Nieuw

“Middeleeuwse” ziektes verspreiden zich in de Verenigde Staten naarmate steeds meer mensen zich ontlasten op straten en in parken

Immigranten en ontheemden maken van Californië een leefomgeving die vergelijkbaar is met die van India en Afrikaanse landen. Ziektes worden verspreid via uitwerpselen die mensen op straat en in parken ledigen.

De problemen met hondenpoep in Californië zijn onbestaand in vergelijking met het steeds groter wordende probleem van de menselijke excrementen die in de stad ziektes verspreiden.

De uitwerpselen verspreiden nu steeds meer ernstige ziektes zoals tyfus.

De mainstream media in de Verenigde Staten noemen het ‘middeleeuwse ziektes’ na een waarschuwing die in februari werd uitgesproken door de Californische gouverneur Gavin Newsom, maar het heeft minder met de Middeleeuwen te maken dan met armoede en een slechte sociale orde.

Tyfus uitbraken in Los Angeles
De uitbarstingen van de tyfus zijn het afgelopen jaar in Los Angeles toegenomen. Geschat wordt dat zich in Californië een kwart van alle daklozen in de Verenigde Staten bevindt, zowel blanke Amerikanen als migranten uit derdewereldlanden. Dit komt waarschijnlijk door het warme klimaat daar en het liberale immigratiebeleid.

De laatste tijd hebben centrale delen van Los Angeles te lijden gehad van een tyfusuitbraak. De autoriteiten sloten het stadhuis van Los Angeles na berichten dat het werd binnengevallen door vermoedelijk ziektes verspreidende ratten.

LEES OOK: Los Angeles wordt geconfronteerd met een dodelijke door vlooien overgebrachte tyfusuitbraak

In de staat Washington zijn steeds meer mensen geïnfecteerd met shigellabacteriën die verschillende dysenterieziekten veroorzaken en via uitwerpselen worden verspreid. Ook komen er loopgravenkoorts uitbraken voor, een ziekte die is genoemd naar de sanitaire problemen van de loopgraven tijdens de Eerste Wereldoorlog, waar met Bartonella besmette lichaamsluizen de ziekte verspreidden.

In Zuid-Californië, New Mexico, Ohio en Kentucky zijn er hepatitis-uitbraken, die ook voornamelijk via ontlasting worden verspreid.

Er zijn veel immigranten uit de derdewereldlanden naar de Verenigde Staten gekomen. Sommigen van hen belanden in tentenkampen in de steden of in kleinere sloppenwijken en caravanparken buiten de stedelijke gebieden. De Verenigde Staten hebben ook grote sociale problemen bij de blanke Amerikaanse bevolking.

Veel dakloze blanken, net zoals in Europa, hebben allerlei soorten misbruikproblemen, maar in de afgelopen decennia is het aantal mensen toegenomen dat door economische problemen dakloos is geworden, niet in de laatste plaats na de financiële speculatie van de in de VS gevestigde globalistische banken die in 2008 instortte en mensen de straat opjoeg. De Amerikaanse bevolking heeft nog steeds te lijden onder het meedogenloze financiële beheer van de banken.

Het probleem is niet alleen te wijten aan armoede, in veel culturen voelt men zich opgesloten als men zich moet ontlasten in een kleine gesloten ruimte; het voelt vrijer en natuurlijker om zich buiten van de behoeften te ontlasten.

Nigerianen bijvoorbeeld ontlasten zich buiten meer dan andere mensen dan waar dan ook in Afrika en staan ​​op de tweede plaats na India – waar deze levensstijl het slechtst ter wereld is.

De grote Hindoeïstische en nationalistische leider Mahatma Ghandi zei al in de jaren twintig van de vorige eeuw over de situatie in India dat “hygiëne belangrijker is dan bevrijding”, iets waar de voormalige Indiase premier Manmohan Singh in 2008 naar verwees. Maar ook in India is de situatie niet verbeterd.

Het multiculturalisme neemt in verschillende mate ook dat deel van hun culturen mee wanneer zij naar de westerse wereld verhuizen.

Delen van het multiculturalisme ontlasten zich liever in de open lucht
Er is geen duidelijk antwoord op de vraag waarom het multiculturalisme zich zo gedraagt. Onder de mensenrechtenorganisaties wordt over het algemeen gesteld dat het om armoede gaat en dat de overheid geen verantwoordelijkheid neemt voor het organiseren van wc-installaties, maar meestal blijkt dat wanneer de overheid dat wel doet, mensen elders hun darmen blijven ledigen.

Voordat het zigeunerkamp in Soregnfri in Malmö uiteindelijk werd gesloten omdat de situatie daar “onhoudbaar” werd, probeerden vrijwilligers de sanitaire situatie te verbeteren door het plaatsen van toiletten om de zigeuners te helpen.

Na slechts een paar dagen waren ze al overvol en werden ze niet meer gebruikt. Op vragen aan de de zigeuners waarom ze niet waren geledigd zodat ze er lang gebruik van konden maken, was het meest voorkomende antwoord dat “niemand was gekomen om de toiletten schoon te maken”, omdat ze zich hier niet zelf aan wijden.

In een interview voor de Sunday Vanguard krant vertelde een Nigeriaan, Emeka Agwuenyi, dat hij niet kon stoppen met zich buiten te ontlasten, ook al was hij een onderwezen man.

– Ik kan het niet altijd in een kleine ruimte doen. Ik hou er niet van om de toiletten in Lagos [in Nigeria] te gebruiken. Daarom voel ik me vrij ik als in het dorp ben en het in de buitenlucht kan doen, zei Agwuenyi, die van mening is dat het hem een gevoel van voldoening, vrijheid en vreugde geeft om zich buiten te ontlasten.

