Nieuw

Partijbestuur FvD verzoekt Henk Otten terug te treden als medewerker Tweede Kamer

Nadat hij gisteren terugtrad als penningmeester, zogenaamd op eigen verzoek.

Er lijkt dus toch wel iets meer aan de hand. Otten wil van het FvD vooral een partij maken die de belastingen voor negers verlaagt en dat verdraagt zich niet met de Boreale identiteitspolitiek van Baudet.

“En ik denk: ongeacht waar je vandaan komt, ongeacht ras, iederéén wil minder belasting betalen. Wat kan mij het verder schelen?”

Wat kan mij het schelen….

Dan heeft hij vanuit zijn banktoren zeker nooit de rasrealiteit in de Verenigde Staten gezien. Steden waar zwarten naar toetrekken veranderen in Derde Wereld shitholes, waarna de blanken vluchten en zelfs de totale bevolking in de stad weer afneemt, Chicago, Detroit, Baltimore. En dan heeft hij zeker ook nooit een blik geworpen op de criminaliteitsstatistieken van de FBI.

Wat kan mij het schelen…. Als ik maar twee parkeerplaatsen kan kopen en het plebs in het tuchthuis verdwijnt.

Ottens wereldbeeld was volgens Schuit overzichtelijk: „Wie minder geld verdiende dan hij was lui en moest naar een tuchtschool.”

Toen hij in 1997 in de Amsterdamse grachtengordel ging wonen kwam hij op een lange wachtlijst voor een parkeervergunning. „Henk vond het maar raar dat die niet werden verstrekt op basis van het hoogste bod. Hij had er wel een paar duizend gulden voor over.”

Update.

Otten not amused:

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Partijbestuur FvD verzoekt Henk Otten terug te treden als medewerker Tweede Kamer

 1. Fransdo // april 24, 2019 om 23:48 //

  De belasting voor negers verlagen? Dat moet een typefout zijn. Hij bedoelde natuurlijk de uitkeringen. En als je de uitkeringen verlaagt ontvang je ook automatisch minder belasting over die uitkeringen. Want ik kan me bijna niet voorstellen dat die belasting ergens anders uit voort komt dan alleen uit die uitkeringen.

  Like

 2. tim pietersen // april 25, 2019 om 22:13 //

  otten = vvd ‘er

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Partijbestuur FvD verzoekt Henk Otten terug te treden als medewerker Tweede Kamer – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s