Nieuw

“We Are Buying Up Manhattan, Hungary, Romania & Poland…”

On the 10th of October 2007, at Hotel Hilton in Tel-Aviv, Israeli President Shimon Peres stated the following: “We are buying up Manhattan, Hungary, Romania, and Poland.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1141 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on “We Are Buying Up Manhattan, Hungary, Romania & Poland…”

 1. Gladiator // april 23, 2019 om 12:44 //

  @Piranjaha,

  Bedankt al is het maar kort!!!

  Simon Peres, een van de smeerzwijnen welke qua arrogantie niets te raden overlaat.

  Uit dit korte filmpje van 39 seconden moet toch DUIDELIJK zijn, en zelfs voor de allergrootste slaapmuts, dat de echte vuile smerige zwijnen maar op 1 plek op deze wereld geconcentreerd te vinden zijn…..en dat is ISRAHEL.

  Eigenlijk niet zo moeilijk dus om hier een einde aan te maken.

  Men moet echter wel bedenken én vooral op zijn hoede zijn dat dit land geïnfiltreerd is in elk ander land ter wereld én er de complete computersystemen én daarmee alle beveiligingssystemen en dus ook WAPENSYSTEMEN VOLLEDIG onder controle heeft!!!

  Zie hiervoor “Operation Talpiot” …….

  Nog vragen….

  Gladiator

  Like

 2. No questions.
  Aan hun uiteindelijke fatale lot zullen zij echter niet kunnen ontsnappen. En dat is maar goed ook. Overigens geld dit ook voor de rest van dit misdadige poltieke systeem.

  Like

 3. vonpuffelen // april 25, 2019 om 11:11 //

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s