebben en het is van ons.

  Ook is aan ONS de keuze wie wij hier toe willen laten of niet.
  Ons grondrecht op ons eigen land en onze eigen cultuur, zonder inmenging of bedreiging door anderen.

  Al wie dat bedreigt en het ons af wil nemen pleegt genocide op ons als natie en als volk.

  Like

 5. tim pietersen // april 25, 2019 om 22:24 //

  gestoorde communistische hoer

  Like

 6. Cherokee // april 26, 2019 om 09:50 //

  Ik maak het zelf ook mee van zieke gestoorde blanken bij de politie en bij instanties moet ik met zwarten omgaan en blanken die ziek zijn in hun hoofd zelf te lui zijn om hard te werken. Daarom gebruik ik mij echte naam niet. Bij de woning bedrijf werd er gezegd dat ik eerst met een zwarte naar bed moet om een woning te krijgen zo erg zijn zieke luie helse blanken. Blanken willen cashen over de rug van anderen het wordt steeds erger .Een zwart dood in Amerika meteen wereld nieuws een blanke dood dan niets aan de hand. Gestoorde rotte blanken door en door ziek.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s