Nieuw

Bernie Sanders: Veroordeelde terroristen en verkrachters moeten vanuit de gevangenis kunnen stemmen

Deze mensen houden ervan om gezellig met andere criminelen om te gaan, heb je dat gemerkt? Potentiële 2020 presidentskandidaten Senatoren Bernie Sanders (I-VT) en Kamala Harris (D-CA) vinden beiden dat veroordeelde terroristen en verkrachters moeten kunnen stemmen vanuit hun gevangeniscellen.

Maandag werd Bernie Sanders gevraagd naar zijn goedkeuring om veroordeelde misdadigers toestemming te geven om vanuit de gevangenis te stemmen. Concreet werd hem gevraagd naar de veroordeelde Boston Marathon-bommenlegger en degenen die zijn veroordeeld voor verkrachting.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Bernie Sanders: Veroordeelde terroristen en verkrachters moeten vanuit de gevangenis kunnen stemmen

 1. Jack vanderVeen // april 25, 2019 om 15:10 //

  gevangenen bestaan niet, heel simpel. dus antwoord: GEEN STEMRECHT.

  Like

 2. vonpuffelen // april 25, 2019 om 15:30 //
 3. De enige manier voor links om nog wat extra stemmen bij elkaar te kunnen schrapen, hoezo gênant?

  Like

 4. Kiezen?
  Ja, tussen de galg of de elektrische stoel.

  Like

 5. skeeter // april 26, 2019 om 02:37 //

  Is hier al jaren zo dat de “inmates” mogen stemmen. Hun zijn ook de enige die mogen roken op en in government property. We gaan zweden fijn van de eerste plaats verstoten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s