Nieuw

Ebba’s grafschender wordt niet uitgewezen – Vader: “Verdomd erg bedankt Zweden!”

Bron: Zweedse politie.

De immigrant die vijftig keer het graf van het terreurslachtoffertje Ebba Åkerlund heeft geschonden, heeft nu zijn straf gekregen: twee maanden gevangenisstraf en geen uitzetting.

Er was geen sprake van een echt hard vonnis voor de 59-jarige immigrant die herhaaldelijk het graf van Ebba Åkerlund heeft geschonden, die elf jaar oud was toen ze in 2017 door de IS-terrorist Rakhmat Akilov op de Drottninggatan werd vermoord.

Ebba Åkerlund – We zullen je niet vergeten en het nooit vergeven.

De immigrant is nu veroordeeld voor het schenden van Ebba’s graf, het schenden van een ander graf en onwettige dreigementen omdat hij een mes heeft getrokken tegen de kerkbewaker die hem confronteerde.

De 59-jarige heeft onder andere op Ebba’s graf “kaarsen uit lantaarns gegooid, bloemstukken platgetrapt  en rozen kapot gebroken”.

De straf zal niet meer dan twee maanden gevangenisstraf zijn, maar de man vermijdt ook uitwijzing, waar de aanklager om had gevraagd.

De immigrant is echter ook in Polen wegens verschillende misdaden tot een gevangenisstraf van twee jaar veroordeeld, die hij ook moet uitzitten. Daarna mag hij terug naar Zweden komen.

Ebba’s vader Stefan, die reeds lang moeite heeft gehad om de man van het graf van zijn dochter te verwijderen, is op zijn minst gezegd van streek.

LEES OOK: Illegale migrant vernielt 30 keer het graf van het 11-jarig slachtoffertje van de terreuraanslag in Stockholm – Zweedse politie doet niets

“Kan niet waar zijn, hij heeft het graf van mijn dochter meer dan 50 keer geschonden. Veroordeeld tot 2 maanden gevangenis – GEEN UITWIJZING. Is vrij om hier terug te keren na het uitzitten van een straf in Polen. Nogmaals verdomd erg bedankt Zweden!”, verklaart hij in een teleurgesteld bericht op Facebook.

Bron:

Ebbas gravskändare slipper utvisning – Pappan: “Tack så jävla mycket Sverige”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8230 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Ebba’s grafschender wordt niet uitgewezen – Vader: “Verdomd erg bedankt Zweden!”

 1. Misschien weten ze in Polen wel raad met zo’n monster? Die zien we nooit meer….terug?

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // april 25, 2019 om 21:36 //

  Dit lijkt mij wel een gepaste straf maar dan ook 30 keer

  Like

 3. edwin vissers // april 25, 2019 om 22:23 //

  Wat ben ik blij dat ik geen kinderen op deze satanische wereld heb losgelaten ,ik wens soms dat ik zelf niet geboren was .

  Like

 4. Ik wens die immigrant alle ellende van de wereld. Zieke tyfushond.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s