Nieuw

‘Veilige-landers’ vallen bus aan – krijgen eigen bus

‘Racist!’ ‘Call the police!’ Gestomp op de ruiten van de bus. Een passagier op de busverbinding op Lijn 73 tussen Ter Apel en Emmen heeft een aanvaring gefilmd tussen vier jongemannen en twee toezichthouders.

Volgens woordvoerder Michel van der Mark had één van de personen een geldig kaartje, de rest niet.

Het is intimiderend en schokkend om te zien. Ik ben ervan geschrokken. We horen de verhalen, we spreken de chauffeurs. Maar het zien komt nog dichterbij. Dit is een tandje erger dan normaal, maar dit is ook weer niet veel extremer dan wat er dagelijks gebeurt.’

Burgemeester Jaap Velema: ‘Dit beeld laat heel goed zien waar we mee te maken hebben. Niet alleen in de bus, maar ook in het azc zelf.’

RTV-Noord >>

Geschokt, altijd maar weer geschokt. Er iets aan doen nooit. Een burgemeester kan een Algemene Politie Verordening uitvaardigen. Busbedrijven heffen door het hele land haltes en complete lijnen op. Maar hier niet.

Een chauffeur kan gewoon gas geven. In Amsterdam doen ze dat voor de lol als je aan komt rennen als je laat bent. De minister kan dreigen de uitkeringen naar Marokko stop te zetten als het weigert zijn schorem terug te nemen. Er zijn tal van mogelijkheden, maar nee, ze krijgen een eigen buslijn.

Ze staan duidelijk op beeld. Ieder 200 zweepslagen, 10 weken op water en brood, en dan met de veetransportwagen naar Tanger. Hoe moeilijk kan het zijn?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on ‘Veilige-landers’ vallen bus aan – krijgen eigen bus

 1. Het wordt echt tijd dat we eens stoppen met bang zijn voor die linkse kliek. Gewoon wat hier niet thuis hoort het land uit pleuren. Op welke wijze dan ook.

  Like

 2. antiislamnu // april 25, 2019 om 01:07 //

  Deze schandknaapjes moet je eerst half invalide schoppen en dan pas vragen stellen

  Like

 3. Johan P // april 25, 2019 om 04:27 //

  Oppakken, vingerafdrukken, irisscan en dna checken opaan en naar het land van herkomst deporteren. Gegevens in een database voor checken an dergelijke figuren om te voorkomen dat ze met een nieuwe naam weer asiel aanvragen.
  En meteen 2 willekeurige personen uit het asiel hulpverlenerscircuit ook het land uitzetten zodat ze daar kunnen gaan genieten van de door hen zo gewenste cultuur

  Like

 4. Gladiator // april 25, 2019 om 12:18 //

  Yep,

  Allemaal mooie praatjes van de mensen hierboven met jullie reacties echter……WIE bedoelen jullie wederom met de mensen welke ze moeten oppakken, ze moeten irisscannen, ze dna moeten afnemen, het land uitzetten, ze half invalide schoppen, het land uitpleuren, enz enz enz…..

  Nou, ik luister,……….

  En wederom werd het stil, muisstil,

  Mensen,

  Praatjes vullen geen gaatjes,

  Stemmen op Jantje, Pietje of Klaasje zet met 100% zekerheid géén zoden aan de dijk!!!

  Echter, het geluk begint te komen, licht begint te schijnen, de muur komt met rasse schreden dichterbij en de klap………..wordt met de dag enormer.

  En waar het dan op aankomt, na het begraven cq cremeren van de honderdduizenden lijken welke her en der verspreidt over de straten liggen is het goed zoeken naar de JUISTE SCHULDIGEN en laat ik duidelijk zijn, het zijn niet deze moslims, die worden sec gebruikt om ons tegen elkaar op te zetten maar dat is nu eenmaal niet anders!!!

  Daarna moet er geruimd worden en wel 2 soorten………..

  Het 1e soort wat niet in Nederland thuishoort en dat is heel belangrijk….

  Het 2e soort wat hier de schuld aan heeft en ik hoop dat duidelijk is welke zwijnen ik hiermee bedoel!!
  Dat tuig moet geruimd worden en wel tot en met de wortel….

  Daarna met schone lei beginnen en corruptie zwaar bestraffen, heb wel wat iedeetjes maar zal wel een utopie blijven met zoveel lamzakken welke ook nog eens volledig gebrainwashed zijn!!

  Toch!!!

  Avé,

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s