Nieuw

Wat jammer, Peter Breedveld gaat ons verlaten

Hij houdt het niet meer vol in deze multiculturele hel waar nog steeds blanken wonen en vertrekt naar een strikt etnisch homogeen land.

We mochten voeger altijd graag even over zijn blog dwalen om ons te leedvermaken en ons een bijbehorende dubbele kinkhoest te lachen.

Ik ga naar Japan verhuizen

Als ik één dag door een Japanse stad loop, heb ik meteen een vriendenkring. Ik woon al vijftig jaar in Nederland en voel me er vaak behoorlijk eenzaam. Hier heb ik vooral vijanden en mensen die last van me hebben. Gelukkig een paar heel erg goede vrienden.

Het viel me zwaar om weer in het vliegtuig terug naar Nederland te stappen. Terug naar het gezeik, het gedoe, de openlijke haat, de chronische ontevredenheid, het pathologische wantrouwen, het fanatieke misgunnen, het verstikkende conformisme. Waar iedereen vooral van alles niet wil, en met z’n allen aan je gaat hangen als jij iets wel wilt. Waar de politiek zich vooral bezighoudt met het marginaliseren en discrimineren van specifieke bevolkingsgroepen, in plaats van zich in te spannen voor de behoeften van de eigen achterban.

In het vliegtuig heb ik besloten, nadat ik het er eerder al met Hassnae over had gehad: ik wil echt niet meer in Nederland wonen. Ik ga proberen werk te vinden in Japan.

Voor de rechter verschijnen

De druppel is de dagvaarding van het OM die ik kreeg omdat ik een racistische troll heb beledigd. Frontaal Naakt >>

Het is vast toeval dat Japan geen uitleveringsverdrag heeft met Nederland.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Wat jammer, Peter Breedveld gaat ons verlaten

 1. trebor2110 // april 23, 2019 om 19:33 //

  Ik ga proberen werk te vinden in Japan.

  Moeten we die Jappen niet even inlichten ??

  Liked by 3 people

 2. Lekker laten oprotten met die zeikkop van hem. En laat hem gelijk die hele goede vrienden mee nemen.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik ben benieuwd of hij zijn moslim vrouwtje mee gaat nemen naar Japan?
  En zit Japan wel op zijn moslimvrouwtje te wachtten?

  Uit de commentaren van zijn stuk is te lezen dat hij in ieder geval al 33 Patreons heeft die hem financieel ondersteunen!
  Ik kende zijn site niet. Ken hem nu wel, maar hoop dat de naam heel snel uit mijn geheugen verdwijnt.

  Liked by 1 persoon

 4. Hij staat bekend om het gebruik van sokpoppen, dus ik zou die comments met een korreltje zout nemen 🙂

  Like

 5. bedonderde burger // april 24, 2019 om 10:17 //

  Was dit niet die ‘keurige’ VU man die ‘voor de grap’ de VN opriep om soldaten te sturen om PVV’ers af te schieten? Waarom trouwens is hij daar nooit voor aangeklaagd? Oh ja, rare vraag, niemand wordt aangeklaagd die voor de toekomstige heersers knielt. Weten ze in Japan al dat ze het paard van Troje met hem binnenhalen?

  Als het schip zinkt verlaten de ratten het schip, laten we dit vertrek maar eens goed tot ons laten doordringen, verder daaaag rat neem de rest van de fascisten van Anitfa met je mee!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s