Nieuw

9 van de 10 jonge vrouwen hebben “klimaatangst”

Fotocollage © Fria Tider

Veel jonge vrouwen en meisjes hebben last van de zogeheten klimaatangst. Dit toont een peiling van het dagblad BLT.

Er zijn in Zweden veel echte problemen waar men zich zorgen over kan maken. Dat de verkrachtingen met 1.666 procent zijn toegenomen. Dat onderzoekers nu Zweden moeten vergelijken met Mexico wanneer men de schietpartijen onderzoekt. Dat Zweden in drie maanden tijd 48 bomaanslagen heeft gehad. Dat Zweedse gepensioneerden gedwongen worden om dakloos te worden. Dat roofovervallen op kinderen in een razend tempo toemeemt. En zo verder.

LEES OOK: Zweden heeft na zwart Zuid-Afrika de meeste verkrachtingen ter wereld

LEES OOK: Aantal bomaanslagen in Zweden neemt toe – 48 in drie maanden tijd

Vervolgens is er de “klimaatangst”, die wordt omschreven als een “sterke bezorgdheid” over de zogenaamde klimaatverandering, iets wat de aarde altijd al heeft gehad zolang er hier een klimaat is geweest.

Zo was het klimaat in Zweden 6000 jaar geleden bijvoorbeeld warm genoeg voor schildpadden en wilde druiven en was de Sahara niet de grootste woestijn ter wereld, maar een florerende savanne.

BLT heeft via een vragenlijst aan de lezers gevraagd of zij een klimaatangst voelen. In totaal beantwoordde 502 mensen op de vraag “Heb je klimaatangst?”. De verschillen tussen de seksen zijn duidelijk.

Bij meisjes en jonge vrouwen tot 19 jaar heeft 88 procent  “ja” geantwoord. Bij de jongens in dezelfde leeftijdsgroep was het overeenkomstige cijfer 36 procent. Slechts 6 procent van de vrouwen antwoordde “ik weet het niet” op de vraag, terwijl 57 procent van de mannen dit antwoord alternatief koos.

In de leeftijdsgroep 20-29 jaar antwoordde 83 procent van de vrouwen “ja”, terwijl slechts 27 procent van de mannen klimaatangst had.

Onder de 30-39-jarigen antwoordde 67 procent van de vrouwen “ja” en 31 procent van de mannen zei hetzelfde.

De achtergrond van dit recente fenomeen is de extreme en eenzijdige berichtgeving van de mainstream media over dit onderwerp, waar serieuze onderzoekers die principieel in tegenspraak zijn met de alarmisten nooit aan het woord komen. De mariene onderzoeker Nils-Axel Mörner heeft het bestaan ​​van klimaatangst als “volledig absurd” genoemd.

Bron:

9 av 10 unga kvinnor har “klimatångest”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8668 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on 9 van de 10 jonge vrouwen hebben “klimaatangst”

 1. Daniël // april 25, 2019 om 16:16 //

  Vrouwen zijn altijd wel ergens bang voor. Ze zijn een gemakkelijke prooi voor misleiding. Dat deed zich al direct voor aan het begin van de menselijje geschiedenis. Voor mannen de plicht hen daarvoor te behoeden.

  Like

 2. BlankIsBeter // april 25, 2019 om 17:33 //

  Vrouwen…. het zijn kinderen met tieten. Emotionele dieren zijn het.
  We hadden ze nooit stemrecht moeten geven.

  Like

 3. Alphons Mantel // april 26, 2019 om 08:40 //

  ik ben bang voor ministers die mijn belastinggeld besteden om klimaatleugens en -onzin te verkopen

  Like

 4. Dat zijn verloren vrouwen.

  Like

 5. veni vidi foetsie // april 26, 2019 om 10:20 //

  Angst komt voort uit ontwetendheid en machteloosheid. Je kunt leren om te weten en leren om niet meer machtloos te zijn.
  Dat is een keuze, net als je geweten in de kast zetten en de baas napraten zodat hij je braaf vind en je salaris iedere maand stort.

  Vrijwillige slaven zijn de ergte soort, om hun bestaansrecht voor zichzelf te rechtvaardigen zoekt men anderen om te beschuldigen en te straffen. En zo ontstaan lieden die hun mening volledig laten afhangen van de hand die hun voedt, en geen andere mening dulden.

  Like

 6. vonpuffelen // april 26, 2019 om 14:50 //

  En dat is allemaal de schuld van ClimatePippi and the Globalists.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s