Nieuw

Sargon of Akkad zei dat hij geen Labour politica zou willen verkrachten – Linksgekkie woest en wil hem martelen, lobotomiseren en dan afmaken

Je zou die reactie verwachten als hij gezegd zou hebben dat hij wél een Labour politica zou willen verkrachten.

Blijkbaar was ze ernstig teleurgesteld.

Infowars:

Een krankzinnige linkse gek uploadde een YouTube-video waarin ze zei dat een UKIP MEP-kandidaat “krachtig gelobotomiseerd” en gemarteld moest worden omdat hij een politiek incorrecte tweet stuurde.

De video was een reactie op de opnieuw ontstane controverse over Carl Benjamin’s (Sargon of Akkad) 2016 tweet waarin hij zei dat hij feministische parlementslid Jess Phillips “niet zou verkrachten”.

Benjamin zei dat hij de opmerking gemaakt had in reactie op Phillips die de spot dreef met mannelijke zelfmoord.

Ze beweert ook ten onrechte dat één op de drie vrouwen wereldwijd is verkracht.

“Wat betreft de voorstanders van verkrachting, ik denk dat ze ook de doodstraf verdienen, inclusief Carl Benjamin!”, Zegt de vrouw.

Ze eist verder dat Benjamin “geïnstitutionaliseerd en krachtig gelobotomiseerd wordt – volledige frontale lobotomie, laat hem achter als een complete groente, niet in staat om een woord te zeggen”.

Vervolgens legt ze haar ‘beste scenario’ uit voor het lot van Benjamin, waardoor hij zou worden gedood.

“Marteling, doodsangst, lange lijdensweg, lang lijden en dood”, zegt de vrouw voordat ze driemaal verkondigt, “dood aan Carl Benjamin!”, terwijl ze een handgebaar met de duim naar beneden laat zien.

UKIP is een andere weg ingeslagen sinds Nigel Farage er weg is en Gerard Batten het er voor het zeggen heeft. Eerst al trok hij Tommy Robinson aan (over hem zo meteen meer), die volgens Farage een islamofobe racist is, en nu Sargon of Akkad en Count Dankula.

Er komt in ieder geval leven in de brouwerij met dat drietal en het zijn geen policore beroepspolitici.

Het establishment ziet het met angst en beven tegemoet en nepnieuwsfabriek Buzzfeed zet alvast de tegenaanval in:

De hernieuwde ophef ontstond vorige week toen Gerard Batten Sargon of Akkad and Count Dankula op het podium nodigde en Sargon een vraag kreeg over zijn uitspraak van jaren geleden:

De daadwerkelijke verkrachting van honderdduizenden Engelse meisjes door moslims vegen de media graag onder het tapijt, onder andere door de moslims steevast Aziaten te noemen, maar een – al dan niet geslaagde – grap (als antwoord op een misselijke opmerking over mannelijke zelfmoordcijfers) moet breed uitgemeten worden.

‘Politiek correct’ is het verkeerde woord, het is simpelweg ‘fout’ als in kwaadaardig. De pers is steevast tegen het eigen volk, tegen blanken, tegen christenen, tegen mannen.

Het is goed dat er tegengeluid komt, en na de jarenlange mediaterreur kun je verwachten dat dat niet altijd heel gepolijst zal zijn.

Sargon of Akkad is een wapen tegen de MSM, en de MSM verliest elk jaar een beetje meer. Logisch dat ze de pé in hebben.

Langer interview:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Sargon of Akkad zei dat hij geen Labour politica zou willen verkrachten – Linksgekkie woest en wil hem martelen, lobotomiseren en dan afmaken

 1. Jack vanderVeen // april 28, 2019 om 14:41 //

  Gratis in de tweede kamer figureren zoals er nu 150 ongeveer dat betaald doen.
  Ik zou het noch gratis noch betaald willen.
  Wel zou ik gratis in de tweede kamer willen plaatsnemen, wanneer ik ook de daden bij mijn, nederlandse bevolking vriendelijke, ideeën zou kunnen uitvoeren.
  Bevolkingsvertegenwoordiger of kabinetslid moet toch wel zo een teleurgesteld gevoel dagelijks geven. ’s Avonds uitgeblust in een hotelbed vallen, behalve krullenbol GRAUS, die door zijn moeder elke avond wordt ingestoptin puntje Limburg (zegt ie), terwijl men de gehele dag niets heeft uitgevreten anders dan vreten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s