Nieuw

Champagne verboden voor de winnaars van de FA Cup vanwege de Islam

In Groot-Brittannië is besloten om de moslimspelers, voor wie het gebruik van alcohol verboden is, niet te beledigen. De Football Association (FA) zal de traditie van het toekennen van een kist champagne aan de winnaars van de FA Cup verbieden.

Het is een decennialange traditie die nu in Groot-Brittannië tot een einde zal komen. Volgens de Daily Mail zal de Britse FA vanaf dit voorjaar stoppen om champagne uit te delen aan spelers van de club die de FA Cup wint – het verbod is ingegeven door de wens geen moslims te beledigen, wiens religie de consumptie strikt verbiedt van alcohol.

Jarenlang keek het winnende team uit naar een doos champagne, discreet geïnstalleerd in de kleedkamer van het zegevierende team. De winnaars van de trofee waren gewoon om hun titel te vieren door te spetteren met de bubbeldrank.

Maar om sommige spelers niet in verlegenheid te brengen, heeft de federatie besloten een einde te maken aan deze festiviteiten. Deze maatregel zal worden toegepast vanaf de FA Cup finale tussen de clubs Manchester City en Watford, 18 mei, en zal worden uitgebreid tot alle wedstrijden georganiseerd door het Verenigd Koninkrijk.

Blijkbaar sluit dit niet uit dat er alcoholvrije champagne kan worden verdeeld om deze traditie te bestendigen, althans voor het “visuele” aspect van het winnen.

Het Engelse kampioenschap, genaamd de Premier League, was al gestopt in 2012 om een fles champagne te distribueren aan de verkozen “man van de wedstrijd”, na de weigering van sommige voetballers om religieuze redenen.

Deze maatregel heeft op zijn minst de clubs toegestaan ​​om te voldoen aan de wet, aangezien niet alle spelers noodzakelijkerwijs volwassenen of ouder dan 21 zijn. In Duitsland werd de Franse speler Franck Ribery, een moslim, in 2013 besprenkeld met bier, na zijn kampioenstitel bij Bayern München, door een van zijn teamgenoten. Het was blijkbaar een bittere ervaring die had geleid tot de afkoeling van de relaties tussen de twee spelers.

Bron:

Champagne for FA Cup winners banned because of Islam

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Champagne verboden voor de winnaars van de FA Cup vanwege de Islam

 1. templars2017 // april 25, 2019 om 14:09 //

  Hij die wind zaait ,zal storm oogsten……..

  Liked by 1 persoon

 2. Jack vanderVeen // april 25, 2019 om 15:08 //

  of hiervoor dit verbod niet gold.
  daarbij vraag ik mij af hoeveel “moslims” na het behalen van een voetbalcup er die avond bezopen zijn. zeker weten een heleboel.
  overal slaat men door.

  Like

 3. antiislamnu // april 25, 2019 om 19:22 //

  En maar door drammen met dat kk nep geloof ik haat de volgers van het geloof van de pedofiel.
  Al die organisaties en overheden die beetje bij beetje toegeven aan deze achterlijke ideologie moeten zwaar afgestraft worden.
  We worden echt gigantisch geïslamiseerd en men blijft maar ontkennen en wegkijken stelletje vieze lafe honden.

  Liked by 1 persoon

 4. Raveltje // april 25, 2019 om 20:09 //

  Het blijft maar doorgaan met dat intrigeren……

  Like

 5. Ooit zal dit verkeerd aflopen, alles wat het ontkennen van Christelijkheid en de cultuur er rond versneld zienderogen.
  Obama en Clinton hebben op de aanval van Sri Lanka gereageerd met “paasaanbidders” die hypocrieten willen ons zelfs geen Christenen meer noemen.
  Dit zegt veel over de cultuur die de wereld heeft gemaakt tot wat ze nu is, ze is van geen tel meer de religie van de vrede zal het roer mogen overnemen.
  “Mogen”, omdat het toegestaan en gepromoot wordt om het Christendom te vernietigen en de islam in de plaats te brengen.
  We zijn allang verkocht en dienen enkel nog om hen die ons weg willen te blijven voorzien van een rijkelijke verloning ,eentje dat onze ondergang in gedachten heeft…..en niemand die reageerd……

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s