Nieuw

Kabinet kijkt of het mogelijk is om Amerikaanse prediker de toegang te ontzeggen omdat hij hetzelfde zegt als moslims maar christen is

Steven Anderson

Het is net als met die Nashville verklaring die ondertekend werd door Kees van der Staay, toen wist de hele marxistische meute ook niet hoe hard ze moest gillen, terwijl precies dat week in week uit in elke moskee in het land gepredikt wordt.

Een maand later pestten moslims een homo-leraar weg die hun kinderen lesgaf over LGBT in het VK, en daar hebben we nooit meer wat over gehoord. Het is duidelijk, mohammedanen mogen wel tegen LGBT zijn en christenen niet. Het familieleven van islamieten mag intact blijven en dat van christenen moet vernietigd. En dat laatste was altijd al het streven van de marxistische horde.

RTL:

Het kabinet kijkt of het mogelijk is om de Amerikaanse haatprediker Steven Anderson de toegang tot Nederland te ontzeggen. Dat zegt minister Blok vandaag. Anderson is voorstander van een doodstraf voor homo’s en lesbiennes.

“Ik heb een aantal van zijn uitspraken gelezen en die vind ik verschrikkelijk. Hij spreekt op een manier over homoseksuelen die echt ver staat van wat ik vind en ook van de standpunten van Nederland”, zegt minister van Buitenlandse Zaken Blok vandaag.

In de Al-Fitrah moskee in Utrecht wordt week in week uit hetzelfde gepredikt:

Hoe voed ik mijn kind op in Nederland? – Shaykh Suhayb Salam

Vanaf 14.00:

Wij leven in een niet-islamitisch land waar wij continu bestreden worden zonder dat wij dat weten. En soms weten we dat, wanneer Wilders weer zijn grote mond opzet. Het eerste dat met jouw kind gedaan wordt als hij naar school gaat is dat zijn essentiële verwerkingssysteem kapot gemaakt wordt. Hoe wordt dat systeem bij jouw kind kapot gemaakt? Door hem duidelijk te maken iedereen is gelijk; moslims, Joden, christenen, allemaal gelijk. Waarom? Omdat de islam ons het tegenovergestelde zegt en ons leert. De islam leert ….

Vanaf 20.30 Tekenfilms zijn slecht want daar wordt boedhisme in naar voren gebracht.

Vanaf 22.00 Homoseksualiteit wordt in hem geplant (het kind).

Vanaf 28.15 Dat er moslims zijn en dat er kufar zijn. Dat de kufar naar de hel gaan en de moslims naar het paradijs. Zo maak je hem ook bewust dat er goede mensen zijn en slechte mensen zijn.

Vanaf 36.45 Homoseksualiteit is vies.

Vanaf 37.00 Onze kinderen krijgen zelfs op islamitische scholen de theorie van Darwin.

Dat Al-Qaeda filiaal is al jaren open, en de jihadcoalitie is absoluut niet van plan daar een einde aan te maken omdat Al-Qaeda tenslotte een bondgenoot is.

Update:

De omstreden predikant Steven Anderson uit Arizona laat zich niet afschrikken door een mogelijk inreisverbod.

Hij verwacht geen problemen aan de grens. “Ik stap niet in het vliegtuig naar Nederland. Ik ben daarvoor al in Europa en pak gewoon de trein naar Amsterdam.”

NOS >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Kabinet kijkt of het mogelijk is om Amerikaanse prediker de toegang te ontzeggen omdat hij hetzelfde zegt als moslims maar christen is

 1. Gladiator // april 25, 2019 om 11:43 //

  Ikzelf heb mijn baan, en wel een hele goedbetaalde bij de overheid opgegeven omdat ik er absoluut NIET MEER tegen kon te meten met twee maten!
  ONZE overheid doet namelijk niets anders dan dat, meten met 2 maten en wel overal en altijd.

  En dan dat halfslachtige domkopje Blok zoiets achterlijks uit zijn gore bek horen blaten is werkelijk om te kotsen!!

  Hij zou maar eens eindelijk zijn college van justitie inlichten over hetgeen dagelijks gebeurd in nagenoeg elke MOSKEET in MIJN Nederland godverdomme!!

  Daarbij valt wederom op hoeveel parate kennis dit onnozeltje ter hand heeft…..niets, geen, noppes, nada….

  Wat een walgelijk heerschap, en zoiets vertegenwoordigd ONS in het buitenland…..nou, mij hopelijk niet!!!
  Dit moet snel stoppen en ik hoop dan ook van ganser harte dat het systeem met spoed tegen de muur loopt want elke dag dat het langer duurt worden de problemen voor ons, laat ik maar zeggen de RUIMPLOEG, groter en groter wat niet wil zeggen dat we niet meer kunnen ruimen, want dat zal er gaan gebeuren, linksom of rechtsom!!

  Capiche!!!

  Gladiator

  Like

 2. Jack vanderVeen // april 25, 2019 om 12:58 //

  Gladiator, 35jaar geleden heb ik mijn, voor toentertijd, uitmuntend betaalde Roverheidsbaan vaarwel gezegd
  Toen waren die maten en gewichten van tegenwoordig nog niet aan de orde.
  Doch kon toen al niet tegen de Roverheids filosofieën.
  Zeker niet wanneer het over het financiële ging. Vreselijk. Nimmer de ambitie om met minder kosten hetzelfde te genereren, WANT dan werd de subsidie het tweede jaar nadien verminderd.
  DUS er werd zoveel onnodig aan kosten gemaakt, zodat men tekort kon claimen.
  Nu zijn het de moslims die als heiligen behandeld worden in het westen. Ik hoor veel, daar ik tussen de moslims keer. En wat men allemaal voor privileges toegeschoven krijgt. Onvoorstelbaar, om van te janken.
  Overigen worden de woorden van Anderson expres foutief geïnterpreteerd en uitspraken foutief vertaald.
  Reeds heb ik een dagblad daar op gewezen, want nepnieuws.
  Maar noch reactie noch mutaties in tekst.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s