Er zijn ook specifieke multiculturele aspecten van het probleem, waaronder het feit dat sommige mannen niet dezelfde toiletten mogen gebruiken als vrouwen in de vruchtbare leeftijd.

Sancties op het smerige gedrag is racistisch
Het probleem is ook ethisch: in de Verenigde Staten zijn sterke geluiden van mening dat het racistisch is om mensen te straffen die zich buitenshuis in de openbaarheid ontlasten, omdat het vooral niet-blanken zijn die zich op deze manier gedragen.

Daarom heeft Denver, de hoofdstad van Colorado, de sancties voor dergelijk gedrag verminderd en zijn de wetten ook verschillend van toepassing, afhankelijk van wie ze overtreedt. Mensen die geacht worden dergelijke overtredingen wegens “gebrek aan levenskwaliteit” te verrichten, krijgen mildere of geen sancties.

Dit beteken dat het voor bepaalde voor demografische groepen het juridisch meer risicovrij is om het milieu te vervuilen. Dit verhoogt op zijn beurt het risico op ernstige ziekte-uitbraken.

De officiële strategie van Denver is om het “harde” immigratiebeleid van president Donald Trump te trotseren en het heeft overwogen om Denver tot een toevluchtsoord voor illegale immigranten uit te roepen. Door het herdefiniëren van de wetten van de stad betreffende het gedrag van immigranten en het decriminaliseren van voorheen misdadig gedrag, loopt Denver niet het risico dat er federale subsidies worden ingetrokken.

Als de immigranten niet gestraft kunnen worden voor enige misdaden omdat de misdaden niet langer als misdaden gedefinieerd worden, heeft men van officiële zijde geen probleem meer met het gedrag van het multiculturalisme.

(((Mark Silverstein))) is juridische directeur van de Colorado Human Rights Organisation (ACLU) en legt de situatie uit:

– Vaak is het een reden voor deportatie als iemand is veroordeeld, zelfs voor een kleine verstoring van de openbare orde die een jaar gevangenisstraf kan opleveren.

Om deze reden wordt de maximale straf voor dit soort “kleine verstoringen” gereduceerd tot boetes of gevangenisstraf van maximaal 30 dagen. Dan lopen de illegalen niet het risico om uitgezet te worden.

Tegelijkertijd nemen ambtenaren voor de volksgezondheid en politici in verschillende Amerikaanse staten woorden als “ramp” en “volksgezondheidscrisis” in de mond wanneer ze het hebben over de gevaarlijke ziekte-uitbraken.

Dr. Glenn A. Lopez is een dokter die met zijn mobiele gezondheidszorgeenheid te maken heeft met dakloze patiënten in Los Angeles:

– Het wordt precies als een omgeving in de derde wereld waar menselijke uitwerpselen de leefgebieden vervuilen waar ze eten en slapen. Zelfs voor degenen die geloven dat ze beschermd zijn tegen deze uitbraken van ziektes – dat zijn ze niet, zegt Lopez. Want hoewel de ziektes tot nu toe het meest voorkomen in gebieden bevolkt door immigranten en dakloze Amerikanen, kunnen ze gemakkelijk worden verspreid naar andere gemeenschappen,,

Dat delen van de Verenigde Staten op deze manier worden getransformeerd in “derde wereld” is grotendeels te wijten aan het feit dat mensen uit de derdewereldlanden zich daarheen verplaatsen.

Bron:

San Francisco Squalor: City Streets Strewn With Trash, Needles And Human Feces
Why Nigeria ranks second worst open defecating country in the world
‘Medieval’ Diseases Flare As Unsanitary Living Conditions Proliferate
Rare infectious diseases are rising at an ‘alarming’ rate in Seattle’s homeless population, concerning health officials
Rats, Public Defecation, & Open Drug Use: Our Major Western Cities Are Becoming Uninhabitable Hellholes

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on “Middeleeuwse” ziektes verspreiden zich in de Verenigde Staten naarmate steeds meer mensen zich ontlasten op straten en in parken

 1. Behalve als er iets in de Linkse achtertuin gebeurt, dan vergeten ze heel snel het woord tolerantie.

  Het zou niet meer dan logisch zijn als de tuinen en buurten van de linkse gezagvoerders van Canada ook helemaal onder gezeten zouden zijn.

  Liked by 1 persoon

 2. popo de klaun // april 24, 2019 om 22:35 //

  Afrika, en alle ellende die daar vandaan komt maakt van deze wereld een aidsparadijs.

  Liked by 1 persoon

 3. Andrea Vechter // april 25, 2019 om 09:21 //

  Het wordt er ook gestimuleerd. Deze mensen worden uitgeschopt en krijgen geen werk,steun en behandeling. Normale mensen willen huisje,boompje, beestje en een normaal toilet.En er wonen ok nog genoeg miljardairs en miljonairs.Blanken komen op straat zodra ze schulden maken en aan de drugs en drank geraken.en psychisch geknakt zijn. Normale mensen doen dat niet,ook gekleurde. Dit is weer van: zie je wel,het is hun schuld.

  Like

 4. Amerika is door en door verrot pornoster in de witte huis. Alleen de dollar geeft hun aanzien. Het is riool van ellende amerika stinkt als de hel. De mensen in india willen niets het zijn zieke geesten die de boel laten stinken op schijten. Zwarten in amerika janken dat ze zwart zijn bla bla.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. “Middeleeuwse” ziektes verspreiden zich in de Verenigde Staten naarmate steeds meer mensen zich ontlasten op straten en in parken | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s